- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #10.761
tatlim sen yeni katildin herhalde aramiza.. ben bi kachaftadan beri hic giremiyorumm seninle tanismamistik.... ben gulsah.. ayrica ankarali oldugun yaziyor.. benim nisanlimda ankarali.. bi nevi ankaraya gelin gidiyorum sayilir ama pek degil hehe
memnun oldum gülşah bende meltem evet yeni katıldım sayılırkaydirigubbakcemile2gel gel ankara güzeldir neresinde oturuyor nişanlın?
gunaydin kizlar. baya oldu araniza katilamadim.. isler cok yogundu hic internete girmeye vaktim olmadi.. gecen hafta sonu kahvalti takimi aldim.. fotosunu ekliyorumm
Günaydın kızlar yeni bir sey ögrendim sizinle de paylaşmak istedim çünkü ben bilmiyordumdüğün mekanının içerisinde ayrı bir nikah yapılacaksa nikah memurunun fiyatı 500 ile 750 tl arasında değişiyormuş
Zaman geçmiyor mu nee boshayallersmile
Denizcim bende nişanlın kaçırdı falan sandım seni :))
Güzel geçmesine sevindim canım, ama bunlar bitmezse değerini anlayamayız dimi?
gunaydin kizlar. baya oldu araniza katilamadim.. isler cok yogundu hic internete girmeye vaktim olmadi.. gecen hafta sonu kahvalti takimi aldim.. fotosunu ekliyorumm
kaçırdı valla daldan dala uçurdukaydirigubbakcemile3 düğünde ne döktürdük cimcime en çok oynayan ikimizdik galibakaydirigubbakcemile3 sizinde aranız düzelmiş fazla mesafe koymayın aranıza tartışmalar sıcağındayken çözülse daha iyi olacaka.s
Benimki oynamaz diyordun ama iyi döktürmüşsünüz :))
nisann hayırlısı olsun canımm
çok sevindim senin adına.
ay biz kış gelini oluyrz ikimizde.
off inş. havalar soğuk olmazz.
hazırlıklara başlarsınız artık.
bende bugün gelinlik provama gittim.duvağımı yapmış çok güzel olmuş
ama çiçekle damat yaka çiçeğinde çok kararsız kaldık.
bu arada kına yapmaya karar verdik :)
damat tarafı öle istedi. bizde sorun çıkarmadık.ama bizden kimse gelmicek ona üzülüyrm tabii. bakalım hiç kınaya gitmeyen biri olarak nasıl atlatıcam bu telaşeleri
umarım bi aksilik çıkmaz.
alınacak listesi yapın bana bi el atın şu konuya kızlar.
bugün bindallıyıda seçtik başıma aksesuvar olarak paralı bişiy takcam ama ona duvak yaptırsam mı kararsızım. çok heycanlıı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?