2011 gelin adayları buyrun sohbete

iyim sanem nişanlım rahatsız biraz ona canım sıkkın

duygcum bitirdin mi işlerini :1hug:

Aslında hayır :umursamaz:
Yine kaçak geldimm... kaydirigubbakcemile2
Napıyım size bağımlı oldum ben uyuşturucu gibisiniz her sbah biraz almam gerekiyor sizden aklinialirimsmile

Ayrıca tekrar geçmiş olsun canım nişanlına ve sana gribim demişsin çok güzel bir ilaç tavsiye ettiler bana 2 güne ayağa kaldırıyor.. (kongest soğuk alğınlığı için dersen veriyor eczane)

ii canım nolsun işte oh beee cuma diye kalktım bugün yataktan.yataktan çıkması çok zor oluyor artık.sen naptın

Canımmm bende bu sabah cumartesiymiş gibi uyandım dedim yarın hafta sonu ama değilmiş mafoldumben
Neyse canımson bir günüm kaldı artık... sempatiksalakcinni

Aylincim hala hastamısın sen canım yaa dikkat et kendine..

sağolun kızlarr opuyorumnanaktan

aynen duygucum yaa
çok yoğun işimde bile açık oluyo yazmasamda okumaya çalışıyorum

aynen canım yaa
bende bi taraftan çalışıyorum
bi taraftan sayfayı simge durumuna küçülttüm okuyorum arada kaydirigubbakcemile3
evet canım hala hastayım
benim hastalıklarım çabuk geçmiyo yaaa

Günaydın kızlaar, herkese hayırlı cumalar...
Çok yorucu bir akşamdan sonra buradayım, yorgunluktan uyuyamadım bile, kardeşim akşam terörist ölülerini gösterdi midem kalktı. Tabi gecede rüyama girdi malesef.
Allah'ım görmeden içim rahattı ama bulundukları yer çok kötü ( Rabbim korusun tüm askerlerimizi...
Kardeşim var diye akrabalar akın ediyor tabi bende kendimi yatağa zor atıyorum...
Kızlaar bu haftasonu kursa yazılıyorum, ismekin aerobik dersleri ve modelistik kısmına kayıt olucam.
Ama spora misafir olarak gidicem
hihoyyyt

günaydın esra hoşgeldin.allah yardımcıları olsun tüm askerlerimizin ve polisimizin

hasta olan arkadaşlara geçmiş olsunn

denizcim bende öyleyim bazenn ama kendine çok zarar veriyorsunn anında sölemek en iyisi

Canım anında söylemekte her insan için iyi olmuyor, çünkü ben hemen bağırıveriyorum.
Sinirli ve fevri davranıyorum, o nedenle düşünüp cvp vermek benim için daha iyi oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…