- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #9.981
bende muhabbetle geçiştiriyorum ama içimdeki sıkıntı geçmiyor.
Sonumuz ne olur düşüncesini atamıyorum yaa...
Benimde öyle içimdeki sıkıntı geçmiyor.
İnşşaaaaaallllahh öyle olur..
Ama bizimkisi hiç annesinin dizinin dibinden ayrılmamış ama çok düşkün annesine.
Hatta bazen anlıyorum nişanlımın konusmalarının arasında annesinin cümleleri annesinin sözleri geçiyor.
Annesii cok cabuk etkılıyor onu.
o gelecek sıkıntısı bende her an var çok mutlu olduğumuz anlarda bile ilerdede böyle olabilecek miyiz,onca yıl bekledik hasretle herşey kavuşmakla bitecek mi oooo başımın içinde binbir tilki dolaşıyor, nişanı atsam başta abim olmak üzere kardeşlerimde dahil çok sevinecekler abim hala istemediğini söylüyor.
analar daha neler doğuruyor daisycim ooooooo:hooray:
şevval ayı 6 gün oruçlar için niyetlendiniz mi kızlar
bende muhabbetle geçiştiriyorum ama içimdeki sıkıntı geçmiyor.
Sonumuz ne olur düşüncesini atamıyorum yaa...
o gelecek sıkıntısı bende her an var çok mutlu olduğumuz anlarda bile ilerdede böyle olabilecek miyiz,onca yıl bekledik hasretle herşey kavuşmakla bitecek mi oooo başımın içinde binbir tilki dolaşıyor, nişanı atsam başta abim olmak üzere kardeşlerimde dahil çok sevinecekler abim hala istemediğini söylüyor.
şöyle güzel bir organize yapın akşam yemeği yada çay keyfi araba varsa alın şöyle hani herkesin huzur bulduğu bir yer vardır ya gidin oraya gözlerinin içine bakarak konuşun paylaşın gözlerinize bakınca ne kadar çok sevdiğini bir kez daha anlar üzülüyorum böyle tanımıyorum ama sizleri burada arkadaş olduk hepimiz mutlu olun üzülün istemiyorum hayaller sönmesin o duyguyu bildiğim için zor ama herşey güzel olacak inşallah
Bi görüşebilsek birbirimizi bi görebilsek, belki herşey çok farklı olacak ama şuan imkansız...
şöyle güzel bir organize yapın akşam yemeği yada çay keyfi araba varsa alın şöyle hani herkesin huzur bulduğu bir yer vardır ya gidin oraya gözlerinin içine bakarak konuşun paylaşın gözlerinize bakınca ne kadar çok sevdiğini bir kez daha anlar üzülüyorum böyle tanımıyorum ama sizleri burada arkadaş olduk hepimiz mutlu olun üzülün istemiyorum hayaller sönmesin o duyguyu bildiğim için zor ama herşey güzel olacak inşallah
8 yılı ne sen sor ne ben anlatayım.gölzere mi bakmadık dizlere mi yatmadık.çocuktuk birlikte büyüdük hayatı öğrendik ana-baba olacak yaştayız hala birbirimizi teselli ediyoruz.şansızlıklar bu yollar ayrılıklar hepsini aldı gitti bizden geriye böyle hüzünler kaldı işte
benim için ekmek nerde bizde orda olacağız canım ama nişanlımın ailesi daha bebek ya oğulları ah keşke diplerinden ayrılmasa diye gözlerinin için ebakıyorlar annesi bu yüzden hergün hastaakannehir
nerede nişanlın
bizim kaderimiz ne çok birbirine benziyomuş yaa
ama siz nişan olayını atlatmışsınız en azından
bak bizim 8 yıl oldu daha anca nişan yapıcaz :sinifsinif:
ayyy ben bu erkek annelerinden nefret ediyorum artık ya zaten uzakta senden bırak evlenince de uzakta olsun kendilerine yeni bir hayat kursunlar zaten yeni bir aile olucaklar yok güzelim o sizi de rahat bırakmaz gelir sürekli sen oğluna iyi bakamazsın diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?