2011 gelin adayları buyrun sohbete

allahtan anakuzusu bi nişanlım yok
dengeyi kurmayı çok iyi biliyo
sabahtan beri okuyorum yazdıklarınızı ve üzülüyorum:sinifsinif:
inş evleniğinizde herşey istediğiniz gibi olur ve inş bnmkide şimdi neyse evlenincede öle olur
allah hepimiz gönlüne göre versin kızlar
hepimizi tez zmnda kavuştursun inş
bi ömür mutlu olalaım sevdiklerimizle

o gelecek sıkıntısı bende her an var çok mutlu olduğumuz anlarda bile ilerdede böyle olabilecek miyiz,onca yıl bekledik hasretle herşey kavuşmakla bitecek mi oooo başımın içinde binbir tilki dolaşıyor, nişanı atsam başta abim olmak üzere kardeşlerimde dahil çok sevinecekler abim hala istemediğini söylüyor.

şöyle güzel bir organize yapın akşam yemeği yada çay keyfi araba varsa alın şöyle hani herkesin huzur bulduğu bir yer vardır ya gidin oraya gözlerinin içine bakarak konuşun paylaşın gözlerinize bakınca ne kadar çok sevdiğini bir kez daha anlar üzülüyorum böyle tanımıyorum ama sizleri burada arkadaş olduk hepimiz mutlu olun üzülün istemiyorum hayaller sönmesin o duyguyu bildiğim için zor ama herşey güzel olacak inşallah

Bizde de annem uzaklık nedeniyle istemiyor (
Aslında yaşadıklarımızı anlatsam 1 dk beraber olmamızı istemez...

analar daha neler doğuruyor daisycim ooooooo:hooray:

yaa ben sevdiceğimden başkasını istemem :kedi:

şevval ayı 6 gün oruçlar için niyetlendiniz mi kızlar

aslında istiyodum annemde dün başladı ama
ben işyerinde çok zorlandım bu sene yaa susuzluk çok fena yaptı beni
o yüzden cesaret edemedim

bende muhabbetle geçiştiriyorum ama içimdeki sıkıntı geçmiyor.
Sonumuz ne olur düşüncesini atamıyorum yaa...

canım hayırlısını düşün hayırlısı olsun

neden istemedi canım abin

Bi görüşebilsek birbirimizi bi görebilsek, belki herşey çok farklı olacak ama şuan imkansız...

8 yılı ne sen sor ne ben anlatayım.gölzere mi bakmadık dizlere mi yatmadık.çocuktuk birlikte büyüdük hayatı öğrendik ana-baba olacak yaştayız hala birbirimizi teselli ediyoruz.şansızlıklar bu yollar ayrılıklar hepsini aldı gitti bizden geriye böyle hüzünler kaldı işte

bizim kaderimiz ne çok birbirine benziyomuş yaa
ama siz nişan olayını atlatmışsınız en azından
bak bizim 8 yıl oldu daha anca nişan yapıcaz :sinifsinif:

benim için ekmek nerde bizde orda olacağız canım ama nişanlımın ailesi daha bebek ya oğulları ah keşke diplerinden ayrılmasa diye gözlerinin için ebakıyorlar annesi bu yüzden hergün hastaakannehir

ayyy ben bu erkek annelerinden nefret ediyorum artık ya zaten uzakta senden bırak evlenince de uzakta olsun kendilerine yeni bir hayat kursunlar zaten yeni bir aile olucaklar yok güzelim o sizi de rahat bırakmaz gelir sürekli sen oğluna iyi bakamazsın diye :)

Kızlar ben geldim biraz baktım ama 1000 sayfa ve bu sayfada benimde yazım olsun istedim zemuszemus
Çok şey var okudum yazmak istediğim ama bir ara ,nşallah cvp yazıcam kızlar..
Çok öpüyorum sizleri...
Noluur canınızı sıkmayın lmaz:

bizim kaderimiz ne çok birbirine benziyomuş yaa
ama siz nişan olayını atlatmışsınız en azından
bak bizim 8 yıl oldu daha anca nişan yapıcaz :sinifsinif:

nişanlı kalmanın hiçbir marfieti yok canım erken nişan yaptık acele ettik zamanı gelsin düğünün yaşayacağın yer görürünsün öyle yaparsınız biz bu halde daha çok sürünüyoruz çünkü orda oraya sürümek isteyen çoğalıyor.

yemin törenine gittik birlikte nişanlımın, çok zayıflamıştı kahvaltı yapıyorduk tuttum ağzına zorla yedirdim kendi ellerimle ağzı açık kalmıştı annesinin.ben sevdiğimi canıma kattım ilk onu doyurdum hep ben 15 saat yoldan geldim onu doyurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…