2011 gelin adayları buyrun sohbete

bu temmuz cok sıcaktı:bbo: baydı o yuzden temmuz olcana eylul ekım bıle olsa razıyım yanı

sea h geldın cnm

h.b ugur böcüğü ne zormu bu işler zevkli güsel seyler ama stresli ve zor yaa anlıcanız wallaa alı al bitmio yahuuu annem artıkk evde yer kalmadıı yeterrr dıe bagırıo bazn elimde bşile gidince evee:)))

hay maşallah canım allah arttırmasın çünkü koyacak yer yok :roflol:

sevgili SeA şu alacak listesini bana da bir yollasana ya bende neyim eksik bir göreyim

sevgili SeA şu alacak listesini bana da bir yollasana ya bende neyim eksik bir göreyim

eksik listem ;
- ütü,
-ekeltrk süpürgesi
-bulasık makınesi,
-saç kurutma
-tost makınesi
-halı takımı
-gunluk yemek takımı
-vıtrın cam takım krıstal mi denıo hani bılmıorum süs yanii,
-cezve takımı,
-çaydanlık büyük boy küçük war
-kahve fıncanı gunluk istıorum yemek takımımdada var ama bi takım daha alım dıorum gunluk
-yagsız tencere için yagsız kaşık takımı (tefalde gördum alıcam onnardan)
-düdüklü tencere(tefl alıcm onuda annmde var süper)
-baharatlık takımı
-baklıyat kavanoz takımı

bunlar canım cogu bitmiş azı kalmış benim artıkkk bak bakalım belki senınde eksıgın cıkar

benım lıstem daha güzel:dilcikar:
annem benıde oyacak zaten suan bazı seylerım hala mağazada ya
beyaz esyamın son 2 taksıtı kaldı oleyyyy

benım lıstem daha güzel:dilcikar:
annem benıde oyacak zaten suan bazı seylerım hala mağazada ya
beyaz esyamın son 2 taksıtı kaldı oleyyyy

ben aldıklarımı yazmadım canım kalanları yazdımmm aldıklarımı yazmaya kalksamm ohooo çok unuttugum seyler bile olurrr kalanları yazdmkı anlayın dıye geri kalan hersey tamm yaneeeopuyorumnanaktan:dilcikar:

ben çamasır ve bulasık mak aldım
fırında alcam daha
bıd set üstü:lepi:
bızde ısteğe bağlı bulasık makınesı ama ben cocukluğumda bıktım yıkamaktan azda makıne yıkasınzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…