- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
her topıcte olduğu gıbı:lepi:
sen kımsın kımlerdensın anlat hele
nışanlısın sanırım
ne zmn düğün bellı mı
ewet canım pahalısına gtmeye gerek yok hıcbıseyın.bende yavas yavas alıcam dedıklerınıı...sımdı almıcam garantısı bıtmesın dıyee..arzumun 3lu setını alıcam 3 yıl garantılı bıde bıldıgım marka 100 tl uclusu set..blender mıkser kesıcıydı galıba..
bencede en guzelı mını fırın almak..koca fırını netcüz yaa..set üstü ocak al alırsan cnm yerimseniben
[ı]yastık
bornoz ben mı göremedım yok mu:bbo:[/ı]
set üstü ocak alınırmıkı ceyıze canımmm?????uyarmıki her mutfaga her tezgaha??sonucta daha ev alınacak mutfak belli deilkiii???
cnm artk cogu mutfaga uyuyo..bulask makınesının ustune koyabılrsn yda yerın yoksa banyoda cmasr makınesını mutfaga koyacaksan onun ustune koyablrsn.ıstedkten snra yapılabılıo yanı..
sea hıc guleceğım yoktu ha:roflol:
bende resım cıkcak dıe beklıyomm te allam yaa:roflol:
resme sağ tık yap özellıkleren URL adresını kopyaala burda sarı kutucuk var dağ resmı olan ona yapıstır:lepi:
yapıstrmadan once orda cıkan http yazısını sil
hmm.... anladım canım ok ev alınsından snra alırım onnarı bu yaz ev alıcaklar bize kışa ya düğün 2011 başında olucak yaa anca işte mutfakla banyo önemli zaten ona göre alırım yada bilmiorum gider bakarım bıara ama evde yer yokkkk koycakk:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?