- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #9.941
aa demekki şimdiki versiyon böyle..önce kızlar analarına düşkün olulardı..şimdi erkekler ana kuzusu olmuşş..bi tanede bende var..
Canım sende deki doğduğun değil, doyduğun yer önemli, şuan nasıl katlanıyorsa o zamanda katlanabilir.
Sonuca savaşa gitmiyorsunuz, istediği zaman görebilir, teknoloji var en azından.
aa demekki şimdiki versiyon böyle..önce kızlar analarına düşkün olulardı..şimdi erkekler ana kuzusu olmuşş..bi tanede bende var..
hiç düşkün değilim 10 yıldır dışardayım der buna ne demeli :roflol: demekki böyle diyenden korkacakmışsın
yok mu artıran kızlar kaydirigubbakcemile3 satıyorummmmm satıyorrumm satttt...
Şimdiki zamanda roller değişmiş kanımca, biz kötü zamana denk geldik(
Şimdi erkek tarafı kız gibi nazlanıyor...
Benimkide 12 yıldır dışarıda, ama bizimkine annesi çok düşkün, benden bile kıskanıyor :))
Anaaaammm..Ben napim benım kı hep annesının diznin dibindeymiş.
İnşşaaaaaallllahh öyle olur..Evlenince ikiniz oturursunuz artık kaydirigubbakcemile3
kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana mı atmalı
kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana mı atmalı
amma doluymuşuz ya :)) nişanlım gelecek iki gün sonra acayipp doluyum patlayacak mayın gibi geziyorum valla:))
ayy kız öle dime
sevdiceğimi doğurmuş kadıncaz onca kıyamam gene de
o olmasa benim sevgülüm kim olucaktı :kedi:
:roflol::roflol:yok mu artıran kızlar kaydirigubbakcemile3 satıyorummmmm satıyorrumm satttt...
Şimdiki zamanda roller değişmiş kanımca, biz kötü zamana denk geldik(
Şimdi erkek tarafı kız gibi nazlanıyor...[/B
MALESEF BEN BUNU BENİMKİE DE DEDİM
Benimkide 12 yıldır dışarıda, ama bizimkine annesi çok düşkün, benden bile kıskanıyor :))
kaydirigubbakcemile3 diyecek bişe bulamıyorum. roller deişmiş bu kesinBenım kı de öyle bı annesının karsısına geçip bazı düşüncelerini begenmıyorum istemıyorum diyemıyor.
seninki normal hiç utanma..kaydirigubbakcemile3ayy kıslar bende bi ana kuzusuyum
çok düşkünüm anneme :kedi:
Kayınvalidem ilk başlarda çok çektirdi ama şimdi aman nazar değmesin çok iyi davranıyor.
Şimdi de oğlu çektiriyor o ayrı konu tabi(
analar daha neler doğuruyor daisycim ooooooo:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?