2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet canım benimde dikkatimi cekti.bakarsın birgün biryerlerde görüşme imkanımız olur.sen çok mantıklı düşünüyor ileriyi görebiliyorsun canım:1hug:

ablası tarih adına bir şey söylememiş annesi ve babasıda yani ablasına bir haller olmuş yanında onları görmk istememiş ve eşyalarınıda annesiyle kardeşine serdirmiş çok enteresan

bu insanlar aile olarak aynı evde yaşamıyo yani
hala anlamış ve çözebilmiş değilim olayı
annesiyle babası da mı gitmedi yani ablası onları da mı istemedi
kusura bakma ama gerçekten anlamadım :bbo:

Ay Allah'ım millet deli dicek yaa, neredeyse kahkaha atıcam :))
Sütyenleride beşik yapar çocukları sallarız artık :))
Kayınvalideler almış, değerlendirmesek olmaz şimdi...
Benimki galiba düğünden sonra ona hediye götüreyim diye kendine göre almış :))

çiçek ekin sütyenlere
saksı görevi görsün bari :roflol:

sırnaşık şey:roflol:

ya geçen biriyle konuşuyoduk kimdi hatırlayamadım :kedi: resim eklerim demiştim

ivit ivit bendim oo, aynen böyle yapıyolar :)) bide akırdeon çalıyolardı

görünce söle de sileyim

ay takvimime bakın 1ay 3hafta 3 gün :kedi:

anammm inşallah düğün tarihinide böyle sayarız canımcım...

bilgisayarıma virüs girdi lanet hem ekram kartı yanmış hepsi aynı anda nasıl oluyor ben anlamadım herşey ondaydı inş. birşey olmaz yoksa küllüm yanarım ((((

Canım ekran kartı yandıysa harddiske bişey olmaz, belgeler çok ihtiyacın varsa çıkarıp diğer pc'ye takabilirler.

E bunlar aynı evde yaşamıyorlarmı ki, ablası özellikle kardeşini davet ederse bi resmilik olmazmı?

elcincim düğün stresi mi canım ?

Elçin anlat derdini tatlım, ama geçecektir merak etme...

ne kusuru tatlım bende anlayana kadar senin yazdıklarını aynen söyledim evet aynı evde yaşıyorlar birbirlerine düşkünler ailesinden kimse gitmemiş nikahına çünkü ablası istememiş bu kadar düşkün bir aile olduğunu bildiğmi için çok şaşırdım ben açıkcası

hehh cimcime aynen canım akerdeon var
onlar mızıka diyolar akerdiona benim kaynanam gençliğinde düğünlerde akerdion çalarmış :)

ne ilginç olaylar oluyor hayırlısı diyelim duydum şoka girdim benim ablamın nikahı olacak ve ben olmayacağım dyecek birşey yok onunda beni ve ialemi istemeyecek bir durumu olamaz. hem evii halletriyor hem de yanında istwmiyor arkadaşım da nikah hediyesi nisi set almış bakıp bakıp ağlıyor allah akıl fikir versin

ilginç, ablasının istememesi normal değil, yani aralarında bişey geçmemişse neden istemezki insan ailesini?
Şahsen ben ailemden biri eksik olsa çok üzülürüm, inşallahta öyle bişey olmaz...
Evet ececim ama oyunları çok güzeldi, karşılıklı çok hoşuma gitti, kendilerine has olmasıda çok güzel.
Vay vaay senin kayınvalide de ne marifet varmış :))

keşke imkanım olsa da oyunun videosunu gösterebilsem sana
kuzenler çekmiş olabilir bizim nişanda nişanlım oynadı çünkü

Adamın biri işten eve gelmiş bir bakmış, karısı başka bir adamla yatakta. Hemen ......tabancasını almış ve öteki adama:- 'Madem karımı istiyorsun onu benden erkek gibi al. Seni düelloya davet ediyorum'...Öteki adam bunu kabul etmiş, ikisi birlikte yandaki odaya girmişler kapıyı kapatmışlar, sonra kadının kocası öteki adama fısıldamış:
-
'Aslında kimsenin canının yanmasına gerek yok, ikimizde havaya ateş
edelim sonra ölmüş gibi yere yatalım, karım ilk önce hangimizin yanına
koşarsa en çok sevdiği odur'...
Böylece ikisi havaya bir el ateş
edip hemen kendilerini yere atmışlar...
Kadın silah sesini duyar duymaz
koşarak içeri girmiş...
Yere yatan iki adama bakmış ve bağırmış.....:
- 'Hayatım çıkabilirsin, ikisi de öldü..!!!! xD

cimcime ben bi ara kahkahayı bastım valla:roflol: bugün baya stres attım kızolumunekankayizsmile

Ay elticeezim aradı :))
Şikayet ediyo evde durmak çok sıkıcıymış :))
Çalışta gör dedim :))

Ay kızlar iyiki varsınız yaa, bugün iyi güldüm, bütün haftayı gülerek geçiricem galiba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…