2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya ama kınan da olsaydı yaa bi kere olcaakk hem kınaya çok masraf gider mi ki?:uhm:
nası yani 2011yazı için mi doluymuş her yer:1shok:
desenize bu yaz düğünlerde patlama olcak:dance:hihoyyyt

kızlar herkese günaydın evden cıkmadan önce yazıyım dedim :)))eve gelince okuyorum yazdıklarınızı bu hafta cook yoruldum kafam dagılsın diye kendimi işe verdim ama artık bacaklarım tutmuyor kolay gelsin hepinize...

2011 evlenme yılı allah herkesi sevdigine kavustursun dualarım sizinle kızlar hayırlı cumalar...

kızlarrr günaydın herkese.
hadımköydeyim bugün projede. çooook uzak burası. 6.15 te evden çıktım uykum varrr.
güzel geçsin gününüz.

sağol canım
sen nasılsın, alıştın mı nişanlının yokluğuna.çok zor oluyor gittikten sonra yaaa. mafoldumben

insan nelere alışmıyorki shewallboshayallersmile hatta gider gitmez ilk tartışmamızı yaptık.ablasının çocuklarına hediyeler almıştım kız arayıp bi sağolasın demedi dün nişanlımla konuşuyorduk yine emrivaki yaptı dur anneme veriyorum dedi oysa onların beni aramaları gerekirken bende dedim hani arayacak vakitleri yoktu şimdi neden telefon kuyruğundalar dedim şu huyundan vazgeç dedim çattt telefonu suratına kapattım

off canım
canım erkeklerin aradaki mesafeyi iyi ayarlaması gerekir. ama yapamıyolar.
inşallah başarırlar.

bizde nikah günü aldığımızda ablasını aramıştık. ben konuştum önce.
o gece yengesinde kaldı diye onlarında haberi var.
şimdi annem diyo ev tuttun mobilyaları aldınız bi ara haber ver.
ablasını aramıyım diyorum nişanlım burda yok onun beni araması lazım naptın kolayladın mı işleri diye.
yengesi de nikah günü aldık ama hayırlı olsun diye aramadı. onuda arayasım yok.
bi yandan bakıyorum o kıbrısta olduğu için çok araşmıyo ailesiyle.
diyorum niye ben arayıp alıştırayım.
bilemedim.

ne güzel canım umarım hep mutlulukları paylaşacağınız bir çatınız olur

çok sağol canımm a.s.

Hayırlı sabahlarrrrrr hayırlı cumalarrrr kızlarrrrr

shevall Allah ım hayırlı uğurlu etsin canımm Rabbimm mutluluğunuzu daim eylesin inşALLAH..

Kızlarr bugün bende sevdiceğimin yanına gideceğimm inşALLAH akşamm olur herhalde ayyy :))

günaydın kızlar geçmişe bakıp geliyorum

günaydın Mervecim.
benimde 9 a kadar vaktim var yazayım dedim 9da toplantım başlıcak gün boyu sürcek.
size özendim oruca niyet ettim bugün.

ykyy cim çok teşekkürler duaların için. opuyorumnanaktan

oyyy nası güzel bişey bu akşam görüşecek olmanız.
Allah kavuştursun, hiç ayırmasın

kızlar gitttim ben

hayırlı cumalar sanada canım..olur olura nasıl olurkaydirigubbakcemile3

allah kabul etsin canım kalanlar içinde bu akşam kalkacagım bende.1 yıl oruç tutmuş sevabı alıcam tutmadıgım günler yerine geçecek kaçırırmıyım bu fırsatı:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…