- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #9.821
canım öyle diyosunda
önceden insanlar evlenince anne babalarıyla yaşıyolardı
ve önceden bu kadar eşya olayı olmuyodu
ve aileler daha fazla sahip çıkıyolarda evlatlarına bence
onları evlendirip evlerini hazırlamanın kendi görevi olduğunun bilincindeydiler
günümüzde birazda kadınlarda daha fazla çalıştığı için çalışıp yapsınlar bilinci uyandı ailelerde bence
herşey bize düştüğü için zorlanıyoruz bizde haliyle
evet canım haklısın hersey bize düştü artık bu arada bayanların yası sorulmaz ama kaç yasındasınız ben 25 yasındayım :)
nurkokulum merhaba canım evet bu süreler uzadıkça malesefki sorunlarda uzadıkça uzuyor.işte herşey erkeğin hakimiyetinde bitiyor bakıyorsun kardeşler 1 yaş büyük kardeşi yumruğunu vurup herşeyi yapacaksınız şu kızı alacaksınız bunlar olacak derken, nişanlım ne yaparım hemde size veririm diyor.zihniyet bu.evet ikizimde çalışıyoruz biz yaaprız alırız neden bunu diyorlar başından beri bunları diyen bendim aman sizler sıkıntıya girmeyin oğlunuzun durumu var yapabiliriz diye. sözde elelrinde yok arabadan inmezler kayınvalidem düğüne gelecek misin dedi akşam hayır dedim gelinin nişanına geldim sıra onda oda gelsin 15 saat yol göreyim dedim gelmeyeceğim dedim.Ya bu ele karışmak ne zormuş ben çekirdek ailemle bir kuruş paranın sıkıntısı nedir bilmeyiz milletin yaptığına bak ta ordan bana yetişiyorlar:1closedeyes:
ben 24e giricem aralıktaboshayallersmile
eyvahedigeldismileühüü yaşlanıyorum
keşke bu tür sorunlar yaşanmasa aileler destek olsa ama olmuyor maelesefben bi de kendi ailemle sorun yaşıyorum çünkü biz de o kadar süre nişanlı kalınmaz o kadar zormuş ki en güzel günlerimi stresle geçiriyorum hiç bir şeye odaklanamıyorum
senin ismin neydi bu arada tatlım
hepinizle tanıstıgıma çok memnun oldum ben meltem bu arada balıkesirdesin sanırım 15 sene her yazı ayvalıkta geçirdim çok güzeldi :)kızlar hepimiz hemen hemen aynı sorunları yasıyoruz ben anlatıym kendi hikayemi de kısaca :
2 senedir tanısıyoruz 1 senedir nişanlıyız ama benim ailem çok problemli bir aile babam beni kimseyle paylasamıyor maelesef özellikle sehir dısına gitmem zaten en büyün engel çok çatıştım babamla ve artık iletişimimiz kopma noktasına geldi bu devirde olur mu dieyeceksiniz ama onların istediği biriyle evlenmemi bile istediler ben de hayırı basınca bana evde ben yokmuşum gibi davrandılar onların istedikleri olmadığı için benim babam bu zamana kadar istediği herseyi yapmış bi tek benimle çatıştı onun istediğini yapmadığım için şu anda onun evinde değilim babannemle kalıyorum nişanlım yurt dısında para biriktiriyoruz ve martta evlilik izni için geldiğinde evlenip birlikte yurt dısına cıkacagız allah kısmet ederse ve o burda olmadığı için ben aralık gibi gelinligimi diktirmeyi düşünüyorum nikah mekanlarına da baktık zaten bilmiyorum kızlar ben gerçekten çok büyük sorunlar yasadım
hepinizle tanıstıgıma çok memnun oldum ben meltem bu arada balıkesirdesin sanırım 15 sene her yazı ayvalıkta geçirdim çok güzeldi :)kızlar hepimiz hemen hemen aynı sorunları yasıyoruz ben anlatıym kendi hikayemi de kısaca :
2 senedir tanısıyoruz 1 senedir nişanlıyız ama benim ailem çok problemli bir aile babam beni kimseyle paylasamıyor maelesef özellikle sehir dısına gitmem zaten en büyün engel çok çatıştım babamla ve artık iletişimimiz kopma noktasına geldi bu devirde olur mu dieyeceksiniz ama onların istediği biriyle evlenmemi bile istediler ben de hayırı basınca bana evde ben yokmuşum gibi davrandılar onların istedikleri olmadığı için benim babam bu zamana kadar istediği herseyi yapmış bi tek benimle çatıştı onun istediğini yapmadığım için şu anda onun evinde değilim babannemle kalıyorum nişanlım yurt dısında para biriktiriyoruz ve martta evlilik izni için geldiğinde evlenip birlikte yurt dısına cıkacagız allah kısmet ederse ve o burda olmadığı için ben aralık gibi gelinligimi diktirmeyi düşünüyorum nikah mekanlarına da baktık zaten bilmiyorum kızlar ben gerçekten çok büyük sorunlar yasadım
eh sen yaşlanıyosan biz ölelim
ben ekimde 26 ya giricem
ya nisancım senin adın neydi
hep konuşuyoruz hiç sormadım galiba
nisan mı yoksa :))))
kızlar bu ara benım ismim de NURAN. hepınızle tanıstıgıma cok memnun oldum..
merhaba kızlar;
öncelikle KRADESE ,SONBAHAR14,BEBEKKAFA,GİZ09,DUĞİİİ hoşbuldum diyorum cok tesekkur ederım cok sıcak bi ortam iyi ki burdayım. yazdıklarınızı konuştuklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı farkediyorum.
DENIZKOYDUMADINI arkadasım aynı konulardan muzdarıbız. bende 2011 de gelin olucam allah nasıb ederse.ama bizimde ailesiyle anlasmazlıklar cıktı. bende 2 senedir bekliyorum.düğünüm olucak diye kasım da olucaktı.nişanlım calıstı gönderdi ailesi yediii.Bide 2 senedir bilmediğim 3 sene ödemek zorunda oldukları 20 milyara yakın borçları varmış.kayınvalidem cok rahatına düşkün çok keyifçidir.istiyor ki onun yanına gelin geleyim sıkıntıya girmesin kendisi.o şekilde birşeyi hayatta kabul edemem bundan dolayı bi sogukluk var suan da.düğün yapmaya da paraları yok mus altlarında araba her haftasonu gezmelerdeler.2010 en güzel senem olucaktı sözde...2009 ekımde sözlendım.2010 nisan da nişanlandım.hala beklıyorum beklemek sorun degıl yıne beklerım ama onlardakı rahatlıga dayanamıyorum.arkadasın dediği Nişanlı mısın abisi de bizden once 1 sene ıcerısınde hersey olmus bıtmıs.küçük diye nişanlım hiç büyümüyor gözlerinde.bide bende calısıyorum dıye ikiniz çalışın yaparsınız diyorlar. Rabbim bizleri eşlerimizle imtihan etmesin.
selamlar kızlarrr.
birden kendimi okuyormuşum gibi hissettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?