2011 gelin adayları buyrun sohbete

Belliki çok sinirlendi, tabi kendi de hatalı.
Ama ben kendime hakim olamadığım için çok kızıyorum, bu iki yıldır böyleyim çünkü...

Ben de hakim olamıyorum bitanem özellikle sinirlendiğim zaman ve o alttan almaya calıstıkca daha çok üstüne gidiyorum ne yapabilirim bilmiyorum

bu tür konulara bende çok sinirlenirim gözüm görmez sen kalk hediye paketi yap onca sıkıntı çekerek gönder adam arayıp sormasın benim için önem taşıyan konulardan birtanesi.Teşekkür edecek kardeşim arayacak yoksa lafı yer acımam yoktur bu konularda.

Deniz sende benim gibi detaycısın :))
Ama bazen böyle olmasaydım diyorum çünkü çok yıpranıyorum...
Kızlar ben hatalımıyım, onun aramasını beklemelimiyim?
Kesinlikle aramalı diyordum, ama konuya objektif bakanları görünce acaba böyle yapmamalımıydım sorusu takıldı kafam...

cimcime bende daha ne detaylar bir görsen.aldıkları bir çöple bile dünyanın en mutlu insanı olduğumu hissettiriyorsam onlara bu detayların alasını yapmak benim doğal hakkım.Ya vazgeçeyim şu huyumdan kimseye hediye almayayım diyorum hiç olmazsa üzülmem yıpranmam benim hastalığımda bu işte geçenlerde daha erkek kardeşiyle kayınvalideye paralar yağdırdım çok zenginim ya ben kafamçokkarıştı kuru teşekkür o kadar herdefasında.salak mıyım neyim anlamadım gitti kendimi:tomato:

geldim tezcanlım :)) ya tamam yaptığı yanlış bişey ama sende diyosun konuşmasına fırsat vermeden akıttım zehirimi diye bi dinleseydin triplere hakkın vardı diye düşünüyorm ... yinede haklısın diyorum çok heyecanlı oluyo insan o kadar uğraşınca tepki gelmeyincede tepki gösteriyosun ister istemez ama yine bu olay için bu kadar yıllık ilişki bitmez saatler geçtikçe rahatlıcaksın ve daha sakin düşünceksin demiiii:)
a.s

senin durumunda olsam bende aynı tepkiyi verirdim
insan sürpriz yapınca karşı tarafın buna çok şaşırdım çok güzel tepki göstermesini istiyo
ama canım bu ilişikiyi bitirmek için geçerli bi neden değil
bence konuşma fırsatı bulursanız düzeltilicek bişey
konuştuğunuzda da çok fazla üzerine gitme sen gene de
hatasını anlaması için uygun dille bişeyler söyle
erkekler biraz gamsız malesef bizim gibi düşünemiyolar :umursamaz:

kızlar selam
oku oku bitiremedim geçmişi

yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza mutluluklar, ALlah herşeyi gönlünüze göre versin

eski gelenler
iyisinizdir umarım.
moralleri bozmuyoruz.
1005 inci sayfadayım
okuyum akşam fırsat olursa yazarım uzun

sevgiler herkese

yani sen seninkini geçtin de kayınvalideyedemi süprisler yapıp hediye alıyonn :bbo:

Kendine hakaret etme şekerüm, bu insanın yapısında varsa karşı tarafta ona göre hareket etmeli.
Detaylara çok takılıyorumya sinir oluyorum, nişanlımdan da karşılık bekliyorum o yüzden.

Şuan sakin düşünüyorum ama o çok sinirli eminim.
Çünkü ben sinirlenince o çok sakin oluyor ve böyle olunca haklı taraf oluyor, bu huyumu biran önce değiştirmeliyim, yoksa çok şey kaybedicem.
Sadece ona değil herkese karşı aynıyım çünkü...

Ah bu erkekler varyaa, gerçi anlayan anlıyor, ne erkekler gördüm ben ama kıyaslama yapmak istemiyorum çünkü nişanlımında bazı yönleri başkalarına göre ağır basıyor.
Bakalım arayacakmı?
Belki dönmemiştir Iğdır'a...
Acaba mektubu okuyunca yumuşayacakmı? Yoksa yırtıp attımı?
Allah'ım kafayı yicem
-tatlicadiarzu-

olur mu öyle şey canım yaa neden yırtıp atsın
kurma kafanda durmadan böyle şeyler
bak bi konuşun görüceksin ki senin düşündüğün şeylerin hiçbiri olmamış ve o da gayet sakin
bizde öyle oluyo kendimden biliyorum

arayacaktır canım göreceksin bak onların kafa biraz kalın olduğu için ana yanlızlık korkusunda dank ederler

bende yapıyom arada yapılmaz mı ki :kedi: bilmiyorumkismile

ya bilmem kii mesela benimde artık iki tarafında sülalesi biliyo kaydirigubbakcemile3 yani nişan yok gerçi yılbaşından sonra düşündük kaynanam arada parfüm kazak falan alıp yolluyo ama ben daha bişey almadım bende mi varki anormallik bilmiyorumkismile

canım biz sevgiliyken kadının sesini duymadım adını bile bilmezdim o zamanda bende vardı anormalliksırnaşık şey ama ne zaman yüzük takıldı birşeyler oldu bana şeytan girdi içime kaydirigubbakcemile3 durmadan aldırıryor onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…