- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #11.041
Esracım gelinlikten sonra nikah şekeri ve davetiyeyi de halledicem. Aklımda. Kadıköyde bi pasaj varmış herkes orayı öneriyor.
Senin evin neredeydi canım? Sordum daha önce ama.
25-30 hesapladık ama 22-23 falan biticek inşallah. Canım içinde ev kirasından gelinliğe herşey var. Balayı vs. Herşey. Allah güç versin hepimize.
Zeynepcim nasıl geçti kaynının düğünü oldu dimi. Naptınız gün karar verdiniz mi anlat canım?
Bende kaç kişilik yaptırıcam bilemedim. Ben kendi kafama göre liste yaptım arkadaşlarım ve de hatırladığım akrabalarım 117 de aklıma geldikçe yazıyorum bi excele. Annemle bi oturmamız lazım, bi de facebook listemi taramam lazım.
Esracım evet erken evlenmeyiz çerkez kızları. Ablamlar 28-29 yaşında evlendi. Ben 29,5 ta evlenicem.
35-40 yaşlarında bile evlenen akrabalarımız var.
Sonbahar, nisan bende kına için gece elbisesi alcaktım. Bindallı yakışınca vazgeçtim. Masraf olmasın dedim.
Aylincim bende pasta kuru pasta yaptırmıştım nişanda. Bir de limonata ikram ettik. Evdeydi bizimde. 60 kişi kadardık.
Ececim istemeye 35 kişi mi geldiler. Söz de oldu sonunda herhalde. Bize 2 abi bi abla bi anne gelmişti. Bide nişanlım tabi.
Superisi merhaba canım..
Kızlar uzun yazdım, kusura bakmayın..
İnşallah olur canımm düğününüz...
teşekkür ederim canım, amin
şükür eksiğim kalmadı,olanlarda 3-5 bişi olmasada olur dediklerim
inş şubatta olur düğün canım inş :Saruboceq:
çok istiyorum bunu
bizimde 2 ayımız var kavuşmaya. bi geldiğini görseydim :Saruboceq:
Bornozların fiyatı nasıl canımm benim?Bende almak istiyorum ama cesaret edemiyorum kumasını rengini falan tam olarak ayarlayabilirmiyim?kızlar limangoda çok güzel ürünler var...
Soley'in bornozları var almak isteyenler bakabilir.
Ne güzel bir mutluluk canımm sen ilk ben de 2.heralde :))9buranın ilk gelini benmiyim yani?zemuszemus
Benim bornozu kayınvalidem almış, çok beğendiğim bir model değil ama malı iyi ve geniş bir set, ama büyük yaa, ikimiz birden sığarız içine :))
Kayınvalidem beni 80 kilo falan görüyo galiba, herşeyimi büyük büyük alıyo :))
O büyük aldıkça bende aksine küçülüyorum...
slm kıslar
sonbahar dilek sasy merhaba
ayy ne güzel herkes bir telaş içinde ama tatlı telaşlar..
en telaşsızı benim malesef..
oyy burayı okuyunca adınza sevinyrm ama kendime gelince ağlamaklı oluyorum yaa
ayşe gördüm cnm benimkiyle alakası yoktu gelinliğin
ama güzel olmuştu ki eltim normalde çok güzel biri değil.
bu gelinlik nasıl birşeydir bilemiyrm kim giyse yakışıyor sanırım.
aralığa gün alıcaz fkt önce kayınvaldemle konuşmamız lazım aksilik çıkarmaz inş. çünkü
3 4 ay daha atmaya bakıyor
benım dugunum 2011 de degıl ama 2011 e 5 gun kala inşaallah.. aralık 26 dugun tarıhımız..ama ortada ne gelınlık ne damatlık ne ev ne de dugunun seklıyle alakalı bır bahıs var.... bilmiyorumkismile..evlenecegım bellıde nasıl olacagını ALLAH BILIR..
benım dugunum 2011 de degıl ama 2011 e 5 gun kala inşaallah.. aralık 26 dugun tarıhımız..ama ortada ne gelınlık ne damatlık ne ev ne de dugunun seklıyle alakalı bır bahıs var.... bilmiyorumkismile..evlenecegım bellıde nasıl olacagını ALLAH BILIR..
nasıll gelinliginin modeli canım merak ettim ...
ben artık sadece kavusmayı ve huzurla yasamayı dılıyorum Allah tan .. basımdan bır evlılık gectı ve sankı hıc bır seyde hevesım kalmadı..belkı elımı agırdan almamın altında yatan sebebp bu farkında olmadıgım..
Ben nikahla evlenıcem inş.kocatepe yada dolakay nıkah salonlarından bırını dusundum en uygun olarak..fıyatlarından ıse tam anlamıyla bı bılgım yok..sen nerelerı sordun dugun salonumu? gelınlıgımı hazır alıcam oyle aman aman olmazsa olmazlarım yok begenecegımden emınım ıllakı bırını.. evım mardınde olucak mardıne gelın gıdıcem..esyalarıda ankaradan (hem beyaz esya hem mobılya satan bır yerden)alıcam..ceyızımle beraber esyalarımı onlar goturucek mardıne.. nısandan sonra konustuk muhakkak..suan ıcın sadece dugunun 26 aralıkta olacagı bellı ..nısanlım ogretmen kasımda 1 hafta ankaraya gelıcek .ıste o 1 haftada nıkah ıslemlerı,esyalar gelınlık ,nıkah davetıyesı ve sekerı bunların hepsını halletmekten baska carem yok...ıste boyle..Nişandan sonra konuşulur bu tür konular konusulmadı mı hiç?ya da nişanlınla birlikte konusmadınız mı ne zaman yapılacagını hazırlıkların ankaradasın sanırım düğün için düşündüğün bir yer varmı?ben bi kaç yerden fiyat aldım mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?