- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #10.141
Anlatsam çok uzun sürer yani, birbirleriyle bağlantılı.
Dün pek umursamamıştım o kızgınlıkla ama saatler geçtikçe, herhangi bir hareketlilik göremeyince daha kötü hissediyorum kendimi...
Bu durumdan bir an önce kurtulmak istiyorum(
Canım içinden aramak geliyorsa ara sor konuş.Konuşmadıkça beynini kemiren o kadar cok soru olucak ki daha da kötü hissedeceksin kendini.çok zor onsuzluğu düşünmek.O da söylediğini düşünüyor emin ol.
Canım içinden aramak geliyorsa ara sor konuş.Konuşmadıkça beynini kemiren o kadar cok soru olucak ki daha da kötü hissedeceksin kendini.çok zor onsuzluğu düşünmek.O da söylediğini düşünüyor emin ol.
Dün pek umursamamıştım o kızgınlıkla ama saatler geçtikçe, herhangi bir hareketlilik göremeyince daha kötü hissediyorum kendimi...
anlaım canım.ama anlattıgın kadarıyla nişanlın biraz geride durup düşünmeyi tercih eden biri.onunda içinden çıkamadığı durumlar var belki. sen daha tezcanlısın o daha rahat düşünmeyi seviyor..inşallah halledersiniz canım.görüştüğünde emin ol senin kadar büyütmemiş olcak onun kişiliği bu galiba.işin içinden çıkamıyorda olabilir..
Bilemiyorum, birçok kez ben içimde bittiğini düşünürken o hiçbişey olmamış gibi davrandı.
Ama bu sefer "bu böyle devam etmez" dedi.
Hiç böyle söylememişti, şuan ciddi anlamda duaya ihtiyacım var, içimdeki sıkıntı büyüyor sürekli(
İkimizin hataları ele alınırsa düzelme ihtimali var, ama sadece benim hatalarımı görürse işin içinden çıkamayız diye düşünüyorum...
olsun fıdıl dedin aranıza aldın yaaa unutmam seni sıkılmasın için zemuszemus
sağol canım:kedi:
Bilemiyorum, birçok kez ben içimde bittiğini düşünürken o hiçbişey olmamış gibi davrandı.
Ama bu sefer "bu böyle devam etmez" dedi.
Hiç böyle söylememişti, şuan ciddi anlamda duaya ihtiyacım var, içimdeki sıkıntı büyüyor sürekli(
İkimizin hataları ele alınırsa düzelme ihtimali var, ama sadece benim hatalarımı görürse işin içinden çıkamayız diye düşünüyorum...
sıkıntı neden çıktı canım biraz bahsetsen belki yardımımız olur
cimcime dilimden birşey dökülmüyor o kavgaları çok iyi bildiğim için ve yoruldum. dinlerken bile canım sıkılıyor burda.bende hemen olsun bitsin derdim barışalım ama o istmezdi uzattıkça uzatırdı çok canım sıkılırdı ama şimdi ben uzatıyorum aramıyorum mesala ne oldu sana diyor geçen kavga yaptık bu telefon kapanırsa bulmazsın beni dedim adam araya 1000 laf sokup kapatamadı taki ortayı yumuşattı öyle.off off konuşturmayın beni şimdi.
sıkıntı neden çıktı canım biraz bahsetsen belki yardımımız olur
en sonuncu olayı anlatayım o zaman.
Şimdi ben buna kargo gönderdimya belki hatırlarsınız.
İçine mektup ve çikolata koymuştum çok sever çünkü.
Tabi bende öyle heyecan varki, pazartesi günü kargo geldimi dedim, gelmiş ama muhasebecideymiş yarın alırım dedi.
Neyse ertesi gün oldu görüşemedik, sonraki akşam ben aradım, Ankara'ya gidiyormuş.
Kargodan değil saatten girdim konuya "saat çalışıyomu" dedim evet çalışıyo ve çok tatlı şeyler aldım dedi, tabi ben bozuldum ve kapatmak istedim, kapattım.
Çünkü sabahın köründe bana arkadaşının babası için msj atıyo, onun yanında "kargoyu aldım, teşekkür ederim" diyemezmiydi. Neymiş, "çok acelesi varmış, bakmaya bile fırsatı olmamış, çıkmak zorunda kalmış" okuyunca cvbını yazacakmış.
Ya bi teşekkür edemezmiydi, okuduktan sonra yine yazsın yazacağını, ya da aldım diye haber veremezmiydi?
Kapattıktan 10 dk sonra dayanamayıp tekrar aradım ve bir güzel kızdım.
Sende sevgi ve heyecan kalmamış dedim, önceden olsaydı çoktaan aramıştın falan filan.
Açıklamaya çalıştı ama o an hiçbirini duymadım, zaten susturdum onu, çünkü isteseydi yapabilirdi.
Ben bişeyler daha söyledim ve "bu böyle devam etmez biliyorsun dimi?" dedi.
Bende "evet sen kendini haklı gördüğün sürece hiçbişey çözüme kavuşmaz" dedim.
İkimizde 1-2 dk telefonda sessiz kaldık, sonra o kapattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?