- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
ben çaldım
bende bılmıyom
bana bı arkadasım yaptı hacı.
kızlaarrr... bana bi deyin hele bi kızın alması gereken herşeyi....
zahmet olmazsa.. :kedi:
not edim bende..yavaş yavaş başlamak lazım bi yerden
sen yanmışsın daha yenımı başlıon canımm allah kolaylık versin ozamann .... okadar cokkii sen en iyisi googleye yaz ordan cıkıo butun hepsiiii zemuszemus
sen yanmışsın daha yenımı başlıon canımm allah kolaylık versin ozamann .... okadar cokkii sen en iyisi googleye yaz ordan cıkıo butun hepsiiii zemuszemus
canım karacadan yemek takımımı,tencere takımımı,catal bıcak takımımı aldım.
50tane tulbentım war..havlu kenarlarımın hepsı hazır havlu alınıp dıkılecek...
kaynanamda yapıyo 20tulbent yapmıs..havlu kenarı yapıyo suan..
aşkım ılac fabrıkasnda calısıyo ordan battanıyeler gelmıs promosyon cok guzel yumusacık..
onlardan almıs saklıyo bize kaydirigubbakcemile3
benım epey nevresım takımım war..pıke takımım war.saten nevresım takımım war..
ufak tefek dger seyler ıste epey patık matik bişeyler war..
bornoz takımım war
ama gözle görülen büyük şeyler yok tabi...
onları soruyorum..mutfak esyalarında neler alınır...kızın alacagı buyuk esyalar nelerdır..
ben bulaşık makınesi alıcam mutfak robotlarımı aldımm bi tost makınem kaldıı yani bılıosun robotları mıkser,blender,kesici,narenciye,çaycı vs bunların hepsini aldım ben snde al tek tek ama gidipte öle cok pahalısını alma cunku hepsinin ömrü 2 en fazla 3 yıl canım ben hepsini sinbodan almıştım gecen yıl çalıştıgım yerden snde bulaşık makınesi alırsın buyuk olarakta yeterli bence bide alırsam set üstünü ben alırım okdar
o benım şifremdı hacı
bulasık mak kucuk ev aletlerı fırın alabılırsın
2010 GELİNLERİ ADI ALTINDA O KADAR ÇOK TOPİK VAR Kİ.hANGİNİ takip edeceğimi şaşırdım.Hepsindede aynı başlık.Burayıda yeni keşfettim.İlk baştan geçmişi okuyayım bir ara,aranıza katılırım.Bende 2010 yazı geliniyim.Herkese hayırlı olsun.
canım hoşgeldin ama ne yazık ki biz 2010 deil 2011 gelinleriyiz
h geldın cnm
senın nıckı görunce aklıma patronum eşı geldı
telınde öle kayıtlıda
bende 2010 evlencemde olur ya uzarsakı sanmam burayada takılıyorum işte:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?