2011 gelin adayları buyrun sohbete

Anamm herkes gitmiş...
Benimde çıkma vaktim gelmişte geçiyor bile, herkese iyi akşamlar.
Gidip kardeşceezimi kucaklıcam daha :)
Yiğenimi ilkez gördü, çok sevmiştir kerata :))
Görüşürüz kızlaar...
Dilek şekerüm olan var olmayan var yaa, kıskandım şimdi :))

maşallah erken saatlerde sayı 5/6 mesailer bitti 8 e çıktı ilginç..neyse kızlar bende kaçtım..kendinize iyi bakın.yarın görüşmek üzereopuyorumnanaktan

Belki nişanlın askerde oldugu için yavastan alıyorlardır canım siz askerden gelir gelmez hemen mi düğün düşünüyorsun bu arada allah kavustursun nişanlınla da seni ...

evet canım nısanlım askerden gelınce ev bulup hemen evlenmeyı dusunuyoruz..
lafta onu ben yaparım bunu ben yaparım dıyorlar ama benım cabama ragmen hıc ılgı alaka yok..

nısanlım askere gıdınce yapayalnız kaldım sankı..benım annem vefat ettıgı ıcın ceyız olayında bohca olayında sen sıkma canını bırlıkte hallederız dıyorlardı..ama sımdı tek basıma kosturuyorum..nısanlım askerden gelınce cok daha farklı telaslarımız olucak ama hıc ılgı alaka yakınlık yok..nısanlım askere gıtmeden once dusunduklerım basıma geldı..

sassygırl bu arada tesekkur ederım canım..Allah butun sevenlerı hayırlısıyla sağsalim kavuştursun :Saruboceq:

gözünaydın cimcime.hayat işte kimi gelir kimi gider.nişanlımı da akşam uğurladım
Allah kavustursun canım yol beklemek çok zordur bilirim
Canımm inan ki ben de çok imreniyorum onlara ama biz yaptık diyecegim herseyimizi biz aldık diyecegim o yüzden suyuorum bu arada kardesin gelmiş hayırlı olsun
sağolun kızlar inşallah tez zamanda sevdiklerimize kavuşuruz :asigim:
İnşallah canımmm bu arada nişanlın ankarda mı?Ankara'ya gelecegiz yazmıssın
günaydın kızlar
doktordan geliyorum şimdi
sonunda gidebildim
faranjit dedi bir sürü ilaç verdi

Geçmiş olsun bitanem sinüzitin varsa eger akıntı bogaza iniyor o da faranjit olusturuyor

Bu arada kızlar ben düğünüm için dış mekan çekimi istiyorum Ankara'da bir stüdyoda fiyat sordum 2000 tl dediler bana çok geldi fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa benimle paylasırsa sevinirimzemuszemus

Bu arada kızlar ben düğünüm için dış mekan çekimi istiyorum Ankara'da bir stüdyoda fiyat sordum 2000 tl dediler bana çok geldi fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa benimle paylasırsa sevinirimzemuszemus

bende dış mekan istiyordum o kadar pahalı mıymış ya o kadarını da düğün arasında vermezler heralde stüdyo fotolarından nefret ediyorum :sinifsinif:

bende dış mekan istiyordum o kadar pahalı mıymış ya o kadarını da düğün arasında vermezler heralde stüdyo fotolarından nefret ediyorum :sinifsinif:

ben de vermem 2000 tl çok fazla bir de bana resim gösterin bakıyım en azından kafamda sekillensin dedim onu bile gösteremediler ben arastırıyorum bu arada kızlar ankarada ant carsısında arkadasım gelinlik diktirmiş 1.200 lira fiyatı uygun geldi ben daha fazla yüksek bekliyordum...

iyi geceler!

oy yarım saatte okuyorum sayfaları.hepiniz iş yerinden girebiliyorsunuz ne güzel.bizim pcler forumlara kapalı maalesef.zaten açık olsa da bankacılık sektörü malum çok zor boş zaman bulmak.bazen maillere bile bakamıyorum gün içinde.

annemi ikna ettim.kına yapmayacağızzemuszemusaslında adettendir ama ben hiç istemedim başından beri.boşuna 2.bir masraf.onun yerine balayına giderim:lepi:

bugün bellonaya gittim bakınayım diye.bi yemek odası sordum sanırım kız yanlış hesapladı 10.000 dedi-tatlicadiarzu-ben evi döşerim be 10.000'e

ay bugün bi arkadaş abisinin düğün yerini ayarladığını söyledi.çok doluymuş her yer daha şimdiden yuh dedim yaaaaaaaaa.nası yaniiii.ekimin ilk haftası izne çıkıcam.bizimde önceliği ona vermemiz gerekiyor demekki.her yeri gezip bakıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…