- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
nisanda ya da agustosta canım...hayırlısı ile önce hayatımızdaki pürüzleri kaldıralım,hayat standartlarımızını yükseltelim sonrası gönlümüz istedğince dilediklerimizi yaparız ...
bu temmuz cok sıcaktı:bbo: baydı o yuzden temmuz olcana eylul ekım bıle olsa razıyım yanı
sea h geldın cnm
h.b ugur böcüğü ne zormu bu işler zevkli güsel seyler ama stresli ve zor yaa anlıcanız wallaa alı al bitmio yahuuu annem artıkk evde yer kalmadıı yeterrr dıe bagırıo bazn elimde bşile gidince evee:)))
:roflol:
ay vallahı ama canım hee :))) bi cıkcam evden baya bi belli olcak evlendiğimmm bir iğne bıle koyacak yer kalmadı amaa alacaklarımı yazdımda smdii fazlada bişi kalmamş all allll kalmasın artık yane:))) 2 evlik eşya var suan evdee :)))delikafadulden
hay maşallah canım allah arttırmasın çünkü koyacak yer yok :roflol:
öle deme kız genede arttrsın arttrsın bişi olmaz ben bi şeklde bulurum yer yeterki para olsun almak için :)))kaydirigubbakcemile2
ay vallahı ama canım hee :))) bi cıkcam evden baya bi belli olcak evlendiğimmm bir iğne bıle koyacak yer kalmadı amaa alacaklarımı yazdımda smdii fazlada bişi kalmamş all allll kalmasın artık yane:))) 2 evlik eşya var suan evdee :)))delikafadulden
sevgili SeA şu alacak listesini bana da bir yollasana ya bende neyim eksik bir göreyim
benım lıstem daha güzel:dilcikar:
annem benıde oyacak zaten suan bazı seylerım hala mağazada ya
beyaz esyamın son 2 taksıtı kaldı oleyyyy
benım lıstem daha güzel:dilcikar:
annem benıde oyacak zaten suan bazı seylerım hala mağazada ya
beyaz esyamın son 2 taksıtı kaldı oleyyyy
evet sea'cım ya paylaşırmsn
paylaştım ya canım önceki sayfada kaldıı
cnm beyaz esya olarak bı bulaşk mak.alıo dımı kız ???:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?