2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlaaar askerlık duserse hayırlısıyla benımde 2011 gelını olacagım kesın gıbı bırsey olacak..2011e yetısememe telası kalkıcak rahat rahat hazırlanarak 2011 gelını olacagım..Allah'ım sen yardım et bize hayırlısıyla dussun askerlık ve hayırlısıyla nısanlıma kavusabıleyım..butun asker yolu bekleyenler kavussun :Saruboceq:

canım boyum 1.67 kılom 65..su an da öle löp löp et degılım aslında oyle cırkın durmuyor ama tartıda 50 kıloyu gormek ıstıyorum..nişanlıma kabul ettırebılırsem tabı 50lı kıloları..

benim de boyum 1.68 kilom da 50 bu seferde nişanlın elini atınca et gelicek kemik gelmiyecek demesin:)))çünkü kim ne derse desin erkekler balık etli bayanlardan hoslanıyorlar :))))benim nişanlım bana hep poponun üstünde oturda kilo al der ama tabiii ben çok hareketliyim :))

Kızlar selamlar herkese çok yogun bir pazartesi geçirdim çok yoruldum iş hayatı çok zor evlendikten sonra çalışmayı düşünüyormusunuz?

6 yıldır çalışan biri olarak çok zor, hele özel sektörün çok daha zor olduğunu itiraf edebilirim. Ben doğuda olacağım için pek zannetmiyorum ama belki köylere sözleşmeli öğretmen olarak gidebilirim.
Çocuk olunca pek istemiyorum ama maddi durumumuza göre değişir.
Hayırlısı diyelim artık...

esracımmm hayırlı olsun canımmm kötü enerjiler sizden uzakta olsun inşallah kimse yasamaz artık böyle seyler....hihoyyyt

Saol canım, aman inşallah bir daha bulmaz, ömrümden ömür gitti :))

Amanın çok kıskançmış, benimki o kadar kıskanmaz.
Yani çok politika yapar, kıskanıyorum demez ama başka şekilde belli eder...

canım boyum 1.67 kılom 65..su an da öle löp löp et degılım aslında oyle cırkın durmuyor ama tartıda 50 kıloyu gormek ıstıyorum..nişanlıma kabul ettırebılırsem tabı 50lı kıloları..

Boyun iyimiş ama 55'in altına düşersen çok zayıf olursun canımcım.
Bende 5cm falan uzun olsaydım daha iyi olacaktı...

Bende 53 kiloyum ama hala fazla kilolarını verdinmi der :))
Bazende kemik gibisin der, ben anlayamadım bu adamı...

Nefesim bazıları düşsün istiyor bazıların düşmedin :)
Bizde düşsün istiyoruz ama duginin nişanlısı kısa dönemmiş :))

2-3 gün önce bir açıklama dinlemiştim, 9 aya düşmesi çok zor bir ihtimal ama 12 ay yüksek ihtimalmiş ve imzadan çıktığı andan itibaren askerler terhis edilecekmiş.

iyi akşamlar kızlar
sorunlar hallolmuş çok sevindim.allah yaşatmasın böyle sıkıntılı şeyleri.
kızlar eşya hazırlıklarına ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?kış aylarında daha ucuza mal ediliyor mobilya,gelinlik vs.biz aralıkta beyaz eşyalarımızı alıyoruz allah izin verirse.mağazada bırakıcaz.evimiz daha yeni yapılıyor.yapılınca taşınacak hepsi

canım bizde eşyaları ocaktan sonra almayı planlıyoruz, nişanlım taksitli fiyatını sormuş çok farkediyo diyo, yani kredi çekmek çok daha uygun geldi ona.
Beyaz eşya peşin, mobilyalarıda kredi çekip almayı planlıyorz.
Gelinliğede erken olacak ama aralıkta bakmayı düşünüyoruz, çünkü nişanlım bide nisanda gelecek o zaman zamanımız olmayabilir...

Bebişimm sen de benim gibi yol bekliyosun demek ((Ben de aralıkta Allah kısmet ederse gelinligimi diktirmeye verecegim hatta bugun ayakkabımı alsam mı diye düşündümm canlarım biz henüz esyalarımızı alamıyoruz çünkü yurt dısına gidecegim ben sadece kız tarafına ait olan esyalarımı alıyorum yatak odası ve mutfak o da kaynanam ceyizsiz geldi demesin diye :)))

biz de herşeyi peşin almaya çalışıcaz.nişanlımın birikmiş parası var.yeter diye düşünüyoruz.ev için kredi çekicemm ben de.o zaten yeteri kadar yük olacak sırtımızda.neyseki babam yardımcı olacak ödemelerine.
ben de gelinliğimi ocakta falan diktirmeye başlıcam.artık yaza kilo falan verirsek ayarlatırız terziye:)

Yurt dışına gidenler ne götürüyorlar yanlarında? Ben bir şey götüremeyeceğim galiba. Düşündükçe içinden çıkamıyorum. burdan ta Amerikaya ne gider ki? Zaten tek bavul hakkım var. Anca gide gele 1-2 senede taşırım heralde çeyizleri. O da tabak-çanak asla gitmez

Canım nasıl götürücen yurtdışına o eşyaları, nereye gideceksin?

Libya'ya gidiyorumm çölee gidiyorum canımm ))))yurt dısına çıkarken sadece kendi kişisel eşyalarımı alacagım çeyiz için aldıklarımı kendi evimde yani babamların evinde bırakacagım kaynanama götürsem kullanır kesin :)))Allahım nasip ederse bir dahaki gelişimde kendi evime koyabilirim :))

Gidiyo canım, ooo neler neler götürüyolar, bizim gelin bi çok şey götürdü valla...

Oooo Arabistan :))
Rahmetli dayımın şirketi vardı orada, ah araplar çok çektirdiler...
Peki sürekli oradamı yaşayacaksın?
Ben Iğdır'a gitmeyi göze alamıyorum, sizi gördükçe cesaret geliyo inanki...

ben Libya'ya gidecegim için orda kozmetik ürünleri yoktur diye geçen ay kozmetik magazasından a-dan z-ye herseyi aldım saç spreyine kadar ama varmış o ayrı :)))onlar zaten küçük bir bavul tutuyor :)))onun dısında ben kıyafet ayakkabı bornoz setim ve nevresim götürmeyi düşünüyorum nişanlımın bavul hakkından da faydalanmak istiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…