2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayşeciğim fena geçmedi
atlattık çok şükür
düğünde oynarken herkes yanımıza gelip oynayın oynayın sıra size gelio die gaz verio
bende elbise alıcaktım ama bindallı yakışınca vazgeçtim.
bizim çok kalabalık değil aslında davetlimisz 100 tane yaptık.
yeter gerçi ama sonra işi garentiye alalım dedik die almaya karar verdik

İnşallah olur canımm düğününüz...
kızlar limangoda çok güzel ürünler var...
Soley'in bornozları var almak isteyenler bakabilir.
Bornozların fiyatı nasıl canımm benim?Bende almak istiyorum ama cesaret edemiyorum kumasını rengini falan tam olarak ayarlayabilirmiyim?
buranın ilk gelini benmiyim yani?zemuszemus
Ne güzel bir mutluluk canımm sen ilk ben de 2.heralde :))9

Kaynanan torun istioo heralde sizden :))))
Geçmişin yarısını okuyabildim kızlar döktürmüşsünüz yine kaydirigubbakcemile2

selam kızlar!
ya şu kına işine ben sıcak bakmadıkça annem istiyor.hufff nerde olcak nası yapcaz bilemedim.onun içinde yer ayarlamak lazım.kız tarafımı yapıyor kınayı?

ayy ne güzel herkes bir telaş içinde ama tatlı telaşlar..
en telaşsızı benim malesef..
oyy burayı okuyunca adınza sevinyrm ama kendime gelince ağlamaklı oluyorum yaa

ayşe gördüm cnm benimkiyle alakası yoktu gelinliğin
ama güzel olmuştu ki eltim normalde çok güzel biri değil.
bu gelinlik nasıl birşeydir bilemiyrm kim giyse yakışıyor sanırım.
aralığa gün alıcaz fkt önce kayınvaldemle konuşmamız lazım aksilik çıkarmaz inş. çünkü
3 4 ay daha atmaya bakıyor

benım dugunum 2011 de degıl ama 2011 e 5 gun kala inşaallah.. aralık 26 dugun tarıhımız..ama ortada ne gelınlık ne damatlık ne ev ne de dugunun seklıyle alakalı bır bahıs var.... bilmiyorumkismile..evlenecegım bellıde nasıl olacagını ALLAH BILIR..

nie ağlamaklı oluyrsun ki cnm
takviminde 9 ay diyor sanırım o zamanlar düşünüyorsunuz

ayy ne güzel herkes bir telaş içinde ama tatlı telaşlar..
en telaşsızı benim malesef..
oyy burayı okuyunca adınza sevinyrm ama kendime gelince ağlamaklı oluyorum yaa

seastar kınayı kız tarafı yapıyor.
kına malz. erkek tarafı alıyor ama içeçekler ve ikramlar yapıcaksanız tabii ve kına mekanını kız tarafı karşılıyor
aslında kınada bişiyler vermek istiyrm gelen misafirlere ya da kayınvaldeme ama ne olabilir

nasıll gelinliginin modeli canım merak ettim ...

hayırlısı olsun aralık gelinisin
hallolur herşey daha vakit var ama bi yerlerden başlamalı

ben artık sadece kavusmayı ve huzurla yasamayı dılıyorum Allah tan .. basımdan bır evlılık gectı ve sankı hıc bır seyde hevesım kalmadı..belkı elımı agırdan almamın altında yatan sebebp bu farkında olmadıgım..

Nişandan sonra konuşulur bu tür konular konusulmadı mı hiç?ya da nişanlınla birlikte konusmadınız mı ne zaman yapılacagını hazırlıkların ankaradasın sanırım düğün için düşündüğün bir yer varmı?ben bi kaç yerden fiyat aldım mesela

nasıll gelinliginin modeli canım merak ettim ...

cnm straplez ki aklımda hiç olmayan bir model
üstü drapeli taşları var göğüs kısmında. altı tül
tesadüfen alındı aslında
privenuptia nın gelinliği
ama nette resmi yok çünkü artık üretmiolarmış son gelinlikmiş kurdeleli fln
artık giydiğimde görürsünüz tamamını

Ben nikahla evlenıcem inş.kocatepe yada dolakay nıkah salonlarından bırını dusundum en uygun olarak..fıyatlarından ıse tam anlamıyla bı bılgım yok..sen nerelerı sordun dugun salonumu? gelınlıgımı hazır alıcam oyle aman aman olmazsa olmazlarım yok begenecegımden emınım ıllakı bırını.. evım mardınde olucak mardıne gelın gıdıcem..esyalarıda ankaradan (hem beyaz esya hem mobılya satan bır yerden)alıcam..ceyızımle beraber esyalarımı onlar goturucek mardıne.. nısandan sonra konustuk muhakkak..suan ıcın sadece dugunun 26 aralıkta olacagı bellı ..nısanlım ogretmen kasımda 1 hafta ankaraya gelıcek .ıste o 1 haftada nıkah ıslemlerı,esyalar gelınlık ,nıkah davetıyesı ve sekerı bunların hepsını halletmekten baska carem yok...ıste boyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…