2011 gelin adayları buyrun sohbete

öyle bi durum olursa
ben bile kendimden korkarım valla
iyiliğime iyiyimdir ama tersim çok fena pistir :jeyyar:
lafımı da esirgemem yani yeri gelince :dilcikar:

aynen birkeresinde oturuyoruz hepsi var hanımhanımcık bir kız oturmuşum köşeye o arada nişanlım bir patavatsızlık yaptı düşündüm şimdi ben buna neyle karşılık versem baktım yerde çay bardağı var aman allahım bir kalkış yapmışım köşeden bardağı gol kaleye soktum millet şokta tabi:roflol: hala nasıl yaptım o sinirle aklım almıyor:icecream:

Canımcım gülüyorum ama içimde bir yerlerde de onu kaybetme korkusu hakim işte.
Alışkanlık ve sevgiyi bir anda silip atmak kolay olmaz, o ne düşünüyor bilmiyorum gerçi...

sıkma canını yoluna girer herşey inanıyorum ben buna
onun kızgınlığı geçsin arayacak bence

ooo amanın
yok ben o kadarını yapmam
hareketle değil lafla veririm cezasını
o anda bi laf oturturum neye uğradığını şaşırır
allahn birilerinin yanında hiç böyle bişey gelmedi başımıza
olursa da zaten adım cadıya çıkar sempatiksalakcinni

Canımcım gülüyorum ama içimde bir yerlerde de onu kaybetme korkusu hakim işte.
Alışkanlık ve sevgiyi bir anda silip atmak kolay olmaz, o ne düşünüyor bilmiyorum gerçi...

bence o böle düşünmüyo yaaa sen tezcanlı olduğun kadarda olumsuz düşünüyo bak kızcam heee o aradığında hiç konuyu açma normal konuşun başka bigün iyi bi anda sakin sakin açılır konu konuşursunuz vee mutlu son Şeniz:roflol:

bana cadı gelin diyenlere bak yaaa gol atmalar falan yok yok anam benim sinirim anca kendime kudurup kudurup otururum siinirden ne gol atabilirim nede laf sokabilirim en fazla surat yapabilirm herhalde:uhm:

Benimki almaz anacım, ama eltilerime ve görümceme hediye göndermeyi düşünüyorum belkim onlarda bana gönderir :))
Ay bana bak yaa, adam beni bırakacak ben hala ne düşünüyorum...
lmaz: bak ya neler diyo
kesinlikle canımm o 3 hatta ben 1 e geliniz demi oonların alması gerekiyo :1closedeyes
:lepi::lepi:
:roflol: buna yıkılırım işte
yıkıl yavru kuş yıkılsırnaşık şey

Superisi canımcım, senin değil ama onun içine oğul kaybetme korkusu girince, şeytan çıkıveriyor meydana :))
Anamm acımasız gelinler :))

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:hakedene

Bir yanım arar dayanamaz diyor, bir yanımda kurduğu cümleye dayanarak bitirir belki diyor...
Zaman gösterecek artık...

bende hep derdimki bitirdi bitirecek ama şunu anladım bu ilişkide güçsüz olan meğer oymuş bunu tartık şimdi hala berbersek onun bitiremeyişindendir.kolay değil öyle cimcimeeeee:lepi:

Sohbet şahane ama nişanlımdan korkarken patron gönderecek beni :))
Ben işlerime döneyim görüşürüz kızlaar, hepiciğinize desteklerinizden dolayı teşekkürlerimi sunar, bir dahaki gelişimde tekrar güzel muhabbete devam etmeyi temenni ederim.
Her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız :))
Kendümü haber spikeri gibi hissetim...

güle güle canım güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah..fırsatını buldunmu kac gel

tamam tatlım bugün benim patron yok andan rahatım ben sırnaşık şey hadi öpüldün iyi haberlerle dön :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…