- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #10.121
o zaman bakmadan geçmem bi daha Şeniz
Canım zaten korkuyorsan sakın sen yatma istihare işi biraz farklı bir iş :1ninca: Şeytan rüyaya girip kandırır derler o yüzden benim çoğu arkadaşım yatmaz başka birini (en doğrusu anne, anneanne, kardeş, babaanne en yakınlar yani) yatırır.. Sende öyle yapabilirsin.. Allahın takdirine suuyorsun çünkü o duasını bir oku o kadar güzel ki Rabbim inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin.. :Saruboceq:
Öpüyorum canlarım tekrar.. Şeniz
bak canım Şeniz memnun kalacaksındır sempatiksalakcinni
bizimde sözlenmeden önce 3 yıl önce falan nişanlım arkadaşına gidiyor ilk kez kalacak orada. ve arkadaşının evinin anahtarını yastığının altına koyuyor.
o gece rüyasında beni görüyor ama inanmıyor tabi kaydirigubbakcemile5 çok şaşırmıştım laelaelaelaelae
bende var bi anormallik galibaa sırnaşık şey ben hep yaparım onu daha kimseyi görmedim fisfisfis
kısmet canım biz ondan 2 gün önce falan tanışmışız.
belki sen daha kısmetinle karşılaşmadın akannehir
ben bunu çok uzun zaman sonra öğrendim hatta oda gülmüş geçmiş ne alaka diye kaydirigubbakcemile2
bitti herşey onca yıldır sevgililik
1 senelik sözlülük ve 3 aylık nişanlılık bitti
kavga ettik dün bitti dedim
o da mesaj atmış nasıl istersen sakın!! vazgeçme kararından yazmış
vazgeçmek gibi bir niyetim yok bitii
ama kuzum benim sevdiğimle 3 ay sonra 4.yılı bitiriyoz
bitti herşey onca yıldır sevgililik
1 senelik sözlülük ve 3 aylık nişanlılık bitti
kavga ettik dün bitti dedim
o da mesaj atmış nasıl istersen sakın!! vazgeçme kararından yazmış
vazgeçmek gibi bir niyetim yok bitii
ama kuzum benim sevdiğimle 3 ay sonra 4.yılı bitiriyoz
Ececim, belki inanmayacaksın ama okuduğum andan itibaren çok kötü oldum.
Bu kadar yıl, bu kadar emek, en önemlisi bu sevgi, bir anda nasıl bitirilebilir(
Yinede hakkınızda hayırlı olsun diyorum, tabi hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
ya niye yaaa sıkılmaaa sen özelsin bendeee :1hug: beni ilk sen karşıladın topikte fıdıl dediiinn a.s.
sende durumlar nedir esra cım
Kızlar ben istihareyi pek onaylamıyorum aslında, kötü çıkarsa ne yapacaksın?
Ayrılacakmısın?
Bence buna inanıp yatılmalı, ben şahsen kötü görseydim belki daha çok düşünürdüm, ama şunuda unutmamak lazım, alnında ne yazılıysa o olur, ben şahsen evlenmeden buna emin olamam, ama şuda bi gerçekki nişanlımdan ayrılmak çok üzer beni...
Görüşmedik canım, ya oturup düşünmeye fırsat bulamamıştır, çünkü Ankara'da toplantısı vardı. Ya da gerçekten bişeyleri kafasında bitirmiştir bilemiyorumki.
Beklemedeyiz şuan...
Kızlar ben istihareyi pek onaylamıyorum aslında, kötü çıkarsa ne yapacaksın?
Ayrılacakmısın?
Bence buna inanıp yatılmalı, ben şahsen kötü görseydim belki daha çok düşünürdüm, ama şunuda unutmamak lazım, alnında ne yazılıysa o olur, ben şahsen evlenmeden buna emin olamam, ama şuda bi gerçekki nişanlımdan ayrılmak çok üzer beni...
Görüşmedik canım, ya oturup düşünmeye fırsat bulamamıştır, çünkü Ankara'da toplantısı vardı. Ya da gerçekten bişeyleri kafasında bitirmiştir bilemiyorumki.
Beklemedeyiz şuan...
ben bir dönem nişanlımdan ayrı kaldım ve her gece allahım ne olur hayırlıysa gelsin diye dua ettim :)istiareye de yattım çok güzel çok temiz bir rüya çıktı
az öncede babannemle konustum yatak odası takımını ne zaman alalım dedi?kızlar bütün dualarım sizinle sizde dualarınızı esirgemeyin
ayrıca arkadasım olan var olmayan var taam mı hava atma :))))özledik heralde çook kıskandımmm senii işten almaya gelince :))))
cimcimecim noldu dün sıkıntıdanda bahsetmedin..umarım düzelir ya allah hepimiz için hayırlısını versin.hayırlı işin manisi çok olur derlerdi..dogruymuş..
ozaman ne arıyorsun hala :roflol::roflol::roflol:
burnunun dibinde varmış zaten opuyorumnanaktan
canım istihare yi bende yapmadım inanıyorum tabi ki duayla olduğu için ama ne bileyim hiç niyetlenmedim
ama bu anahtar olayına takılma bence ben inanmıyorum yani
sempatiksalakcinni allah seni.ama sonradan çıtır dedim ya sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?