2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya geçen biriyle konuşuyoduk kimdi hatırlayamadım :kedi: resim eklerim demiştim

görünce söle de sileyim

kızlar sabah yazmıştım bu mesajı ne yapsam arasam mı sizce.
bi yandan arayayım ilişkiler sıcak olsun diyorum bir yandan da sanemin dediği gibi fazla muhabbet tez ayrılık getirir.
ne dersiniz.

ara bencede iki kelimeden birşey çıkmaz bende hep bekliyorum aranayım diye ama düşünemiyor sende kalsın güzellik derim ben.

düzelir inşallah sıkma canını

kızlar sabah yazmıştım bu mesajı ne yapsam arasam mı sizce.
bi yandan arayayım ilişkiler sıcak olsun diyorum bir yandan da sanemin dediği gibi fazla muhabbet tez ayrılık getirir.
ne dersiniz.
canım içinden nasıl davranmak geliyorsa öyle davran ama ayline katılıyorum.ben olsam aramazdım.

çiçek ekin sütyenlere
saksı görevi görsün bari :roflol:
:roflol::roflol::roflol:

ay takvimime bakın 1ay 3hafta 3 gün :kedi:

ay ben heyecanlandım noluyosa

düzelir inşallah sıkma canını

canım içinden nasıl davranmak geliyorsa öyle davran ama ayline katılıyorum.ben olsam aramazdım.

:roflol::roflol::roflol:

ay ben heyecanlandım noluyosa

bizim seninle düşünceler genelde hep aynı mervecim yaa
yakın olsak kesinlikle seninle görüşmek isterdim
burdaki herkesle görüşmek isterdim orası ayrı ama
bikaçtır dikkat ediyorum genelde aynı şeyleri düşünüyoruz olumunekankayizsmile

arkadaşım düğüne bir hafta kala ayrıldılar çeyiz sarmada aileler arası bir anlaşmazlık oluyor ve bitiyor arkadaşım bütün eşyasını topluyor aynı geceden evine getiriyor koltuklar beyaz eşya ne aldıysa. aradan iki ay sonra ablası nikah yapacak ve kardeşinin eşyalarını istiyor arkadaşımda ablası sonuçta birşey diyemiyor veriyor ablası ne yapsa beğenirsiniz nikahına çağırmıyorrr ne saçma değilmi sizce ablası kıskanıyor mı arkadaşımı ???

ablasının nikahına gitmek için arkadaşın davetiye mi bekledi onu anlayamadım yani :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…