- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #10.181
ya bilmem kii mesela benimde artık iki tarafında sülalesi biliyo kaydirigubbakcemile3 yani nişan yok gerçi yılbaşından sonra düşündük kaynanam arada parfüm kazak falan alıp yolluyo ama ben daha bişey almadım bende mi varki anormallik bilmiyorumkismile
bundan korkuyorum valla aldıklarımı kızlarının evinde görecekmişim gibi bir his var daha ikisi bekarboshayallersmile
bundan korkuyorum valla aldıklarımı kızlarının evinde görecekmişim gibi bir his var daha ikisi bekarboshayallersmile
sırnaşık şey sırnaşık şey ya neler alıyon kızım sen yaaa alkisalkisalkis
canım biz sevgiliyken kadının sesini duymadım adını bile bilmezdim o zamanda bende vardı anormalliksırnaşık şey ama ne zaman yüzük takıldı birşeyler oldu bana şeytan girdi içime kaydirigubbakcemile3 durmadan aldırıryor onlara.
Ş
Sende dersinki "aaa annecim bunlar aynı sana aldığım hediyelere benziyo :))"[/
QUOTE]
bu kadar kibar mı sırnaşık şeyabooooo o an benden korksun bi göreyim var ya sempatiksalakcinni
özel işlemeli iğne oyalarındna havlular porselelnler çaycılar bardaklar çardaklar off off kanatmayın yaramı gitti çeyizler gittii:mymeka:
canım bakma bende bazen birden parlarım sman alevi gibi işte bu yüzdende haklıyken haksız duruma düştügüm çok olmuşturYa benim en büyük hatam öfke anında kendime hakim olamamak, sakin olamıyorum malesef, zehiri boşaltıveriyorum hemen.
Ama o mektubuda öyle heyecanla yazmıştımki, onda hayallerim vardı, yani başka bişey olsa bu kadar sinirlenmezdim, beklentilerimi yüksek tuttum galiba...
kızlar selam
oku oku bitiremedim geçmişi
yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza mutluluklar, ALlah herşeyi gönlünüze göre versin
eski gelenler
iyisinizdir umarım.
moralleri bozmuyoruz.
1005 inci sayfadayım
okuyum akşam fırsat olursa yazarım uzun
..
sevgiler herkese
ahahaha denizcim kendimi gördüm sende
bizde de aynı durum söz konusu çaydanlık pike servis tepsisi...
saymadığım daha bir sürü şey
benimde görümce var bekar
bigün onun evinde görürsem bu aldıklarımı hiç şaşırmıycam
ama o zamada kıyameti koparıcam tabisi :roflol:
hahahaha yaşasın kötülük
Ş
Sende dersinki "aaa annecim bunlar aynı sana aldığım hediyelere benziyo :))"[/
QUOTE]
bu kadar kibar mı sırnaşık şeyabooooo o an benden korksun bi göreyim var ya sempatiksalakcinni
kız ben bile senden korktum amma eli maşalıymışsın heee:roflol::roflol::roflol:
ahahaha denizcim kendimi gördüm sende
bizde de aynı durum söz konusu çaydanlık pike servis tepsisi...
saymadığım daha bir sürü şey
benimde görümce var bekar
bigün onun evinde görürsem bu aldıklarımı hiç şaşırmıycam
ama o zamada kıyameti koparıcam tabisi :roflol:
hahahaha yaşasın kötülük
bak yaaa kızım sen gelinsin kaynanan sana alsınn alla allaa banane o kadarda olmazki arada al tamam hıhh:1closedeyes:
daisycim o an korksunlar bizden ama harbi görecekmişim gibi hisler devam ediyor bende:icecream:
bak yaaa kızım sen gelinsin kaynanan sana alsınn alla allaa banane o kadarda olmazki arada al tamam hıhh:1closedeyes:
a.svereliniortak dimi ama.. o 3 alsın sen 1 ..böyle olursa daha çok kıymetin bilinir emin ol.
daisycim o an korksunlar bizden ama harbi görecekmişim gibi hisler devam ediyor bende:icecream:
bence cimcimenin taktik daha güzel..hediyeyi hediye ettim sünnettir diyomuş kayınvalidende:dance:
Benimki almaz anacım, ama eltilerime ve görümceme hediye göndermeyi düşünüyorum belkim onlarda bana gönderir :))
Ay bana bak yaa, adam beni bırakacak ben hala ne düşünüyorum...
:mymeka: :mymeka: ne saçma konuşuyosun sen öyle o ne demek ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?