2011 gelin adayları buyrun sohbete

gelecem inşaallah superisi88...
içim gitti valla o masa örtülerine,peçete takımlarına,yatak örtülerine yaa..
işe girseydim şu aralar giderdim de az birikim yapayım gidecez annemle kayınvaldemle...
bas gaza dilek bursaya

komşumda adanalı orda da mısır çarşısı varmış kızın çeyizinden gözlerim böyle oldu :1shok:yatak örtüleri perdeler peçeteler. bende bas gaza deniz adanaya mı yapsam çeyizin bol olduğu yerlere basalım kızlar

Bizimde adanalı bir gelin var ama havluların bile kenarı yoktu.
Çeyizi eksiksizdi Allah için ama pek önem vermemişler, bende az ve öz olmasına çok dikkat ederim.
Çeyizim çok fazla değil ama eksiğim çok az diyebilirim :))

adanada da güzel şeyler var diye duydum da bursanınkileri gözlerimle görünce oraya taktım kafayı :))
bende de çok yok ya zaten çalışacam birde onların yıkaması ve ütüsüyle uğraşamam..
kayınvalidem anneme diyor çok yapma bende aldım diye..
ilk gelin olma avantajı olsa gerek :)))

maşallah bugün ben gelemiyorum sayfalarda akıp akıp gidiyo
bunca işimin arasında bide avukat listesi çıktı başıma yaa akannehir

bende yoğunum yarın kdv son burda olmamam gerekiyo ama dayanamıyom muhhabbete e evdede net yok olsa akşama arayı kapatcam kaydirigubbakcemile3 yakında kovulcam amaaaann napayım otururum evimdeee :hulya::hulya:

bende yoğunum yarın kdv son burda olmamam gerekiyo ama dayanamıyom muhhabbete e evdede net yok olsa akşama arayı kapatcam kaydirigubbakcemile3 yakında kovulcam amaaaann napayım otururum evimdeee :hulya::hulya:

valla kız otururuz dantel mantel filan yaparız eksik kalanları karşılıklı motifleşiriz filan:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…