2011 gelin adayları buyrun sohbete

tatlim sen yeni katildin herhalde aramiza.. ben bi kachaftadan beri hic giremiyorumm seninle tanismamistik.... ben gulsah.. ayrica ankarali oldugun yaziyor.. benim nisanlimda ankarali.. bi nevi ankaraya gelin gidiyorum sayilir ama pek degil hehe

memnun oldum gülşah bende meltem evet yeni katıldım sayılırkaydirigubbakcemile2gel gel ankara güzeldir neresinde oturuyor nişanlın?

Günaydın kızlar, nasılsınız düğün tarihleri belli olmuş bazılarınızın ne güzel :))
Hepimiz için hayırlı olsun.
İzmir'de oturanlara sormak istiyorum, hazirana nikah günü almak için nisanın ortalarında gitsek bulabilirmiyiz acaba?

günaydın kızlar ben geldim:)) cimcime aranızın yumuşadığına sevindim:) nişanlımla çok güzel 4 gün geçirdik bugün gidiyor neden hep güzel anlar bitmeye mahkum bırakılırki

Denizcim bende nişanlın kaçırdı falan sandım seni :))
Güzel geçmesine sevindim canım, ama bunlar bitmezse değerini anlayamayız dimi?

kaçırdı valla daldan dala uçurdukaydirigubbakcemile3 düğünde ne döktürdük cimcime en çok oynayan ikimizdik galibakaydirigubbakcemile3 sizinde aranız düzelmiş fazla mesafe koymayın aranıza tartışmalar sıcağındayken çözülse daha iyi olacaka.s

Benimki oynamaz diyordun ama iyi döktürmüşsünüz :))

Ya İzmir'liler litfen yardııım, bir soru sordum görmedinizmi?

günaydın kızlar
ancak gelebildim.pc bozuk. yine heran kapanabilir
dün 2teflon tencere ve 2 teflon tava aldım aynı renkte hepsi. diğer türlü 3tencere 1tava şeklinde çok pahalıya geldi. ondan tek tek alıp takım yaptım
karamel rengi gibi bişi. pc düzelince ekleim resmini
bide korkmazın çaydanlığını aldım
bide 3lü gümüş tepsi aldım,süt süzgüsü ve kabak oyacağıda ekledim yanına kaydirigubbakcemile3
hepsi 270 tl tuttu
bi eksikten daha kurtuldum

saol tatlım,teşekkür ederim
inş canım bakalım henüz ailelere söylenmiş bişi yok
nişanlım iş bulursa hemen,şubat olsun die baskı yapcaz sempatiksalakcinni
ben dün çeyizlik bişiler aldım
ve bundan sora allahın izniyle eksiğim yok
bi düğün zmnı çıkacak ufak tefek şeylerle beyaz eşya ve yatak odası var
onun içinde paramı ayırdım kenara
çok şükürki aileme çok yüküm olmucak
onlar bi kına yeri ve damada alışveriş olayına masraf yaparlar okadar

sende kına yapıyormuşsun, çok sevindim
gerçi sen istemiyordun ama benim içimde çok istek var kına için ondan sevindim çok
inş çok güsel geçer cnm
bizim bş komşu var bnm adaşım. çok seviyo beni
çok aşırı düşkün. hani oğlu olsa oğluna alcak ondan dersin yani okadar
hacıdan gelirken bindallı almış. mahallede kızlara giydircem demiş anneme
ama önce nisan giycek,ondan sora demiş. ilk ona giydircem saklıyorum demiş.
devamı geliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…