- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #11.401
midesini üşütmüş sanırım aylincim
iyim sanem nişanlım rahatsız biraz ona canım sıkkın
duygcum bitirdin mi işlerini :1hug:
ii canım nolsun işte oh beee cuma diye kalktım bugün yataktan.yataktan çıkması çok zor oluyor artık.sen naptın
yasemincim memnun oldum
çok şükür istanbulda yaşıcaz
aslıcım kradesecim günaydın
kradese adın meltemmiydi canım
bi öğrenemedim.
aslıcım yoğun çalıştırıyolar Allahtan haftasonu yok.
sağolun kızlarr opuyorumnanaktan
aynen duygucum yaa
çok yoğun işimde bile açık oluyo yazmasamda okumaya çalışıyorum
Aslında hayır :umursamaz:
Yine kaçak geldimm... kaydirigubbakcemile2
Napıyım size bağımlı oldum ben uyuşturucu gibisiniz her sbah biraz almam gerekiyor sizden aklinialirimsmile
Ayrıca tekrar geçmiş olsun canım nişanlına ve sana gribim demişsin çok güzel bir ilaç tavsiye ettiler bana 2 güne ayağa kaldırıyor.. (kongest soğuk alğınlığı için dersen veriyor eczane)
Canımmm bende bu sabah cumartesiymiş gibi uyandım dedim yarın hafta sonu ama değilmiş mafoldumben
Neyse canımson bir günüm kaldı artık... sempatiksalakcinni
Aylincim hala hastamısın sen canım yaa dikkat et kendine..
Günaydın kızlaar, herkese hayırlı cumalar...
Çok yorucu bir akşamdan sonra buradayım, yorgunluktan uyuyamadım bile, kardeşim akşam terörist ölülerini gösterdi midem kalktı. Tabi gecede rüyama girdi malesef.
Allah'ım görmeden içim rahattı ama bulundukları yer çok kötü( Rabbim korusun tüm askerlerimizi...
Kardeşim var diye akrabalar akın ediyor tabi bende kendimi yatağa zor atıyorum...
Kızlaar bu haftasonu kursa yazılıyorum, ismekin aerobik dersleri ve modelistik kısmına kayıt olucam.
Ama spora misafir olarak gidicem hihoyyyt
aylincim ben sana hoşgeldin demedim galiba.opuyorumnanaktan nasılsın canım
günaydın esra hoşgeldin.allah yardımcıları olsun tüm askerlerimizin ve polisimizin
hoşbuldum canım sağol
hastalığa devam :roflol:
kızlar çok sinirliyim bugün bende şu gezenlerin etkiseni mi girdim nedir :))) saçlarım dik dik duruyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?