- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #11.501
merhaba kıslar nasılsınız moralim çok bozuk
bizim seninle düşünceler genelde hep aynı mervecim yaa
yakın olsak kesinlikle seninle görüşmek isterdim
burdaki herkesle görüşmek isterdim orası ayrı ama
bikaçtır dikkat ediyorum genelde aynı şeyleri düşünüyoruz olumunekankayizsmile
evet canım benimde dikkatimi cekti.bakarsın birgün biryerlerde görüşme imkanımız olur.sen çok mantıklı düşünüyor ileriyi görebiliyorsun canım:1hug:
ablasının nikahına gitmek için arkadaşın davetiye mi bekledi onu anlayamadım yani :bbo:
ablasının nikahına gitmek için arkadaşın davetiye mi bekledi onu anlayamadım yani :bbo:
ablası tarih adına bir şey söylememiş annesi ve babasıda yani ablasına bir haller olmuş yanında onları görmk istememiş ve eşyalarınıda annesiyle kardeşine serdirmiş çok enteresan
kız yıkıldım burda :roflol:bornoz almamıştım valla iylik yaparsın banasırnaşık şey başka neyin var misal bende sütyenler var 90 no dan başlıyorlar işine yarar mı bunlarıda değerlendirelimsırnaşık şey
çiçek ekin sütyenlere
saksı görevi görsün bari :roflol:
ya geçen biriyle konuşuyoduk kimdi hatırlayamadım :kedi: resim eklerim demiştim
ivit ivit bendim oo, aynen böyle yapıyolar :)) bide akırdeon çalıyolardı
görünce söle de sileyim
ay takvimime bakın 1ay 3hafta 3 gün:kedi:
bilgisayarıma virüs girdi lanet hem ekram kartı yanmış hepsi aynı anda nasıl oluyor ben anlamadım herşey ondaydı inş. birşey olmaz yoksa küllüm yanarım((((
arkadaşım düğüne bir hafta kala ayrıldılar çeyiz sarmada aileler arası bir anlaşmazlık oluyor ve bitiyor arkadaşım bütün eşyasını topluyor aynı geceden evine getiriyor koltuklar beyaz eşya ne aldıysa. aradan iki ay sonra ablası nikah yapacak ve kardeşinin eşyalarını istiyor arkadaşımda ablası sonuçta birşey diyemiyor veriyor ablası ne yapsa beğenirsiniz nikahına çağırmıyorrr ne saçma değilmi sizce ablası kıskanıyor mı arkadaşımı ???
elcincim düğün stresi mi canım ?
bu insanlar aile olarak aynı evde yaşamıyo yani
hala anlamış ve çözebilmiş değilim olayı
annesiyle babası da mı gitmedi yani ablası onları da mı istemedi
kusura bakma ama gerçekten anlamadım :bbo:
cimcime ben bi ara kahkahayı bastım valla:roflol: bugün baya stres attım kızolumunekankayizsmileAy Allah'ım millet deli dicek yaa, neredeyse kahkaha atıcam :))
Sütyenleride beşik yapar çocukları sallarız artık :))
Kayınvalideler almış, değerlendirmesek olmaz şimdi...
Benimki galiba düğünden sonra ona hediye götüreyim diye kendine göre almış :))
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?