- 30 Ocak 2009
- 3.202
- 14
- 683
- 38
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #10.561
kaydirigubbakcemile3 canım boy kilo kaç
canım boyum 1.67 kılom 65..su an da öle löp löp et degılım aslında oyle cırkın durmuyor ama tartıda 50 kıloyu gormek ıstıyorum..nişanlıma kabul ettırebılırsem tabı 50lı kıloları..
Kızlar selamlar herkese çok yogun bir pazartesi geçirdim çok yoruldumiş hayatı çok zor evlendikten sonra çalışmayı düşünüyormusunuz?
esracımmm hayırlı olsun canımmm kötü enerjiler sizden uzakta olsun inşallah kimse yasamaz artık böyle seyler....hihoyyyt
canımmm benimmm ne güzel öğretmensinn en azından saatlerin belli ben de bu sene ücretli öğretmenlik mi yapsam diye düşündüm çünkü kpss'den dolayı çok açıkları varmış ama sonra dedim Ankaranın köylerine falan verirler vazgeçtim şimdi televizyonda program yapıyorum ama özel sektör saatleri belli değil tatilin belli değil bir de nişanlım çok kıskanç türkiyedeyken telefon bile açık kalıyordu çoğu zaman ama şimdi yurt dısında olduğu için o sansımız yok :)
canım boyum 1.67 kılom 65..su an da öle löp löp et degılım aslında oyle cırkın durmuyor ama tartıda 50 kıloyu gormek ıstıyorum..nişanlıma kabul ettırebılırsem tabı 50lı kıloları..
benim de boyum 1.68 kilom da 50 bu seferde nişanlın elini atınca et gelicek kemik gelmiyecek demesin:)))çünkü kim ne derse desin erkekler balık etli bayanlardan hoslanıyorlar :))))benim nişanlım bana hep poponun üstünde oturda kilo al der ama tabiii ben çok hareketliyim :))
Canım nasıl götürücen yurtdışına o eşyaları, nereye gideceksin?
Yurt dışına gidenler ne götürüyorlar yanlarında? Ben bir şey götüremeyeceğim galiba. Düşündükçe içinden çıkamıyorum. burdan ta Amerikaya ne gider ki? Zaten tek bavul hakkım var. Anca gide gele 1-2 senede taşırım heralde çeyizleri. O da tabak-çanak asla gitmez
ben çıkıyorum canım, çok yorgunum uyumak istiyorum.
Görüşmek üzere...
Libya'ya gidiyorumm çölee gidiyorum canımm ))))yurt dısına çıkarken sadece kendi kişisel eşyalarımı alacagım çeyiz için aldıklarımı kendi evimde yani babamların evinde bırakacagım kaynanama götürsem kullanır kesin :)))Allahım nasip ederse bir dahaki gelişimde kendi evime koyabilirim :))
iyi geceler canım bende cıkıyorum rüyanda enişteyi görrr :))))
Yurt dışına gidenler ne götürüyorlar yanlarında? Ben bir şey götüremeyeceğim galiba. Düşündükçe içinden çıkamıyorum. burdan ta Amerikaya ne gider ki? Zaten tek bavul hakkım var. Anca gide gele 1-2 senede taşırım heralde çeyizleri. O da tabak-çanak asla gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?