2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ya aynı şeyleri düşünüyoruz biliyomusun canımcım.
Nişan yapmasaydık keşke diyoruz şimdi, en azından kafa daha rahat olurdu...

aynı dert benim de basımda benim kaynanam da yemek yapmayı bilmiyor :)genelde herseyin hazırını kullanır hazır corba hazır mantı nişanlımda dolmayı çok sever her geldiğinde dolma yaparım ellerimle sarar beslerim onu eve gittiğinde anlatınca yüzü değişiyor diyo :)

benim nişanlımda Libya'da çok özledim onu siz en azından rahatca telefonda bile olsa konusuyorsunuzdur biz onu da yapamıyoruz

Evet konuşuyoruz, her konuşmamız tartışmayla son buluyor :))
Önceden konuyu çözmeden kapatmazdık, şimdi saatlerce konuşsakta çözülmüyor, bakıyoruzki çözülmeyecek kapatıyoruz telefonu...

kesinlikle karılıyorum..insan yaşamadan bilemiyor işte.

geleceğini duyduğum andan beri aman şunu hazırlayayım amun bunuda çok sever yatıncaya kadar tıkarım artıkCADIARZU

kızlar bana akıl verirmisiniz?benim nişanlım libyada sabahtan beri telefonla ulaşamıyorum telefonları kapalı libyada şehir değişikligi yaptı çöl gibi bir yere gitti dün akşam aradı ve burda telefonlar çekmiyor dedi ama ben catlıyacagım meraktan ne yapsam şirketlerini mi arasam bana bi akıl veriin

eee bizler boyumuzun ölçüsünü aldık gördük hanyayı konyayı.o yüzden aceleye gerek yok diyebiliyoruz daisycim.

canım bizde hep uzun nişanlı kalmayalım diye bekledik zaten
yoksa bizde askerden önce falan yapabilrdik nişan ama istemedik öyle olsun yıpranırız diye
hiç pişman değilim zaten böyle olduğu için çünkü benim ailemde çok rahat değil yani
mutlaka sorun çıkardı
şimdi işe girdi gönende yaşıycamız da kesinleşti yani o yüzden inşallah yapıcaz artık bidaha ki ay nişanı nisan ayında da düğün yapmak istiyoruz ama bakalım kısmet
6 ayda herşey biticek yani böyle olursa

inş olur :Saruboceq:

sorun olmayacaksa düşünme ara canım..

eğer zor durumda kalmıycak ara tabi ne olucak

öyle canım ama diyorum ya umarım o kadar güzel şeyler yaşarızki ilerde bunlar hatırlamayız bile..

inşallah canım inşallah hepmiz çok mutlu oluruz da
mutlu anılarımızı paylaşırız burda

eğer zor durumda kalmıycak ara tabi ne olucak

inşallah canım inşallah hepmiz çok mutlu oluruz da
mutlu anılarımızı paylaşırız burda

inşaallah çok muutlu oluruz da bunları hatırlamayızzz..hayatımın en güzel yaşında bu kadar üzüldüğümü hiç hatırlamıyorum..cogu zaman dedım ya bu yasta bunları yasarsam bundan sonra ne yaprım ben dedım..sabır sabır ya sabır dıyorum..

en dertli topik seçiyorum topiğimizi valla kızlar
2011 gelinleri dert gelinleri olucak galiba ((
ne çok derdimiz varmış yaw

hayır aylincim 2010 en dertli gelinleri 2011'in en mutlu gelinleri biz olacagız ahhh ahh neler yasadık ama su anda çok mutluyuz nazar değmesin diyecegiz kızlar bizim nişanlılarımızla aramızda problemler yok ki sadece dış etkenlerden etkileniyoruz )Allaha çok şükür hepimizin nişanlısının işi var bizim ugrastıgımız sorunlar ailevi onu da ben artık sallamıyorum :)

sassy kaldıkları şantiyede telefon var ise ordan ulaşmayı dene ama nişanlın belirtmiş telefonun çekmediğini yine arayacaktır seni orda ne iş yapıyor, şantiye dedim ama bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…