2011 gelin adayları buyrun sohbete

aa demekki şimdiki versiyon böyle..önce kızlar analarına düşkün olulardı..şimdi erkekler ana kuzusu olmuşş..bi tanede bende var..

Şimdiki zamanda roller değişmiş kanımca, biz kötü zamana denk geldik (
Şimdi erkek tarafı kız gibi nazlanıyor...

hiç düşkün değilim 10 yıldır dışardayım der buna ne demeli :roflol: demekki böyle diyenden korkacakmışsın

Benimkide 12 yıldır dışarıda, ama bizimkine annesi çok düşkün, benden bile kıskanıyor :))

Ben anneme çok düşkün değilimdir yani uzakta kalabilirim ama zarar vermek isteyen birini görsem, yada biri anneme laf söylese hiç affım yoktur, yakarım yıkarım :))

bizimki çok düşkün değil annesine yaa
çok ayrı kaldıkları zamanlarda oldu kaç gün konuşmadıkları zamanlarda oldu
askerdeyken bi kez telefonla konuşabilcekse beni arardı
kaç gün annesini aramadığı olmuştur
annesi beni arardı ondan bilgi almak için :))))

Evlenince ikiniz oturursunuz artık kaydirigubbakcemile3
İnşşaaaaaallllahh öyle olur..
Ama bizimkisi hiç annesinin dizinin dibinden ayrılmamış ama çok düşkün annesine.
Hatta bazen anlıyorum nişanlımın konusmalarının arasında annesinin cümleleri annesinin sözleri geçiyor.
Annesii cok cabuk etkılıyor onu.

kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana mı atmalı

Hiç bu düşünce de değildim hatta annesini sevmiştim bile.Ama istediklerini yapmayınca.Bütün aileyi parmagında oynatıyor herkes tamam diyor.Benım ıstedıklerım ona uymayınca onun dedıklerı bana uymayınca.Birde nişanlımla biz tanıstık bız sevdık bırbırımızı ondan dolayı bırde.kendı ıstedıgı olmayınca.
Birde egoist kendısı"kendınden üstünlere dayanamıyorum"diyor hanım efendı..
agrına gitti...

yok mu artıran kızlar kaydirigubbakcemile3 satıyorummmmm satıyorrumm satttt...
:roflol::roflol:

Benım kı de öyle bı annesının karsısına geçip bazı düşüncelerini begenmıyorum istemıyorum diyemıyor.
kaydirigubbakcemile3 diyecek bişe bulamıyorum. roller deişmiş bu kesin

ayy kıslar bende bi ana kuzusuyum
çok düşkünüm anneme :kedi:
seninki normal hiç utanma..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…