- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #11.421
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsunn
denizcim bende öyleyim bazenn ama kendine çok zarar veriyorsunn anında sölemek en iyisi
canım benim derdim nişanlım adamı aramışım onca saat sonra o ne yaptı dur annem ablam konuşcak dedi telefonu onlara attı akşam. burdan gitti ya hediye koymuştum onlara onların teşekkürünü yaptılar benim aramamda. çok sinirlendim bu sefer nişanlıma patladım iyide oldu yapmasın birdaha emrivaki.
Anladım canım üstüste gelmiştir
bak aynısı bende olduu
nişanllımın annesi bişeyler aldı hediye babama falan
geldm gösterdim tam o arada nişanlım aradı ben konuşcaktım babam dedi ver bi teşekkür edelim baba kaç saat oldu dedimm sonrada konuşursun dedi
oluyor canım böyle ne yapsın o da isteyince vermiştir
İnsanlar böyle işte canım, değeri çok yüksek tutunca kendilerini ne sanarlar anlamam...
Yarım elma gönül alma demişler, insan arayıp bir teşekkür eder yani...
Nişanlımla benim işime benzemiş, beyefendi teşekkür etmek yerine aynen hedi göndermeyi düşünmüşmüş, ya hediyeni gönder ama yine aldığına dair bir teşekkür et dimi yani...
Canım anında söylemekte her insan için iyi olmuyor, çünkü ben hemen bağırıveriyorum.
Sinirli ve fevri davranıyorum, o nedenle düşünüp cvp vermek benim için daha iyi oluyor...
yok bağırmaktan bahsetmedim canım
o an ne olduysa söylemelii
ben beceremiyorum mesela içimde tutarım
daha sonra bağırmaktan daha ağır oluyor birikiyor
içine atıyosun kendine zararınn
ama olmuyo baze dediğin gibi keşke olsaa
benim sıkıldığım nokta neden ben aradığımda teşekkür etme isteği duyuyorlar onlardan bir beklentim yok bana göre ayıp madem aramadılar benim telefonumu neden işgal ediyorlar ya
ben birşeye birşeyle karşılık vermektense yapılan nezaket karşısında küçük bir tebessüm beklerim ufak dilden dökülen bir söz.oysa bana 44 beden elbise diktirip gönderdiler ben yine teşekkürümü ettim düşündükleri için yok ya ben akıllanmam valla bunu anladım
off offff insan ilişkilerini becerememekten nefret ediyorum
Deniz'cim en azından vicdanın rahat, bundan sonrada tavrını ona göre koyarsın...
Kız bu kayınvalideler bizi 80-90 kilo görüyolar galiba :))
sorma cimcime ya sabahın köründe fellik fellik terzi aradım ölçülerimi alsın bana elbise dikilecek diye gelen elbise en az 44 beden ve annem giymez o modeli.nişanlım gördü mok gibi olmuş dedi ilk defa:))
canım en azından yaptım degeri bilinmedi diyebileceksin degilmi? olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?