2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet canım haklısın hersey bize düştü artık bu arada bayanların yası sorulmaz ama kaç yasındasınız ben 25 yasındayım :)

öyle canım ya bu insanlar nedekadar gamsız oluyor.kazanıyorum elhamdulıllah.Nişanlım da kazanıyor.Ama borcsuz huzurlu evlenmek istiyorum dedım kötü oldum.Abisi yengesini annesinin yanına getirmiş o da gelmiş.ve 8 ay olmadan evlerini ayrıdılar.ve hala akıllanmamıs kadın benı de yanına ıstıyor.calısıcam cabalıcam evıme gıdıcem o ınsanlarla zaten stres gecım sıkıntısı yetoıyor bıde evımde rahat edemıcem.istemıyorum ya ıstemıyorumm..
madem cok sevıyorsunuz öbür gelınle bırbırınızı ayrılmasaydınız demıi.NEYSEE diyorum ama bu ramazan da çektiklerimi ben biliyorum.sahurda 3 bardak suyla oruc tuttum.İftarda bir kaşık çorbayla oruç açtım.Hak bu.Ailecek Hakkımızı helal edermiyiz bilmiyorum.

bizde de öyle canım nısanlı 6 aydan fazla kalınmaz.babam da hadi benım kızıma düğün yapıın diyemez.Herseye benım mutlulugum ıcın katlanıyor.canım babam..

senin ismin neydi bu arada tatlım

hepinizle tanıstıgıma çok memnun oldum ben meltem bu arada balıkesirdesin sanırım 15 sene her yazı ayvalıkta geçirdim çok güzeldi :)kızlar hepimiz hemen hemen aynı sorunları yasıyoruz ben anlatıym kendi hikayemi de kısaca :

2 senedir tanısıyoruz 1 senedir nişanlıyız ama benim ailem çok problemli bir aile babam beni kimseyle paylasamıyor maelesef özellikle sehir dısına gitmem zaten en büyün engel çok çatıştım babamla ve artık iletişimimiz kopma noktasına geldi bu devirde olur mu dieyeceksiniz ama onların istediği biriyle evlenmemi bile istediler ben de hayırı basınca bana evde ben yokmuşum gibi davrandılar onların istedikleri olmadığı için benim babam bu zamana kadar istediği herseyi yapmış bi tek benimle çatıştı onun istediğini yapmadığım için şu anda onun evinde değilim babannemle kalıyorum nişanlım yurt dısında para biriktiriyoruz ve martta evlilik izni için geldiğinde evlenip birlikte yurt dısına cıkacagız allah kısmet ederse ve o burda olmadığı için ben aralık gibi gelinligimi diktirmeyi düşünüyorum nikah mekanlarına da baktık zaten bilmiyorum kızlar ben gerçekten çok büyük sorunlar yasadım

bende aylin canım memnun oldum

off sizin sorunlar baya büyükmüş ya
bende babamı ikna etmekte zorlandım şimdilik problem yok gibi duruyo ama bakalım
ekimde herşey netleşicek
umarım bundan sonra mutlu olursun ve doğru bi seçim yapmışsındır
düğününe ailen katılmıycak mı peki

Allah yardımcın olsun canım zordur.Ailenle kötü olmak belkı de en acısıdır.İnşaallah bundan sonra her istediğin gönlüne göre olur.

Gerçekten çok çektim benim en güzel günlerimde yanımda olmayanları ben de istemiyorum düğünüme onları davet etmeyi düşünmüyorum

selamlar kızlarrr.
birden kendimi okuyormuşum gibi hissettim :)

kızlar benim bil. sorun var davetiyemi ekliyemiyorum
zeynepcim senden rica etsem eklermisin davetiyemi
ama bazı yerleri silersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…