2011 gelin adayları buyrun sohbete

yok canım değilim aşamasındayım kaydirigubbakcemile3 bakalım inş. bizimde iyi gider şimdiye kadar rüya gibi getirkdik ilişkimizi ama opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun cnm
valla herşeyde dikkatli davranmak gerekiyor sanırım
çünkü bu yorgunlukta koşuşturmacada iki tarafta gerilior
orta yolu bulmakta bize düşüyor ne yazıkki.

çıkıyrm benn.
off yrn eltimin nikahı var. daha bi sürü işim var
süslenim azcık uzaktan misafirler gelcekti :)
görüşürüz sonra

evet güzelim görüşürüz kendine iyi bak

niyeki o kadar kıskançlık aranıza duvar ördürcek kadar evdekiler farklımı davranıyo

Kendisinin de erkek arkadası var 2 defa istemeye gelicegiz die haber gönderdiler ama 2sinde de tam son dakika haber verip baska zaman gelicegiz dediler ben de nişanlıyım bu yüzden kıskanıyor olabilir ama o kadar kötü bir sey ki ben kız kardesimi 18 yasına girdiği gün bara götürdüm neyin tadını merak ediyorsan onu iç ama benim karsımda iç dedim her istediğini aldım ama o aramızda duvar örünce kıskançlık krizlerine girince ben de dayanamadım artık evde o kadar olumsuz gergin bir hava yaratıyor ki anlatamam size o yüzden onunla aynı catı altında durmuyorum ve durmakta istemiyorum o kendi evimizde ben babannemin yanındayım

kızlar nişanlım
iş çıkışı konuşalım bi yere gidip dedi

sizce ne diyim

canımmm benimmm tabiki buluşup konusacaksın.Sonuçta siz bu ilişkiye emek verdiniz her ikinizde kendi hayatınızdan fedakarlık ettiniz birlikte bir hayat kurmaya razı oldunuz ve evlilik aşamasının ilk kısmı olan nişanlılık devresini yaşıyorsunuz.İletişim kurmadan hiç bir anlaşma saglanmaz ikili ilişkiler çok zordur yukarıda anlattım yeri geliyor kardesimizle bile anlaşmazlıklar yasıyoruz kaldı ki yabancı biriyi hayatımıza alıp onunla aile kurmak daha zordur her zaman konuş en iyi arkadası sen ol kaçarak bir yere varılmaz....

Benim 3 tane çocukluk arkadasım var hepimizde nişanlıyız dün gece pijama partisi yaptık dertlerimizi sorunlarımızı paylaştık ve gerçekten şu sonuca vardık seytanın nişanlı çiftleri dürttüğüne :))o kadar saçma sapan seyler yüzünden tavır alıyormusuz ki konustuk içimizi döktük paylastık dertlerimizi benim nişanlım Libya'da benden kilometrelerce uzakta göremiyorum dokunamıyorum deli gibi özlüyorum ama napalım diyorum bu kötü günlerin sonunda aydınlık var bu bir kabus ben güzel bir rüyaya uyanacagım biz evlenecegiz diyorum olumlu düşünüyorum ben 25 yasındayım 27 eylülde 26 olacagım biz nişanlımla aynı yastayız ve beni büyüten o oldu içimdeki kıpırtıyı hiç bir zaman kaybetmedim az çok hepimizin sıkıntısı oluyor gerçek yasamda anlatamadıgımız duygularımızı rahatlıkla burda bahsediyoruz çıktık bir yola umarım Allahın izniyle yüzümüzü kara çıkartmadan tamamlarız hepinizi öpüyorummm

Kızlaaar nerdesiniz yaa, muhabbete geldim kimsecikler yok...
Arkadaşa attığım msj yanlışlıkla nişanlıma gitmiş :))
Ama onu hiç bu kadar kararlı görmemiştim, ne yapmalıyım bilmiyorum, ne olacaksa olsun diyorum ama acelemi ediyorum acaba?
Aramak istemiyorum, çünkü mektubu okumamışsa bir kere daha yıkılırım...

