- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #11.461
:roflol:laflarına bitiyorum valla..ay yazık nişanlına da ya..
elbiseyide astım duvara tavandan yere kadar boyu var askıda duruşu bile bir tuhaf sempatiksalakcinni
:roflol: yeter bu kadar güldüğüm allahta seni güldürsün..ben yemege çıkıyorum canım. a.olsun.görüşürüz
Ayy çok güldüm deniz :))
Kısmen aynı şeyleri yaşamışız, banada teyzesi bir bluz göndermiş, anneme göre :))
Ben anneme geldi sanıyorum meğer bana gelmiş.
Nişanlıma dedimki anneanneme göre :)) Oda kızmıştı, sonuçta kendi kızlarıda var görmüyomu gözleri yaa...
amin canım üzülme ama senin çok az kaldı kavuşmanaolumunekankayizsmile
bende memnun oldum ayşe kardeşim :1hug:
hayırlısı olsun canım benim.. Rabbim hayırlı bir evllilik yapmanızı nasip etsinde... bende gelin gidersem inşallah bu seferde annemlerin hasretliğini yaşayacağımm.. yahuu benim ömrümden hasretlik eksik olmucakk hiççç:umursamaz:
denizcim sağol memnun oldumgünaydın shewaal evet bende unutuyorum sürekli sorun değil kradese de diyebilrsin
deniz adım
günaydın esra hoşgeldin.allah yardımcıları olsun tüm askerlerimizin ve polisimizin
Bu arada hasta arkadaşlar görüyorum, çook geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...
kız cimcime ben gönüllüyüm gel benim elbisenin içine ikimiz girelim:roflol: ortak giyeriz delikafadulden
herkese bendende geçmiş olsun.
öğle arası verdik.
sevgilim namazda yazamıyorumda.
bir ara 10 gibi toplantıda üzerime geldiler çok tansiyon yükseldi.
neyseki toparlandılar.
kızlar dua edin bugün bitsin.
kız cimcime ben gönüllüyüm gel benim elbisenin içine ikimiz girelim:roflol: ortak giyeriz delikafadulden
İnşallah çabucak sıkıntı yaşamadan atlatırsın canım...
off canım
canım erkeklerin aradaki mesafeyi iyi ayarlaması gerekir. ama yapamıyolar.
inşallah başarırlar.
bizde nikah günü aldığımızda ablasını aramıştık. ben konuştum önce.
o gece yengesinde kaldı diye onlarında haberi var.
şimdi annem diyo ev tuttun mobilyaları aldınız bi ara haber ver.
ablasını aramıyım diyorum nişanlım burda yok onun beni araması lazım naptın kolayladın mı işleri diye.
yengesi de nikah günü aldık ama hayırlı olsun diye aramadı. onuda arayasım yok.
bi yandan bakıyorum o kıbrısta olduğu için çok araşmıyo ailesiyle.
diyorum niye ben arayıp alıştırayım.
bilemedim.
bu kadar kötü bir gün olamaz ya acayip morelim bozuldu bilgisayarım bozuldu açılmıyor virüs girdi muhtemelen sabah açtım birşey yoktu saniyede ne olduysa artık programımda açılmıyor çok kötü oldu ya düzelir mi acaba kızlar
elbiseyide astım duvara tavandan yere kadar boyu var askıda duruşu bile bir tuhaf sempatiksalakcinni
Bende bizim bornozun birini size vereyim, biz birine sığarız zaten :))
kızlar sabah yazmıştım bu mesajı ne yapsam arasam mı sizce.
bi yandan arayayım ilişkiler sıcak olsun diyorum bir yandan da sanemin dediği gibi fazla muhabbet tez ayrılık getirir.
ne dersiniz.
kaydirigubbakcemile3 ay güldürdün kıs beni
sakıncası yoksa resmini ekleyebilirmisin merak ettim benboshayallersmile
kız yıkıldım burda :roflol:bornoz almamıştım valla iylik yaparsın banasırnaşık şey başka neyin var misal bende sütyenler var 90 no dan başlıyorlar işine yarar mı bunlarıda değerlendirelimsırnaşık şey
bu kadar kötü bir gün olamaz ya acayip morelim bozuldu bilgisayarım bozuldu açılmıyor virüs girdi muhtemelen sabah açtım birşey yoktu saniyede ne olduysa artık programımda açılmıyor çok kötü oldu ya düzelir mi acaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?