2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ayy canım takılma yaa...
Henüz görüşmedik, daha doğrusu ilkez bir hamle yapıp ben msj attım.
Hemen bitirmenin çok zor olacağını ve ikilemde kaldığımı yazdım.
Oda henüz bitirmediğini, uzun uzun düşündüğünü yazmış. Yüzüğüm hala parmağımda diye not düşmüş...
Bugün yengemle paylaştım, çok üzüldü, nişanlımı çok sever çünkü, onu hep bana savundu, o kötü biri olamaz dedi. Ben zaten kötü biri demiyorum ama kafamda sorular var, hayırlısı demekten başka çarem yok.
Ama şuda bir gerçekki, biterse o süreçten kurtulmak benim için çok ağır olur...

Eger çok büyük yanlışlar değilse bence şans ver nişanlına nişanlın kaç yaşında bilmiyorum ama erkekler bize göre daha geç olgunlaşıyorlar biz onları itiyoruz bu bir gerçek bence eline bir kagıt kalem al olumlu özelliklerini olumsuz özelliklerini kagıda yaz ama sen sıkılmıssın anladıgım kadarıyla sende hissettiklerim kış geliyor içini bir sıkıntı kaplıyor bi de nişanlın bu ara işine fazla zaman ayırıyor...

Aslında sürenin uzaması çok sıktı, saolsun yengem rahatlattı yoksa çok olumsuz düşünüyordum, onun sayesinde son msjı attım.
Erkeklerin genelinin aynı olduğunu söyledi, işe odaklanınca evi unuttuklarını söyledi.

Hep derler ya en fazla 6 ay nişanlı kalıcaksın diye zaten hepimiz çıkıyoruz çıktıktan sonra nişanlanıyoruz nişanlanınca işin içine de aileler girince sorunlar bitmek bilmiyor siz ne kadardır nişanlısınız düğün tarihiniz belirli mi?

kızlar hepinize dua ediyrm okulduklarım beni üzdü işalah bende yasamam kimse yasamasın alahım herkesin yardımcısı olsun inanın zr bi dönemmiş nişanlılık birazda maddi sıkıntı yada ailelerden kaynaklıs sıkıntı varsa zor geciyo herşeyin hayırlısını versin allahım elimden baska bişey gelmiyo((

6 aydır sözlüyüz, haziranda nişan oldu.
Sözlüykende nişanlı gibiydik ama zaman çok uzadı bizde farkındayız ama yapabilecek birşey yok...

merhaba kızlar

herkes iyi mi?
cimcime eses bu zor dönemleri inşallah çabucak atlatırsınız

Hemde çok zor...
Tabi hayırlısı olsun yinede ömür boyu çekmek farklı olur, o nedenle şimdiden bitmesi daha iyi olur...
Rabbi şu dönemi olumlu yada olumsuz çabucak atlamamı nasip etsin...

Esracım iyi haberlerini bekliyorum canım
kızlar ev baktık bugün yoruldum biraz.
iş de çok yoğun bugünlerde düğün hazırlıkları da
yazamıyorum size. geçmişi yeni bitirdim
kalbim sizle
öptüm
herkesi iyi haftalar

kızlar telden netten baglandım yazmakta baglanmakta zor oluyor esracım benımde aklım sende kaldı.umarım hallollur.aysecım allah yrdımcın olsun kolay gelsın sanada canım.yarın gorusuruz kızlar

ay ay sevgicimde buraya gelmiş gel kuzum gell

cimcime umarım hakkınızda hayırlısı olur

cumartesi günü gittik tekrar tartıştık yüzüğümü geri almadım
sonra cumartesi akşam yeğeni aradı benimde arkadaşım pazar günü ya da dün akşam için istemeye geleceklermiş lütfen gel dedi
sonra nişanlımı aradım sonuçta onun yeğeni o da orda olacak
ne yapayım söliyim mi dedim
o da söyleme yarın gideriz oraya veririm yüzükleri takarsın
bi daha çıkarsa takılmaz zaten dedi
dün geldi evden aldı ama buzz gibiyiz birbirimize
aslında ikimiz içinde şuanda işkence biliyorum ama en azından babama karşı ben zorladım diyebilicem

ececim anladıgım kadarıyla bir kez daha deneme kararı alıyorsunuz.ama buz gibiyiz diyorsun..eger verdiğin şans son şanssa elinden geldiğini yaptıgına emin oluncaya kadar çabala..bunu onada acıkla.oturup kavga etmeden mutlaka bi daha konuşun mesele yüzügü tekrar takmak degil. onu tekrar çıkarmak kolay..ama birbirinizi anlayarak konuşmaya calışın sıkıntının ne oldugunu konuşun.herkes kendinden ödün versin..iki tarafta tek taraflı olmaz..umarım hakkında hayırlısı olur

ahh işte sanem bütün sorun o
aslında ne karar verdik bizde bilmiyoruz
yani herşey bi acayip gelişiyo
birbirimize karşı hiç doğal değiliz
annemde babamda hayat senin hayatın ne karar verirsen dediler babamla da konuştum bilmeleri gerekir diye çünkü iki gün sonra biterse brden noldu demesin diye düşündüm

cumartesi günü bayağı oturduk benim söylediklerime o karşı çıkıyo onunkilere de ben
yine de belki diyorum belki olur çünkü sevgimle ilgili hiçbir şüphem yok ama sevgi tek başına yeterli değil
belki işten ayırlınca herşey düzelir
belki bu ders olur
belki de hiçbirşey olmaz yine aynı noktaya döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…