2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben olmaz diyorum ama yinede memleketinde yaşama tutkusu içinde çığ gibi büyüyor.Oralardan kopmak onlara ihanet gibi geliyor

ÖYLE düşünme canım Bu zamanda ekmek nerede yemek orada.ihanet etmezsin benım teyzemın kıznın eşi polıs ıl il gezıyorlar.gez toz sende kültür öğren kendını gelıştir.kurslara git.

benim nişanlımda müzisyen piyanistlikte yapıyor burada olsanız hepinizin düğünü kınasını yapardık hem çalardık hem oynardık :)

ÖYLE düşünme canım Bu zamanda ekmek nerede yemek orada.ihanet etmezsin benım teyzemın kıznın eşi polıs ıl il gezıyorlar.gez toz sende kültür öğren kendını gelıştir.kurslara git.

benim için ekmek nerde bizde orda olacağız canım ama nişanlımın ailesi daha bebek ya oğulları ah keşke diplerinden ayrılmasa diye gözlerinin için ebakıyorlar annesi bu yüzden hergün hastaakannehir

esracım çok üzülmüşsün canım yaa
üzme canını herşey geçer boşver takma
hepimiz için hayırlısı olsun

bende doğma büyüme balıkesir gönen
hatta doğduğumdan beri aynı evde yaşıyorum
bazen çok sıkılıyorum vallah kaydirigubbakcemile

benim için ekmek nerde bizde orda olacağız canım ama nişanlımın ailesi daha bebek ya oğulları ah keşke diplerinden ayrılmasa diye gözlerinin için ebakıyorlar annesi bu yüzden hergün hastaakannehir

Canım sende deki doğduğun değil, doyduğun yer önemli, şuan nasıl katlanıyorsa o zamanda katlanabilir.
Sonuca savaşa gitmiyorsunuz, istediği zaman görebilir, teknoloji var en azından.

Deli oluyorum bu annelere ya.Kızların annası buyutuyor beslıyor evlendırıyorda bunlar ne böyle dizlerinin dibinden ayırmıyor.Rabbım akıl fıkır versın.
Bizim yardımcımız olsun.

Canım sende deki doğduğun değil, doyduğun yer önemli, şuan nasıl katlanıyorsa o zamanda katlanabilir.
Sonuca savaşa gitmiyorsunuz, istediği zaman görebilir, teknoloji var en azından.

konuşuyoruz tabi canım anlatıyorum bebeğe nasihat verir gibi ama allah var korkuyorum yarın hadi memlekete demesinden güvenim pek kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…