2011 gelin adayları buyrun sohbete

en iyi sallamamak zaten ama olmuyo işte bazen malesef
sonuçta dış etkenlerden kaynaklanan problemlerde ikili ilişkileri zedeliyo
ben bunu bilir bunu söylerim olan iki kişiye oluyo yani :umursamaz:

ne yapıyor musuz kızlar...HEP beraber hanımefendiliğmizden ödün vermeden.Bu dünyada da değil öbür dünya için o insanlara randevu veriyoruz.Hakkımı yedikleri için.
HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

sassy kaldıkları şantiyede telefon var ise ordan ulaşmayı dene ama nişanlın belirtmiş telefonun çekmediğini yine arayacaktır seni orda ne iş yapıyor, şantiye dedim ama bilmiyorumkismile

bilgisayar mühendisi canım ulaştı şimdi aradı ayy nasıl rahatladım bilemezsiniz kızlar çook mutlu oldum ))) libyada canım iş için çölde yani anlayacagın :)

hepinizi çok sevdim kızlar hepimiz birbirimizin sevinçlerini dertlerini paylaşalım birbirmizi görmesek de kırmadan birbirimize yardımcı olalım hepiniz de çok iyi niyetlisiniz çok mutlu oldum ben bugun sizin gibi arkadaslarım olduğu için

sağol canım kıracak ne varki şu fani dünyada.İnsan istemez dert tasa olsun ama oluncada paylaşmaya hazırız herzaman:1hug:

evet canım bu topiğe ilk geldiğimde bende aynı şeyi düşündüm
inşallah arkadaşlığımız devam eder

eder tabi neden etmesin ki daha gelinliklerimizle ilgili birbirimizden fikirler alacagız kızlar ben artık çeyiz alamıyacagım galiba çünkü biz yurt dısında yasayacagız artık burdaki evime koyacagım bende hepsini uçakta kg sorunu olmasa çok götürmek istiyorum aldıgım nevresim takımımı uyku setimi filan ama bakalım kısmet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…