2011 gelin adayları buyrun sohbete

yok bağırmaktan bahsetmedim canım
o an ne olduysa söylemelii
ben beceremiyorum mesela içimde tutarım
daha sonra bağırmaktan daha ağır oluyor birikiyor
içine atıyosun kendine zararınn
ama olmuyo baze dediğin gibi keşke olsaa

Denizcim buraya istediklerini yazabilirsin sana faydası olacaksa...
Tecrübeyle sabittir...
Ben çektiğim sıkıntıyı buraya yazamasaydım nasıl sabrederdim bilemiyorum.
En azından kafamdakileri okuyunca düşünmeme sebep oldu ve karşıdakiler objektif baktığı ve ona göre yorum yaptığı için sağlıklı karar alabildim...

evet iyi oluyor fikir oluyor bende yazıyorum
çünkü insan sıkıntıdayken düşünemiyor bazı şeylerii
dün ben öyleydim denizcim migrenim var bide gözlerimi açamıyordum

canım benim derdim nişanlım adamı aramışım onca saat sonra o ne yaptı dur annem ablam konuşcak dedi telefonu onlara attı akşam. burdan gitti ya hediye koymuştum onlara onların teşekkürünü yaptılar benim aramamda. çok sinirlendim bu sefer nişanlıma patladım iyide oldu yapmasın birdaha emrivaki.

Anladım canım üstüste gelmiştir

bak aynısı bende olduu

nişanllımın annesi bişeyler aldı hediye babama falan

geldm gösterdim tam o arada nişanlım aradı ben konuşcaktım babam dedi ver bi teşekkür edelim baba kaç saat oldu dedimm sonrada konuşursun dedi

oluyor canım böyle ne yapsın o da isteyince vermiştir

bence sen bidaha onlara hediye mediye alma
bi teşekkür etmeye zahmetleri bile yok baksana

benim sıkıldığım nokta neden ben aradığımda teşekkür etme isteği duyuyorlar onlardan bir beklentim yok bana göre ayıp madem aramadılar benim telefonumu neden işgal ediyorlar ya

İnsanlar böyle işte canım, değeri çok yüksek tutunca kendilerini ne sanarlar anlamam...
Yarım elma gönül alma demişler, insan arayıp bir teşekkür eder yani...
Nişanlımla benim işime benzemiş, beyefendi teşekkür etmek yerine aynen hedi göndermeyi düşünmüşmüş, ya hediyeni gönder ama yine aldığına dair bir teşekkür et dimi yani...

ben birşeye birşeyle karşılık vermektense yapılan nezaket karşısında küçük bir tebessüm beklerim ufak dilden dökülen bir söz.oysa bana 44 beden elbise diktirip gönderdiler ben yine teşekkürümü ettim düşündükleri için yok ya ben akıllanmam valla bunu anladım

Canım anında söylemekte her insan için iyi olmuyor, çünkü ben hemen bağırıveriyorum.
Sinirli ve fevri davranıyorum, o nedenle düşünüp cvp vermek benim için daha iyi oluyor...

benimde fevri davranışlarda bulundugum oluyor.bide bişeye aniden cevap veremediğim zmanlar.şok etkisi yaratıyor bende o an cevap veremedim diye çok kızıyorum sonradan kendime.hazır cevap degilim olmak isterdim lafı gediğine koymayı.ama kalp kırmadan tabi ne düşündüğümün bilinmesini isterdim.

benim sıkıldığım nokta neden ben aradığımda teşekkür etme isteği duyuyorlar onlardan bir beklentim yok bana göre ayıp madem aramadılar benim telefonumu neden işgal ediyorlar ya

sıkma canını.nişanlına tavrını belli etmişsin o da ailesine hassasiyetini bildirir umarım uygun bir dille.haksız degilsin ama canınada yazık basını agrıttığına degmez.(diyene bak becerebiliyor sanki)

canım en azından yaptım degeri bilinmedi diyebileceksin degilmi? olumunekankayizsmile

Deniz'cim en azından vicdanın rahat, bundan sonrada tavrını ona göre koyarsın...
Kız bu kayınvalideler bizi 80-90 kilo görüyolar galiba :))

sorma cimcime ya sabahın köründe fellik fellik terzi aradım ölçülerimi alsın bana elbise dikilecek diye gelen elbise en az 44 beden ve annem giymez o modeli.nişanlım gördü mok gibi olmuş dedi ilk defa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…