- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #10.001
nişanlı kalmanın hiçbir marfieti yok canım erken nişan yaptık acele ettik zamanı gelsin düğünün yaşayacağın yer görürünsün öyle yaparsınız biz bu halde daha çok sürünüyoruz çünkü orda oraya sürümek isteyen çoğalıyor.
Iğdır'da çalışıyor canım.
Askerlik haziranda bitti, işe yeni girdi o nedenle gelemiyor.
Ya aynı şeyleri düşünüyoruz biliyomusun canımcım.
Nişan yapmasaydık keşke diyoruz şimdi, en azından kafa daha rahat olurdu...
yemin törenine gittik birlikte nişanlımın, çok zayıflamıştı kahvaltı yapıyorduk tuttum ağzına zorla yedirdim kendi ellerimle ağzı açık kalmıştı annesinin.ben sevdiğimi canıma kattım ilk onu doyurdum hep ben 15 saat yoldan geldim onu doyurdum
benim nişanlımda Libya'da çok özledim onu siz en azından rahatca telefonda bile olsa konusuyorsunuzdur biz onu da yapamıyoruz
eee bizler boyumuzun ölçüsünü aldık gördük hanyayı konyayı.o yüzden aceleye gerek yok diyebiliyoruz daisycim.
nişanlı kalmanın hiçbir marfieti yok canım erken nişan yaptık acele ettik zamanı gelsin düğünün yaşayacağın yer görürünsün öyle yaparsınız biz bu halde daha çok sürünüyoruz çünkü orda oraya sürümek isteyen çoğalıyor.
aynı dert benim de basımda benim kaynanam da yemek yapmayı bilmiyor :)genelde herseyin hazırını kullanır hazır corba hazır mantı nişanlımda dolmayı çok sever her geldiğinde dolma yaparım ellerimle sarar beslerim onu eve gittiğinde anlatınca yüzü değişiyor diyo :)
kesinlikle karılıyorum..insan yaşamadan bilemiyor işte.
değil mi eftelyacım, yaşanmadan aralarına karışmadan birlikte düğün bayram geçirmeden nasıl insanlarmış kimsenin gerçek yüzü anlaşılmıyor
eee bizler boyumuzun ölçüsünü aldık gördük hanyayı konyayı.o yüzden aceleye gerek yok diyebiliyoruz daisycim.
kızlar bana akıl verirmisiniz?benim nişanlım libyada sabahtan beri telefonla ulaşamıyorum telefonları kapalı libyada şehir değişikligi yaptı çöl gibi bir yere gitti dün akşam aradı ve burda telefonlar çekmiyor dedi ama ben catlıyacagım meraktan ne yapsam şirketlerini mi arasam bana bi akıl veriin
değil mi eftelyacım, yaşanmadan aralarına karışmadan birlikte düğün bayram geçirmeden nasıl insanlarmış kimsenin gerçek yüzü anlaşılmıyor
kızlar bana akıl verirmisiniz?benim nişanlım libyada sabahtan beri telefonla ulaşamıyorum telefonları kapalı libyada şehir değişikligi yaptı çöl gibi bir yere gitti dün akşam aradı ve burda telefonlar çekmiyor dedi ama ben catlıyacagım meraktan ne yapsam şirketlerini mi arasam bana bi akıl veriin
öyle canım ama diyorum ya umarım o kadar güzel şeyler yaşarızki ilerde bunlar hatırlamayız bile..
eğer zor durumda kalmıycak ara tabi ne olucak
inşallah canım inşallah hepmiz çok mutlu oluruz da
mutlu anılarımızı paylaşırız burda
en dertli topik seçiyorum topiğimizi valla kızlar
2011 gelinleri dert gelinleri olucak galiba((
ne çok derdimiz varmış yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?