2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet canım cok haklısın kayınvalidem de kurban olsun bana benı kıskananlar da kocama da bakarım evime de işime de BENİ SEVMEYEN kıskancından çatlasın.hıhhh

canım ben sınop boyabatlıyım bolu mengenlıler ıstanbulda yasıyorum evlendıkten sonra da istanbul kartal da oturacağız inşaallah.

anladım canım hiç olmazsa bizim gibi nerede yaşayacağız kavgası olmuyordur akannehir nişanlımda şırnakta ben konyada yani birimiz hanyada birimiz konyada misali....kafamçokkarıştı

anladım canım hiç olmazsa bizim gibi nerede yaşayacağız kavgası olmuyordur akannehir nişanlımda şırnakta ben konyada yani birimiz hanyada birimiz konyada misali....kafamçokkarıştı

görev için mi şırnak ta yoksa iş geregi mi?
kayınvaliden nerde oturuyor.
sizın nerede oturacagınız bellı deıl sanırım rabbım yardımcın olsun.

Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar, demekki herkes sorun yaşıyormuş, benim etrafımda nişanlılık geçirmiş gençlerin bir çoğu çok güzel şeyler yaşadılar, acaba sıkıntılarını anlatmadıkları içinmi ben öyle düşünüyordum?
Nişanlımla şu dönemde sorunlar yaşıyoruz aşabilirmiyiz bilemiyorum, ayrılmak çok zor, hayata sil baştan başlamak çok zor olur...
Bilemiyorum ve sıkıntımı nedense dile getiremiyorum, evde çok mutlu görünüyorum, annem saatlerce konuşmamızın nedenini birbirimize olan muhabbetimizden olduğunu sanıyor, oysaki bir çok konuşmamızda tartışıyoruz. Dün geceki son gibiydi, artık enine boyuna düşünme zamanı geldi, ama nedense ağlayamadım bile, içim bir garip ama ağlayamıyorum (
Elçin davetiyen çok hoş canım, yazdıklarınızı gördükçe iyiki üye olmuşum diyorum, daha çok zaman var kızlar, birbirimize destek olmamız gereken zamandayız aslında...

görev için mi şırnak ta yoksa iş geregi mi?
kayınvaliden nerde oturuyor.
sizın nerede oturacagınız bellı deıl sanırım rabbım yardımcın olsun.

bizimkiler mardinliler aileside mardinde oturuyor.nişanlım şırnakta memur 1 yıl oluyor atanalı gümrükte.eş ataması hakkımızda yok ben skklı çalışıyorum mecbur geleceksin diyor.Mardin şırnağın yanında paris kalır gördüm gezdim güzel yer

tabiki cimcimecim herşeyi konuşarak anlatarak paylaşabiliriz.Ben yaşamadım diyenlerde vardır elbet ama yaşamayacağım demenin garanti var mı.Ele karışmak zaten çok zor bir durum böyle tatsızlıklar herkesde vardır bence milletin çoğu gizliyor örneğin arkadaşımın düğününde harp çıktı biz görmedik duymadık ayağına yattılar sorun olmazsa başkat kavga çıkarmıydı gün geliyor patlak veriyor gizleyenlerin.Bazen tartışınca bende de his kaybı oluyor öyle saatlerce ruhsuz düşünüyorum.iki kişi çözebiiyor aralarındaki sorunuda diğer kişilerin müdahalesi olmasa keşke hayırlısı diyelim gelin ata binmiş ya nasip demiş.

ah yavrummm.napcaz şimdii..sen öyle görünüyor ki kuzu kuzu şırnaga gelin gideceksin gibi görünüyor.ailesinin yanında olursa belkı daha fazla sorun olur.İkiniz mutlu olunda bosver belki sırnak bıle parıs gelır sana .

çok zor emınnım cimcime baskalarını mutsuz etmeyeyim derken göz yaşlarını içinde susturmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…