- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #10.021
hayır aylincim 2010 en dertli gelinleri 2011'in en mutlu gelinleri biz olacagız ahhh ahh neler yasadık ama su anda çok mutluyuz nazar değmesin diyecegiz kızlar bizim nişanlılarımızla aramızda problemler yok ki sadece dış etkenlerden etkileniyoruz )Allaha çok şükür hepimizin nişanlısının işi var bizim ugrastıgımız sorunlar ailevi onu da ben artık sallamıyorum :)
en dertli topik seçiyorum topiğimizi valla kızlar
2011 gelinleri dert gelinleri olucak galiba((
ne çok derdimiz varmış yaw
hayır aylincim 2010 en dertli gelinleri 2011'in en mutlu gelinleri biz olacagız ahhh ahh neler yasadık ama su anda çok mutluyuz nazar değmesin diyecegiz kızlar bizim nişanlılarımızla aramızda problemler yok ki sadece dış etkenlerden etkileniyoruz )Allaha çok şükür hepimizin nişanlısının işi var bizim ugrastıgımız sorunlar ailevi onu da ben artık sallamıyorum :)
sassy kaldıkları şantiyede telefon var ise ordan ulaşmayı dene ama nişanlın belirtmiş telefonun çekmediğini yine arayacaktır seni orda ne iş yapıyor, şantiye dedim ama bilmiyorumkismile
bilgisayar mühendisi canım ulaştı şimdi aradı ayy nasıl rahatladım bilemezsiniz kızlar çook mutlu oldum ))) libyada canım iş için çölde yani anlayacagın :)
hepinizi çok sevdim kızlar hepimiz birbirimizin sevinçlerini dertlerini paylaşalım birbirmizi görmesek de kırmadan birbirimize yardımcı olalım hepiniz de çok iyi niyetlisiniz çok mutlu oldum ben bugun sizin gibi arkadaslarım olduğu için
hepinizi çok sevdim kızlar hepimiz birbirimizin sevinçlerini dertlerini paylaşalım birbirmizi görmesek de kırmadan birbirimize yardımcı olalım hepiniz de çok iyi niyetlisiniz çok mutlu oldum ben bugun sizin gibi arkadaslarım olduğu için
evet canım bu topiğe ilk geldiğimde bende aynı şeyi düşündüm
inşallah arkadaşlığımız devam eder
slm kızlar benide aranıza alırmısınııızzz sırnaşık şey
sırnaşık şey parola olmadan olmaz sırnaşık şeyslm kızlar benide aranıza alırmısınııızzz sırnaşık şey
yeni gelenler hep fıdıl mısınız:))) bizler 25-26 lardayız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?