2011 gelin adayları buyrun sohbete

o zaman bakmadan geçmem bi daha Şeniz

bak canım Şeniz memnun kalacaksındır sempatiksalakcinni

bizimde sözlenmeden önce 3 yıl önce falan nişanlım arkadaşına gidiyor ilk kez kalacak orada. ve arkadaşının evinin anahtarını yastığının altına koyuyor.
o gece rüyasında beni görüyor ama inanmıyor tabi kaydirigubbakcemile5 çok şaşırmıştım laelaelaelaelae

canımmm sağol yaa inş. hakkımızda hayırlısı olur ben biraz daha bekliyim u konu hakkındaaa

bende var bi anormallik galibaa sırnaşık şey ben hep yaparım onu daha kimseyi görmedim fisfisfis

bende var bi anormallik galibaa sırnaşık şey ben hep yaparım onu daha kimseyi görmedim fisfisfis

kısmet canım biz ondan 2 gün önce falan tanışmışız.
belki sen daha kısmetinle karşılaşmadın akannehir
ben bunu çok uzun zaman sonra öğrendim hatta oda gülmüş geçmiş ne alaka diye kaydirigubbakcemile2

Ececim, belki inanmayacaksın ama okuduğum andan itibaren çok kötü oldum.
Bu kadar yıl, bu kadar emek, en önemlisi bu sevgi, bir anda nasıl bitirilebilir (
Yinede hakkınızda hayırlı olsun diyorum, tabi hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

ama kuzum benim sevdiğimle 3 ay sonra 4.yılı bitiriyoz

canım istihare yi bende yapmadım inanıyorum tabi ki duayla olduğu için ama ne bileyim hiç niyetlenmedim
ama bu anahtar olayına takılma bence ben inanmıyorum yani

Kızlar ben istihareyi pek onaylamıyorum aslında, kötü çıkarsa ne yapacaksın?
Ayrılacakmısın?
Bence buna inanıp yatılmalı, ben şahsen kötü görseydim belki daha çok düşünürdüm, ama şunuda unutmamak lazım, alnında ne yazılıysa o olur, ben şahsen evlenmeden buna emin olamam, ama şuda bi gerçekki nişanlımdan ayrılmak çok üzer beni...

sende durumlar nedir esra cım

Görüşmedik canım, ya oturup düşünmeye fırsat bulamamıştır, çünkü Ankara'da toplantısı vardı. Ya da gerçekten bişeyleri kafasında bitirmiştir bilemiyorumki.
Beklemedeyiz şuan...

canım benim olumsuz şeyler düşünme
iyi şeyler düşün
üzme kendini
geçende de böyle bişey olmuştu sizde olumlu sonuçlandı
gene öyle olucak görüceksin

cimcimecim noldu dün sıkıntıdanda bahsetmedin..umarım düzelir ya allah hepimiz için hayırlısını versin.hayırlı işin manisi çok olur derlerdi..dogruymuş..

ay kıyamam tatlım sana ya :)hava atmadım ama benrabbim sana gösterir öyle güzel günleri.aynı evın içinde huzurla yasadıgınız günleri..o zman da sen bana hava atarsın..hıhyerimseniben​

Can Yücel Şiirlerini sever misiniz bilmem ama ben hayranımdır
Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın
biri seni bulacak
önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan
biraz ürkeceksin.!
ne kadar dirensen de nafile.
insansın sonuçta, seveceksin
eski acılara bakıp da küsme sevdalara
gâvura kızıp da oruç bozulmaz.!
sök at kafandan acaba'ları.!
bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz

can yücel
:asigim:

cimcimecim noldu dün sıkıntıdanda bahsetmedin..umarım düzelir ya allah hepimiz için hayırlısını versin.hayırlı işin manisi çok olur derlerdi..dogruymuş..

Anlatsam çok uzun sürer yani, birbirleriyle bağlantılı.
Dün pek umursamamıştım o kızgınlıkla ama saatler geçtikçe, herhangi bir hareketlilik göremeyince daha kötü hissediyorum kendimi...
Bu durumdan bir an önce kurtulmak istiyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…