- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #9.881
cimcime o kadar iyi anlıyorum ki seni
karar verme süreci çok zor geçiyor benim yaşadıklarımı da biliyosun az çok
ama şuanda sakinim biliyor musun enzor şey kararsızlık çünkü
ben bugün ne durumda ne yapacağımı biliyorum ve ailemde her türlü durumda arkamda olacaklarını söylediler
bi süre daha devam ederim ama işler aynı giderse nişanı atarım
karar verme süreci hiç kolay olmadı ne yazık ki uykusuz geceler
ağlayarak geçen günler
bi sürü kişiyle yapılan konuşmalar paylaşmalar fikir almalar
içime kapanma ama sonra olayları tartıyorsun ve çözüme gidiyorsun
kendin için en iyi olanı tabii ki sen bilirsin
ama evlenipte ayrılmaktansa nişandan ayrılmak daha kolay olur diye düşünüyorum
her kavga da her tartışmada insan daha da yıpranıyor hiçbişey yapmaya gücü kalmıyor
Evet...sonsöz HİÇBİRŞEY YAPMAYA GÜCÜ KALMIYOR.
Düşünüyorsun durmadan ben bunları hakedecek ne yaptım dıye ısyan değil sadece düşünüyorsun.
Her yanım her tarafım onunla doluyken bitirip yeniden başlamayı düşünüyorsun.
Kavgalardan bıkıyorsun bunalıyorsun güçsüzlügünüü akıtıyorsun sessizce kimse duymasın diye.
Kimseye belli etmemek zor gelse de sessizce.
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar, demekki herkes sorun yaşıyormuş, benim etrafımda nişanlılık geçirmiş gençlerin bir çoğu çok güzel şeyler yaşadılar, acaba sıkıntılarını anlatmadıkları içinmi ben öyle düşünüyordum?
Nişanlımla şu dönemde sorunlar yaşıyoruz aşabilirmiyiz bilemiyorum, ayrılmak çok zor, hayata sil baştan başlamak çok zor olur...
Bilemiyorum ve sıkıntımı nedense dile getiremiyorum, evde çok mutlu görünüyorum, annem saatlerce konuşmamızın nedenini birbirimize olan muhabbetimizden olduğunu sanıyor, oysaki bir çok konuşmamızda tartışıyoruz. Dün geceki son gibiydi, artık enine boyuna düşünme zamanı geldi, ama nedense ağlayamadım bile, içim bir garip ama ağlayamıyorum(
Elçin davetiyen çok hoş canım, yazdıklarınızı gördükçe iyiki üye olmuşum diyorum, daha çok zaman var kızlar, birbirimize destek olmamız gereken zamandayız aslında...
cimcime o kadar iyi anlıyorum ki seni
karar verme süreci çok zor geçiyor benim yaşadıklarımı da biliyosun az çok
ama şuanda sakinim biliyor musun enzor şey kararsızlık çünkü
ben bugün ne durumda ne yapacağımı biliyorum ve ailemde her türlü durumda arkamda olacaklarını söylediler
bi süre daha devam ederim ama işler aynı giderse nişanı atarım
karar verme süreci hiç kolay olmadı ne yazık ki uykusuz geceler
ağlayarak geçen günler
bi sürü kişiyle yapılan konuşmalar paylaşmalar fikir almalar
içime kapanma ama sonra olayları tartıyorsun ve çözüme gidiyorsun
kendin için en iyi olanı tabii ki sen bilirsin
ama evlenipte ayrılmaktansa nişandan ayrılmak daha kolay olur diye düşünüyorum
her kavga da her tartışmada insan daha da yıpranıyor hiçbişey yapmaya gücü kalmıyor
Evet...sonsöz HİÇBİRŞEY YAPMAYA GÜCÜ KALMIYOR.
Düşünüyorsun durmadan ben bunları hakedecek ne yaptım dıye ısyan değil sadece düşünüyorsun.
Her yanım her tarafım onunla doluyken bitirip yeniden başlamayı düşünüyorsun.
Kavgalardan bıkıyorsun bunalıyorsun güçsüzlügünüü akıtıyorsun sessizce kimse duymasın diye.
Kimseye belli etmemek zor gelse de sessizce.
allah bizimde davetiyelerimizi paylaşmayı nasip etsin hayırlısıyla :)))
Şuan sadece içimde sanki soba yanıyor gibi...
Geceden beri ağlayamadım ama senin yazın ağlattı beni...
Bunları sadece sizinle paylaşıyorum, nişanlım hep arkamda diyordum ama dün akşam onun sevgisinden ciddi anlamda şüphe ettim.
Şuan sadece yalnız kalmak istiyorum, adaya 2 geceliğine gitmek için neler vermezdimki...
Önümde bir dolu evrak elime bile almak istemiyorum.
Ara sıra yüzüğüme gözüm takılıyor, çıkarsam bile izi var parmağımda, Allah'ım yardım et diyorum sadece...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, içim acısada yine hayırlısı olsun diyorum...
İnan haketsem hiç üzülmicem, ama hepsine değer verdim ben, annesi ilk önce karşı çıktı ama şuan hepsi çok seviyor beni, yada öyle görünüyorlar bilemiyorum.
Ailesi sorun olsa hiç üzülmem, ama sorun nişanlım olunca tıkanıp kalıyorum...
ah yavrummm.napcaz şimdii..sen öyle görünüyor ki kuzu kuzu şırnaga gelin gideceksin gibi görünüyor.ailesinin yanında olursa belkı daha fazla sorun olur.İkiniz mutlu olunda bosver belki sırnak bıle parıs gelır sana .
ailesinin yanında olmak istemiyorum zaten doğu görevi bitince gideceğiz oralardan bakalım:Saruboceq:
canım benim kıyamam..
hiç birşey değil senin canını acıtan suan da nişanlının söyledikleri içinde kanayan.
nişanlından duydukların seni üzüyor.
aynılarını bende yasıyorum..kelin ilacı olsa misalii.
ama ileriyi düşünmek deli ediyor onun için dua edelim hayatla sınavımız bu olsun.
evlendikten sonra eşlerimizle imtihan edilmeyelım..ben böyle avutuyorum kendımı.
off bu pc yi öldürmek istiyorum ya1 sayfa yazı yazdım gitti hepsi ya
cimcime inan yalnız kalmak en zoru insan yalnız kaldıkça kafasında daha çok kuruyor
onun için ailenle arkadaşlarınla olabildiğince vakit geçir
sonra aç müziği eline bi kitap al
önce kafan boşalsın sonra da zaten taşlar yavaş yavaş oturcak yerine
o yüzüğü çıkarmak tabii ki çok zor
ama bazen çıkarıyorumda sanki özgür kalmışım gibi hissediyorum rahatlıyorum gibi bir his
ve şunu unutma ne karar verirsen ver
kendin için en iyisi olacak
hem her türlü durumda biz burdayız unutma
çünkü bazen çok kızdığın konuyu yazıp tekrar okuyunca aman be çokta önemli değilmiş diyorsun
ailesinin yanında olmak istemiyorum zaten doğu görevi bitince gideceğiz oralardan bakalım:Saruboceq:
senın adına sevındım tatlım inşaallah herşey gönlüne göre olur.
ah yavrummm.napcaz şimdii..sen öyle görünüyor ki kuzu kuzu şırnaga gelin gideceksin gibi görünüyor.ailesinin yanında olursa belkı daha fazla sorun olur.İkiniz mutlu olunda bosver belki sırnak bıle parıs gelır sana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?