- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #9.921
Aslen Erzurum'luyum...
2. memleketim ise Eskişehir, köy olarak orayı biliyoruz.
Ama Erzurum'u görmeyi çok istiyorum.
yıldırımda halamlar oturuyo göz hastanesi varya oralarda
ben olmaz diyorum ama yinede memleketinde yaşama tutkusu içinde çığ gibi büyüyor.Oralardan kopmak onlara ihanet gibi geliyor
şimdi oooo mutlu bir haber alacaksın sıkıntıların gidecek kısa bir yolun var aydınlık görünüyor :dance: :))))
nerelisiniz arkadaşlar
ÖYLE düşünme canım Bu zamanda ekmek nerede yemek orada.ihanet etmezsin benım teyzemın kıznın eşi polıs ıl il gezıyorlar.gez toz sende kültür öğren kendını gelıştir.kurslara git.
erzurum ardahan yakın komşu sayılırız oo hemşolarım çok maşallah erzurumlular yemek yapmayı süper biliyor ya çok lezzetli yemek tadları
benim için ekmek nerde bizde orda olacağız canım ama nişanlımın ailesi daha bebek ya oğulları ah keşke diplerinden ayrılmasa diye gözlerinin için ebakıyorlar annesi bu yüzden hergün hastaakannehir
benim nişanlımda müzisyen piyanistlikte yapıyor burada olsanız hepinizin düğünü kınasını yapardık hem çalardık hem oynardık :)
benim için ekmek nerde bizde orda olacağız canım ama nişanlımın ailesi daha bebek ya oğulları ah keşke diplerinden ayrılmasa diye gözlerinin için ebakıyorlar annesi bu yüzden hergün hastaakannehir
Canım sende deki doğduğun değil, doyduğun yer önemli, şuan nasıl katlanıyorsa o zamanda katlanabilir.
Sonuca savaşa gitmiyorsunuz, istediği zaman görebilir, teknoloji var en azından.
konuşuyoruz tabi canım anlatıyorum bebeğe nasihat verir gibi ama allah var korkuyorum yarın hadi memlekete demesinden güvenim pek kalmadı
Arkadaşlar...
Ben sızı nasıl arkadas olarak ekleyebilirim.....Bilmiyorum bana yardım edin
O zaman nişanlında çok düşkün annesine.
Gerçi bizimkide hergün konuşur annesiyle...
herkesin profiline gir canım
orda var zaten istek gönder diye bişey oraya tıkla
ben seni ekliyorum kabul et
O zaman nişanlında çok düşkün annesine.
Gerçi bizimkide hergün konuşur annesiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?