- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #11.321
kaydirigubbakcemile3ben de kaçtım kızlar..
akşama Hakkım Hakkım gelecek hazırlık yapayım ... :))))
bende kaçacammmmm,kaçıyoyurummmm ve kaçtımmmmm:))) görüşürüz kızlar
valla kız otururuz dantel mantel filan yaparız eksik kalanları karşılıklı motifleşiriz filan:hulya:
Belki nişanlın askerde oldugu için yavastan alıyorlardır canım siz askerden gelir gelmez hemen mi düğün düşünüyorsun bu arada allah kavustursun nişanlınla da seni ...
Canım insana böyle vesvese geliyo zamanla, içini ferah tut canım
Nişanlın askerde diye düğün vs konuşmuyorlardır. Dönünce hepsi netleşir canım.
Kimse bana da çeyiz eksiğin var mı diye sormuyor. Bozma moralini.
Allah kavustursun canım yol beklemek çok zordur bilirimgözünaydın cimcime.hayat işte kimi gelir kimi gider.nişanlımı da akşam uğurladım
Canımm inan ki ben de çok imreniyorum onlara ama biz yaptık diyecegim herseyimizi biz aldık diyecegim o yüzden suyuorum bu arada kardesin gelmiş hayırlı olsunEvet bayram var, ama düğün için gerekli masrafı düşünüyorum dünden beri, çok canım sıkıldı nedense.
Oysaki kimler evlenmiş, bizmi evlenemicez, hayırlısı olsun diyorum ama yok rahatlatamadım kendimi...
Aslında çevremdeki herkes aile desteği ile evlendi, bizim destek olacak kimsemiz yok, yani ufak tefek yardımlar belki olabilir ama büyük işlerin üstesinden biz gelicez.
Önceden her ay mağaza yolunu tutan ben bu aylarda maaşı bile denkleştiremiyorum, ayyy ne takıntılı birisiyim ben yaa(
İnşallah canımmm bu arada nişanlın ankarda mı?Ankara'ya gelecegiz yazmıssınsağolun kızlar inşallah tez zamanda sevdiklerimize kavuşuruz :asigim:
günaydın kızlar
doktordan geliyorum şimdi
sonunda gidebildim
faranjit dedi bir sürü ilaç verdi
Bu arada kızlar ben düğünüm için dış mekan çekimi istiyorum Ankara'da bir stüdyoda fiyat sordum 2000 tl dediler bana çok geldi fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa benimle paylasırsa sevinirimzemuszemus
bende dış mekan istiyordum o kadar pahalı mıymış ya o kadarını da düğün arasında vermezler heralde stüdyo fotolarından nefret ediyorum :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?