2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bazen bitirmek iyi diyorum ama herşeye sil baştan başlamak, herşeyde onu görmek çok zor.
Pc fotograflarımızla dolu, telefon onun msjlarıyla dolu ve o benim nişanlım, Allah'ım gerçekten çok zormuş bu duruma düşmek yaa...
Üzgünüm kızlar düşüncemi sadece buraya yazabiliyorum şuan kimseye bişey söyleyemem, dolabımda onların aldıkları var, onları tekrar geri göndermek...
Oysaki sahiplenmiştim onları, benimdi eşimle beraber evimizde kullanacaktık ama olmadı...
Rabbim beni bir sınava soktu, belkide ona daha çok bağlanmam için yapmıştır...
İçimden saatlerce yazmak geliyor hiç durmadan, yüreğimin yangınını söndürmek istiyorum am yok, yok olmuyor, ağlayamıyorum, bağırıp çağıramıyorum, haykıramıyorum, biz tükendik diyemiyorum...
O bana güçlü değilsin dedi, güçlü değilmiyim gerçekten?

Ah annecim seni evlat olarak ne hallere getirdik, nasıl söylicem ben?
Benimde nişan atacağımı duyarsa çok üzülür, kendimi bırakıp ona üzülüyorum inanın, çevre çok lafçıdır bizim annemde çok takar kafasına...
Allah'ım sen bana ve bize yardım et, şuan herşey bitti gibi ama atlatılırmı bilmiyorum...

Kızlar iyi geceler uyku tutmadı da tüm geçmişi okudum ve yorum yapayım dedim.. Benimde 2 kardeşim var biri 2 yaş küçük kız diğeri 8 yaş küçük erkek Kız kardeşimle tabii arada sorunlar olmuyor değil ama mesela ben kendimi bildim bileli aynı odayı paylaşırız, her derdime ortak olur belki tutmaz bazı düşüncelerimi ama yüzümede söyler bunu doğruca..
Herzaman tam destektir yani bazen ben değil o ablammış gibi hissederim boshayallersmile Annemlede yıllardır arkadaş gibiyiz yani hiç birşeyimi saklamadım bu zamana kadar hatta şimdi yarimin yanına gitmek istiyorum haftasonu kaçamağı onu bile söyledimm bayanssulusmile Derdimi anlatırım yaa akıl alırım en azından varmı anne gibisi?
Neysee iyiyiz çok şükür yaa sıkıntı yok şimdilik Allah ağzımızın tadını bozmasın.. :Saruboceq:

kızlar nişanlım
iş çıkışı konuşalım bi yere gidip dedi

sizce ne diyim

Canım ne dedin gittinmi ne yaptınız bilmiyorum ama inşallah herşey yolundadır...

Canım merhaba a.s.
Sonra resimlerinle bekliyoruz damat bohçanı falan çek göster bizede... hem fikir olur fenamıı sempatiksalakcinni
Hayırlı olsun canım şimdiden hepsii...
opuyorumnanaktan

Canım benim yarın ola hayır ola yaaa acayip oldum şu yazdıklarını okuyunca umarım herşey hakkında hayırlısı olacak şekilde olur..
Tamam annen üzülecek yada millet konuşacak ama sen onları değil sadece kendini düşün.. Milletin ağzı torbamı canım benim hepsi gereksiz insanlar ve bence annende görüşmesin o insanlarlaa.. Nişan atmak kolay değil evet belki ablanda attı 2 kez ama ablanda attı diyede sana bişey olmaz şöyle düşün belkide evlenince daha çok büyüyecekti bu durumlar belki şuan hakkında hayırlısı bu..
Rabbim belki sana bir kapı açtı görmen için tüm herşeyi..
Sen herşeyi güzelce bir düşün ve kendinde karar ver nişanlında önemli ama önce sen önemlisin!!!
Canım yaa nasıl içli içli döktürmüşsün eminim gönlün ne alemdedir..
Umarım gerçekten hakkında en hayırlısı neyse o olur..
Fevri haraket etme güzelce düşün sinirlenme sakin ol hep..
Allah yardımcın olsun kardeşim..

Tabisii şimdi gidip yatıyorummm..
Cimcimee esraa inşaallah Rabbim gönlüne göre versin...
Haydi herkese Allah rahatlık versiinn...
Şuan uyuduğunuz için bakın gece nöbeti yapıp dua ediyorum hepinizee..
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kızlar..
Tatlı rüyalar görün şimdi hepiniz ve sabah çok güzel uyanınn (inşaallah)..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Dugicimm ben rüyamda seninle ugrastım biliyomusun dugi diyodum o yüzden sana yorumladım nişanlımla ben sahilde geziyoruz sonra canımız bir seyler içmek istiyor iç tarafa doğru giriyoruz bir cafe bulup içeri giriyoruz sen hemen beni tanıyorsun aa meltem hoş geldin diyorsun bende hosbulduk canım diyorum nişanlıma seni tanıtıyorum kadınlar kulubunden arkadasım diyorum cafe boş senin yanında esmer siyah saçlı bir arkadasın var en yakın arkadasım diyorsun anneni gördüm çok güler yüzlü ama otoriter birisi senin elinde bir telefon haber bekliyorsun inşallah kuzucum ikimiz içinde hayırlı bir haber olur :))