Benim 3 tane çocukluk arkadasım var hepimizde nişanlıyız dün gece pijama partisi yaptık dertlerimizi sorunlarımızı paylaştık ve gerçekten şu sonuca vardık seytanın nişanlı çiftleri dürttüğüne :))o kadar saçma sapan seyler yüzünden tavır alıyormusuz ki konustuk içimizi döktük paylastık dertlerimizi benim nişanlım Libya'da benden kilometrelerce uzakta göremiyorum dokunamıyorum deli gibi özlüyorum ama napalım diyorum bu kötü günlerin sonunda aydınlık var bu bir kabus ben güzel bir rüyaya uyanacagım biz evlenecegiz diyorum olumlu düşünüyorum ben 25 yasındayım 27 eylülde 26 olacagım biz nişanlımla aynı yastayız ve beni büyüten o oldu içimdeki kıpırtıyı hiç bir zaman kaybetmedim az çok hepimizin sıkıntısı oluyor gerçek yasamda anlatamadıgımız duygularımızı rahatlıkla burda bahsediyoruz çıktık bir yola umarım Allahın izniyle yüzümüzü kara çıkartmadan tamamlarız hepinizi öpüyorummm[/FONT][/QUOTE]

Gerçekten buna inanıyorum o saçma sebeplerden kavga ediyoruzki, inanamıyorum bazen (
Boşuna dememişler nişanlılık süresini uzatmayın diye...

güzel gelinler
muazzam yorgunum yine döktürmüşünüz
okuyamıyorum geçmişi
öptüm herkesi

bugün damat bohçasını tamamladım
çok teşekkürler kızlar bana bohçada önerileriniz için.
birde kına gecesinde giyeceğim kaftanı aldım.
yarın geçmişi okur daha ayrıntılı yazarımmm

sevgiler

hayırlı olsun canımmm ayakkabının altına bizimde ismimizi yaz

arkadasa yazdıgın mesajda ne yazıyordu canım.kararlılıkla alakası yok bence sıkma canını:teselli:

Ah bu erkekler, acab kendilerini bulunmaz hint kumaşı falanmı zannediyorlar?

kendılerının bulunmaz hınt kuması olmadıklarını gayet ıyı bılıyorlarda yuzugu takınca onun verdıgı guvenle boyle davranıslar serglyr rehavte kapılıyorlar . Aıleler ısın ıcınde oluncada kolay kolay bıtmyecegını bıldıklerınden tartısmalarda gerı adım atmıyorlar kendı ıstedıklerı kıvama getırmeye calısıyorlar bızlerı.en azından ben boyle dusunuyorum

Kızlar bizde yolun sonuna geldik anlaşılan (
Bu akşam yanlış msjdan sonra bir kaç msj attı ve düşüncelerinin tamamen değişmiş olduğunu gördüm.
O çok değişmiş gerçekten, tanıyamadım malesef.
Yarın kesin karar verilecek ama hiçmi hiç umudum yok, kendimi hazırlamalıyım ama nasıl katlanır ne yaparım kendimi nasıl teselli ederim bilmiyorum.
İçimden ağlamak bile gelmiyor, yazdıklarında gördümki onun gözünde suçlu benim, ben onun hayatına katlanamam...
Birgün başıma bunların gelebileceğini hiç düşünmemiştim, annem ve çevrem hiç birşey bilmiyor nasıl açıklarım, nasıl düzeltirim kendimi...
Ablamda 2 kere attı, annem yıkılacak şimdi...
Rabbim sen bana güç ver diyorum sadece...
İlkez ona gerçekten düşünüp karar vermesini önerdim, bu kararlılığı neden anlayamadım.
Dua edin kızlar, ben sevgimin arkasında durmaya çalıştım hep, yaşananları unutmak çok zor olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…