2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım içinden aramak geliyorsa ara sor konuş.Konuşmadıkça beynini kemiren o kadar cok soru olucak ki daha da kötü hissedeceksin kendini.çok zor onsuzluğu düşünmek.O da söylediğini düşünüyor emin ol.

ya belki çözümdür ama konuşurkende o sinirle üzüntüyle daha çok tartışılabilir belki biraz sakinleşmek daha iyidir

Aramak istemiyorum, çünkü ona zaman vermeliyim bazı hatalarını görmeli tabi görebilirse.
Bende de hata var tabi, malesef çok sabırsızım...

anlaım canım.ama anlattıgın kadarıyla nişanlın biraz geride durup düşünmeyi tercih eden biri.onunda içinden çıkamadığı durumlar var belki. sen daha tezcanlısın o daha rahat düşünmeyi seviyor..inşallah halledersiniz canım.görüştüğünde emin ol senin kadar büyütmemiş olcak onun kişiliği bu galiba.işin içinden çıkamıyorda olabilir..

Ece'cim aileler biliyormu durumu?
Sorularla seni sıkıyorum belki ama, çözüme kavuşmayacak gibimi, sonuçta sinir anında çok kırıcı olur insanlar ama düşününce hatalarının farkına varabilirler.

Bilemiyorum, birçok kez ben içimde bittiğini düşünürken o hiçbişey olmamış gibi davrandı.
Ama bu sefer "bu böyle devam etmez" dedi.
Hiç böyle söylememişti, şuan ciddi anlamda duaya ihtiyacım var, içimdeki sıkıntı büyüyor sürekli (
İkimizin hataları ele alınırsa düzelme ihtimali var, ama sadece benim hatalarımı görürse işin içinden çıkamayız diye düşünüyorum...

canım yaaaa Allahım hepimiz dua ediyoz bu kadar olumsuz düşünme kendini bu kadar karartma yaa ailelerde oturur konuşur böyle olmaz bu kadar yıl bi cümleyle bitmez

sıkıntı neden çıktı canım biraz bahsetsen belki yardımımız olur

cimcime dilimden birşey dökülmüyor o kavgaları çok iyi bildiğim için ve yoruldum. dinlerken bile canım sıkılıyor burda.bende hemen olsun bitsin derdim barışalım ama o istmezdi uzattıkça uzatırdı çok canım sıkılırdı ama şimdi ben uzatıyorum aramıyorum mesala ne oldu sana diyor geçen kavga yaptık bu telefon kapanırsa bulmazsın beni dedim adam araya 1000 laf sokup kapatamadı taki ortayı yumuşattı öyle.off off konuşturmayın beni şimdi.

:gitme: allah hepimize sabır huzur mutluluk versin inşallahh

eger cook cook özel değilse anlat bitanem derdine yardımcı olmaya calısalım içini dökersin kendine gelirsin her ilişkide kavgalar oluyor onlarda tadı tuzu sen hiç sıkma canını

sıkıntı neden çıktı canım biraz bahsetsen belki yardımımız olur

en sonuncu olayı anlatayım o zaman.
Şimdi ben buna kargo gönderdimya belki hatırlarsınız.
İçine mektup ve çikolata koymuştum çok sever çünkü.
Tabi bende öyle heyecan varki, pazartesi günü kargo geldimi dedim, gelmiş ama muhasebecideymiş yarın alırım dedi.
Neyse ertesi gün oldu görüşemedik, sonraki akşam ben aradım, Ankara'ya gidiyormuş.
Kargodan değil saatten girdim konuya "saat çalışıyomu" dedim evet çalışıyo ve çok tatlı şeyler aldım dedi, tabi ben bozuldum ve kapatmak istedim, kapattım.
Çünkü sabahın köründe bana arkadaşının babası için msj atıyo, onun yanında "kargoyu aldım, teşekkür ederim" diyemezmiydi. Neymiş, "çok acelesi varmış, bakmaya bile fırsatı olmamış, çıkmak zorunda kalmış" okuyunca cvbını yazacakmış.
Ya bi teşekkür edemezmiydi, okuduktan sonra yine yazsın yazacağını, ya da aldım diye haber veremezmiydi?
Kapattıktan 10 dk sonra dayanamayıp tekrar aradım ve bir güzel kızdım.
Sende sevgi ve heyecan kalmamış dedim, önceden olsaydı çoktaan aramıştın falan filan.
Açıklamaya çalıştı ama o an hiçbirini duymadım, zaten susturdum onu, çünkü isteseydi yapabilirdi.
Ben bişeyler daha söyledim ve "bu böyle devam etmez biliyorsun dimi?" dedi.
Bende "evet sen kendini haklı gördüğün sürece hiçbişey çözüme kavuşmaz" dedim.
İkimizde 1-2 dk telefonda sessiz kaldık, sonra o kapattı.

canım buna niye kızdın orda bi kopukluk olmuş galiba anlayamadım.belki dediği gibi fırsatı olmamıştır.sorun ne biliyomusun sen tezcanlısın bişeyler çabucak oluversin yapılsın edilsin istiyorsun oda biraz ağır kanlı..bu onun seni sevmediği daha az sevdiği anlamına gelmez bence..sıkıntı bu huylarınızın zıtlığından kaynaklanmış..sen onu öyle kabulleneceksin..yine tepkini belli et üzüldüğünü ama çok da tepki verme bence.ben tamamen o haklı demiyorum.hı oda nerde hatalı o lafı demekle..senin tepkinin ölçüsü onunda o lafı olmamış..ama dediğim gibi bakma öyle dediğine sonuç olarak bişe çıkmaz.ama birbirinize anlayış göstermeye anlamaya çalışın..herkes bir değill.huylarımız farklı olabilir..ama sevgimiz bir..bu da herşeyi aşmaya yeter allahın izniyle.

canımmm o kadar da büyük bir sorun yokmuş ki nişanlı bile olsak erkekler belirli süre geçtikten sonra romantik duygularını kaybediyorlar ormantik duygularına geri dönüyorlar sen ne kadar güzel bir jest yapmıssın ama iş olduğundan geri dönememiştir o sana üzülme sıkma canını

Ya benim en büyük hatam öfke anında kendime hakim olamamak, sakin olamıyorum malesef, zehiri boşaltıveriyorum hemen.
Ama o mektubuda öyle heyecanla yazmıştımki, onda hayallerim vardı, yani başka bişey olsa bu kadar sinirlenmezdim, beklentilerimi yüksek tuttum galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…