- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #10.161
canımmm o kadar da büyük bir sorun yokmuş ki nişanlı bile olsak erkekler belirli süre geçtikten sonra romantik duygularını kaybediyorlar ormantik duygularına geri dönüyorlar sen ne kadar güzel bir jest yapmıssın ama iş olduğundan geri dönememiştir o sana üzülme sıkma canını
Deniz sende benim gibi detaycısın :))
Ama bazen böyle olmasaydım diyorum çünkü çok yıpranıyorum...
Kızlar ben hatalımıyım, onun aramasını beklemelimiyim?
Kesinlikle aramalı diyordum, ama konuya objektif bakanları görünce acaba böyle yapmamalımıydım sorusu takıldı kafam...
Deniz sende benim gibi detaycısın :))
Ama bazen böyle olmasaydım diyorum çünkü çok yıpranıyorum...
Kızlar ben hatalımıyım, onun aramasını beklemelimiyim?
Kesinlikle aramalı diyordum, ama konuya objektif bakanları görünce acaba böyle yapmamalımıydım sorusu takıldı kafam...
cimcime bende daha ne detaylar bir görsen.aldıkları bir çöple bile dünyanın en mutlu insanı olduğumu hissettiriyorsam onlara bu detayların alasını yapmak benim doğal hakkım.Ya vazgeçeyim şu huyumdan kimseye hediye almayayım diyorum hiç olmazsa üzülmem yıpranmam benim hastalığımda bu işte geçenlerde daha erkek kardeşiyle kayınvalideye paralar yağdırdım çok zenginim ya ben kafamçokkarıştı kuru teşekkür o kadar herdefasında.salak mıyım neyim anlamadım gitti kendimi:tomato:
yani sen seninkini geçtin de kayınvalideyedemi süprisler yapıp hediye alıyonn :bbo:
cimcime bende daha ne detaylar bir görsen.aldıkları bir çöple bile dünyanın en mutlu insanı olduğumu hissettiriyorsam onlara bu detayların alasını yapmak benim doğal hakkım.Ya vazgeçeyim şu huyumdan kimseye hediye almayayım diyorum hiç olmazsa üzülmem yıpranmam benim hastalığımda bu işte geçenlerde daha erkek kardeşiyle kayınvalideye paralar yağdırdım çok zenginim ya ben kafamçokkarıştı kuru teşekkür o kadar herdefasında.salak mıyım neyim anlamadım gitti kendimi:tomato:
geldim tezcanlım :)) ya tamam yaptığı yanlış bişey ama sende diyosun konuşmasına fırsat vermeden akıttım zehirimi diye bi dinleseydin triplere hakkın vardı diye düşünüyorm ... yinede haklısın diyorum çok heyecanlı oluyo insan o kadar uğraşınca tepki gelmeyincede tepki gösteriyosun ister istemez ama yine bu olay için bu kadar yıllık ilişki bitmez saatler geçtikçe rahatlıcaksın ve daha sakin düşünceksin demiiii:)
a.s
senin durumunda olsam bende aynı tepkiyi verirdim
insan sürpriz yapınca karşı tarafın buna çok şaşırdım çok güzel tepki göstermesini istiyo
ama canım bu ilişikiyi bitirmek için geçerli bi neden değil
bence konuşma fırsatı bulursanız düzeltilicek bişey
konuştuğunuzda da çok fazla üzerine gitme sen gene de
hatasını anlaması için uygun dille bişeyler söyle
erkekler biraz gamsız malesef bizim gibi düşünemiyolar :umursamaz:
Kendine hakaret etme şekerüm, bu insanın yapısında varsa karşı tarafta ona göre hareket etmeli.
Detaylara çok takılıyorumya sinir oluyorum, nişanlımdan da karşılık bekliyorum o yüzden.
Şuan sakin düşünüyorum ama o çok sinirli eminim.
Çünkü ben sinirlenince o çok sakin oluyor ve böyle olunca haklı taraf oluyor, bu huyumu biran önce değiştirmeliyim, yoksa çok şey kaybedicem.
Sadece ona değil herkese karşı aynıyım çünkü...
Ah bu erkekler varyaa, gerçi anlayan anlıyor, ne erkekler gördüm ben ama kıyaslama yapmak istemiyorum çünkü nişanlımında bazı yönleri başkalarına göre ağır basıyor.
Bakalım arayacakmı?
Belki dönmemiştir Iğdır'a...
Acaba mektubu okuyunca yumuşayacakmı? Yoksa yırtıp attımı?
Allah'ım kafayı yicem -tatlicadiarzu-
yani sen seninkini geçtin de kayınvalideyedemi süprisler yapıp hediye alıyonn :bbo:
Ah bu erkekler varyaa, gerçi anlayan anlıyor, ne erkekler gördüm ben ama kıyaslama yapmak istemiyorum çünkü nişanlımında bazı yönleri başkalarına göre ağır basıyor.
Bakalım arayacakmı?
Belki dönmemiştir Iğdır'a...
Acaba mektubu okuyunca yumuşayacakmı? Yoksa yırtıp attımı?
Allah'ım kafayı yicem -tatlicadiarzu-
kayınvalide olsa yine iyi baba kardeş dede biri selam versin yeter hemen kapsama alanıma sokuveriyorum:roflol: kaynanamın çeyizi benden çoktur valla aldıklarımla bir kız evlendirir kadın bundan korkuyorum :roflol:
bende yapıyom arada yapılmaz mı ki :kedi: bilmiyorumkismile
Keşke senin kaynanan olsaydım boshayallersmile
kayınvalide olsa yine iyi baba kardeş dede biri selam versin yeter hemen kapsama alanıma sokuveriyorum:roflol: kaynanamın çeyizi benden çoktur valla aldıklarımla bir kız evlendirir kadın bundan korkuyorum :roflol:
ya bilmem kii mesela benimde artık iki tarafında sülalesi biliyo kaydirigubbakcemile3 yani nişan yok gerçi yılbaşından sonra düşündük kaynanam arada parfüm kazak falan alıp yolluyo ama ben daha bişey almadım bende mi varki anormallik bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?