- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #11.481
kızlar sabah yazmıştım bu mesajı ne yapsam arasam mı sizce.
bi yandan arayayım ilişkiler sıcak olsun diyorum bir yandan da sanemin dediği gibi fazla muhabbet tez ayrılık getirir.
ne dersiniz.
çiçek ekin sütyenlere
saksı görevi görsün bari :roflol:
canım eklerimde telefon boydan alması imkansız sırnaşık şey çaptan aldırırım artık.eve gidince çekeyim:icecream:
canım hep birlikte şans dilersek sana inşallahh düzelecekolumunekankayizsmile
canım geçmiş olsun.
inşallah düzelir.
ay takvimime bakın 1ay 3hafta 3 gün:kedi:
nisancım ne heycanlısındır şimdi o günleri görmeyi çok istiyorumboshayallersmile 1 ayda bitecek ve muradına kavuşacaksın
düzelir inşallah sıkma canınıbu kadar kötü bir gün olamaz ya acayip morelim bozuldu bilgisayarım bozuldu açılmıyor virüs girdi muhtemelen sabah açtım birşey yoktu saniyede ne olduysa artık programımda açılmıyor çok kötü oldu ya düzelir mi acaba kızlar
canım içinden nasıl davranmak geliyorsa öyle davran ama ayline katılıyorum.ben olsam aramazdım.kızlar sabah yazmıştım bu mesajı ne yapsam arasam mı sizce.
bi yandan arayayım ilişkiler sıcak olsun diyorum bir yandan da sanemin dediği gibi fazla muhabbet tez ayrılık getirir.
ne dersiniz.
:roflol::roflol::roflol:çiçek ekin sütyenlere
saksı görevi görsün bari :roflol:
ay ben heyecanlandım noluyosaay takvimime bakın 1ay 3hafta 3 gün:kedi:
düzelir inşallah sıkma canını
canım içinden nasıl davranmak geliyorsa öyle davran ama ayline katılıyorum.ben olsam aramazdım.
:roflol::roflol::roflol:
ay ben heyecanlandım noluyosa
offfff offffff offffffffffffffffffff
ne oldu yaff oflamışsın bilmiyorumkismile
bilgisayarıma virüs girdi lanet hem ekram kartı yanmış hepsi aynı anda nasıl oluyor ben anlamadım herşey ondaydı inş. birşey olmaz yoksa küllüm yanarım((((
yedeklerin falan yokmuydu canım ya
kurtarırlar ama merak etme olumunekankayizsmile
arkadaşım düğüne bir hafta kala ayrıldılar çeyiz sarmada aileler arası bir anlaşmazlık oluyor ve bitiyor arkadaşım bütün eşyasını topluyor aynı geceden evine getiriyor koltuklar beyaz eşya ne aldıysa. aradan iki ay sonra ablası nikah yapacak ve kardeşinin eşyalarını istiyor arkadaşımda ablası sonuçta birşey diyemiyor veriyor ablası ne yapsa beğenirsiniz nikahına çağırmıyorrr ne saçma değilmi sizce ablası kıskanıyor mı arkadaşımı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?