Bitanem öyle düşünme ayrılık o kadar kolay mı?Sen bir ilişkiye emek ver ilişkine sahip çık sonra evlilik hazırlıkları yap olmuyor hadi ayrılalım sen gerçekten çok seviyorsun anladıgım kadarıyla doğrusuyla yanlışıyla iyisiyle kötüsüyle siz bir ilişki yasıyorsunuz birbirinizin olmaya karar vermişsiniz ki evlilik sürecine girmişsiniz ben hep diyorum arkadasım nişanlılık sürecinde oluyor böyle durumlar diye olumlu düşün olumlu olsun sıkma tatlı canını gelll hadii sana bi kahve yapıyım kendine gellbayanssulusmile

kızlar selam

cimcime eses+, herseyguzelolacak, sassygirll

esracım üzülme inşallah herşey düzelecek.
hiç bitirme yanlısı olma canım benim.
dua ediyorum.

Ececim hakkından hayırlısı olsun canım

Gece hiç uyuyamadım başım çok ağırdı msjlaştık sürekli.
Oda içinin sızladığını ve sevgisinin tam olduğunu kördüğümün hala sağlam söylüyor, anlam veremiyorum bunlara.
Sevgi emek ister, alnımda yazılı değilse bi şekilde biter zaten, ilkez ona karşı bu kadar çaresizim, kestirip atamıyorum, bitsin diyemiyorum, çünkü üzerinde ciddi anlamda düşünülmesi gereken bir konu.
Bundan sonraki süreç gözümde çok büyüyor, yüzüğümü çıkarmadım, onunla paylaştıklarımı kimseyle paylaşmamıştım, söküp atmak zor.
Ama devam ederse de ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum, keşke danışabileceğim bir büyük olsaydı, annem fevri düşünüp bırak diyecektir, çünkü hiçbir anne çocuğunun üzülmesine dayanamaz.
Birileri görmesin diye ağlayamıyorum bile, karar verdim babamın yanına gidip içimi boşaltıcam. Belki konuşamaz ama en azından dinler o beni...
Bunları yazmazsam çatlarım kızlar, çok özür dilerim amacım kimseyi üzmek değil...

merhaba kızlar
cok yakın dostlarımı burda gorunce okumak geldı ıcımden tabıykı aldıgım davetlere hayır dıyemezdım
sohbetınız bol olsun
uzun surelı ılıskılerde gozgoze olamamk bızı boyle yıpratan ondan bu kavgalar
dılerım hepınız sorunlerınızı cozersınız
mutluluklar

Saol canım, zaten onunla gözgöze gelmek istemiyorum çünkü şuanki kadar bile güç bulamam kendimde.
Hep ilkim olsun derdim ama olmuyor...

gozgoze oldugunda nekadar kızgın olsanda boynuna sarılabılecegın bı sevgıyse
yazık etme derım..
bizim sloganımzı soylıyım her kavgada soylerız

"AŞK her köşe başında çıkmaz ınsanın karsısına ve ben seni kolay bulmadım ki kolay kaybedeyım"

cook güzel bir slogan evet bencede yazık etme canım benim nerde rahatlıyorsan nerde huzur buluyorsan orda bir kendini toparla bence nişanlın sana biraz naz yapıyor şimdiki erkekler çok nazlı sıkma sen o tatlı canını

Ya anlayamıyorum onu hem içim sızlıyor diyor, hemde bu böyle devam edemez diyor.
Sanırım bana bazı şartları olacak, ama ben bir bayanım sonuçta duygularımı ne kadar saklayabilirimki, hayat boyu benmi ona destek olucam, bir köle değil kendine bir eş aldığının farkına varmalı.
Son tartışmada çok sinirlendiğim gerçek ama nişandan önce de böyle bir tartışma yaşamıştık, asıl amaç onun sabrını ölçmekti ama o zaman beni kucağına alıp bebek gibi nazlamadığı kalmıştı.
Hayat iniş çıkışlarla dolu, böyle birşeyle karşılaşabileceğim aklıma gelmezdi, çok doğru bir karar olduğunu düşünürdüm hep.

esracım yazdıklarını okudum.okudugum kadaarıyla gordumkı bıtmeyecek.sonucu goreblyrm.sen seveceeksın o sevecek ve boyle bı sebebepten bıtecek ben buna ınanmıyorum.babanla dertlesme konusunda acele etme bence cunku aılelere yansıtılacak kadar onemlı bı sıkıntı yok .rabbım hayırlısını versın

Eger bitecek olsaydı bu kadar uzatmazdı dediğin gibi arkadasım senden istekleri olacak galiba bence ne senin kafanda soru işaretleri kalsın ne de onun kafasında bu belirsizlik nereye kadar devam edecek ki ?En mantıklısı karsılıklı konuşmanız olacak

cimcime çok iyi yapmışsın yazmakla
sonuçta içini boşaltmazsan nasıl rahaytlıycaksın
çok üzüldüm arkadaşım
ama iyi düşünün iyi konuşun ölçün tartın
aranızda büyük problem ne bilemiyorum
birbirine iki aşık insanın ayrılmasına gönlüm el vermiyor çok üzülüyorum
inş. üzülmezsiniz dileğim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…