- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #11.441
yapıyorum ve değerini bilen yok diyorum işteolumunekankayizsmile
bedenini sormadan mı diktirmiş canım?
bende eltilerim ve görümcemle çok sıkı fıkı olmamaya gayret gösteriyorum, çünkü büyük eltim çok muhabbet edince hemen öğütlere başlıyor...
Kırmak istemiyorum ama çokta sık aramıyorum, gerektiği zaman hepsini arıyorum zaten.
Bayramda görümcemi aramayı unutmuşum :))
O beni aradı, ayy çok utandım...
yok terzi öyle dikmiş bence vermediler yada terzi dediği bakkal mı manav mı anlamadım lülülülülülü
benim iki eltim var beni arayan yok..anormal bir durum galiba ben de onları aramam.kaynanamda hep benden bekler oda aramaz ama aramamı ister bende aramam.arada bir işte:uhm: var bir anormallik.
Demekki herkeste bir eksik nokta varmış, benim kayınlarım bile arar zaman zaman...
Kayınvalidem dün 2 kere aramış kardeşim için, o konuda çok düşünceliler ama düğün zamanı ben eminim bazı şeyler benim beğenime sunulmayacak, ona çok sinir oluyorum kafalarına göre almalarını hiç sevmiyorum...
benim iki eltim var beni arayan yok..anormal bir durum galiba ben de onları aramam.kaynanamda hep benden bekler oda aramaz ama aramamı ister bende aramam.arada bir işte:uhm: var bir anormallik.
yok beni kimsecikler aramaz bende aramam.gelin olan benim herkesin keyfi bilir.aram kötü degil.nötr..herşeyi kendimiz yaptığımız için onların benim begenime sunacak bişeleri olmayacak o konudada sııntı yok. tabi canım herkeste oluyor bi eksiklik napalım. herşeyin hayırlısı inşallah
aynen canım yaa
bende bi taraftan çalışıyorum
bi taraftan sayfayı simge durumuna küçülttüm okuyorum arada kaydirigubbakcemile3
evet canım hala hastayım
benim hastalıklarım çabuk geçmiyo yaaa
Günaydın kızlaar, herkese hayırlı cumalar...
Çok yorucu bir akşamdan sonra buradayım, yorgunluktan uyuyamadım bile, kardeşim akşam terörist ölülerini gösterdi midem kalktı. Tabi gecede rüyama girdi malesef.
Allah'ım görmeden içim rahattı ama bulundukları yer çok kötü( Rabbim korusun tüm askerlerimizi...
Kardeşim var diye akrabalar akın ediyor tabi bende kendimi yatağa zor atıyorum...
Kızlaar bu haftasonu kursa yazılıyorum, ismekin aerobik dersleri ve modelistik kısmına kayıt olucam.
Ama spora misafir olarak gidicem hihoyyyt
kızlar çok sinirliyim bugün bende şu gezenlerin etkiseni mi girdim nedir :))) saçlarım dik dik duruyor :))
sorma cimcime ya sabahın köründe fellik fellik terzi aradım ölçülerimi alsın bana elbise dikilecek diye gelen elbise en az 44 beden ve annem giymez o modeli.nişanlım gördü mok gibi olmuş dedi ilk defa:))
kızlar ben yemeğe çıktım
görüşürüz
B]ben anne,baba ve kardeşleriyle tek konuşurum teyze dayı elti asla dönüp bakmam sormamda.lülülülülülü[/B]
Bu yazıyada koptum ondan alıntı yaptım denizzz kaydirigubbakcemile3
Mok gibi olmuş dediğine göre nişanlın bile elbiseyi tahmin edemiyorum..
Kızz resmini çekip koysana albüme bakalım bir çokmu fena elbise...
Annesi seni çirkinleştirip oğlundan soğutmakmı işstiyor nee :1rolleyes:
açık açık dedi elbiseyi görünce gögüs kısmını görseniz popolarıma anca olur :roflol: aslında elbiseyi kaynanaya giydireceksin birde herşeyin en güzelini bilirim yaparım havasından kurtulmuş olur:1closedeyes:
:roflol::roflol::roflol: anne kendine diktigini bana yollamışsın yanlışlık oldu galiba
de
nişanlıma dedimki bu elbisede yanlışlık olmasın terzi anasına filan mı dikti acaba dedim azdaha konuşsam nişanlım domateslikten salça olacaktı:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?