2011 gelin adayları buyrun sohbete

canını sıkma canım ,dugun zamanı olur boyle tartısmalar...her zaman ıkı tarafında ıstedıgı seyler tam manasıyla olmayabılır..ınsanların bu konuda bıraz esnek ve yapıcı olmaları lazım...bugunler gectıgınde bgun kadar hassas olmayacaksın ınan bana...mutluluklar dılerımboshayallersmile

shewall ıyıyım cabım sukur elhamdulıllah..hayat gailesi yasamaya calısıyoruz..sen nasılsın

canım benim inşallah çözersiniz
aileler işin içinde zor canım

bizimkilerin biseyden haberi yok aslinda.. evde yapmacik yapmacik dolasiyorum annem yuzumden anlicak diye yuzune bile bakmiyorum.. anlar cunku... dugune 5 ay kala nisanlimin ailesinin bussuru borcu cikti falan... zor zamanlar geciriyolar anlayisli davraniyorum herseye... dugunle ilgili degil borclari... benimkiside bunlara uzuluyor bana catiyor.. agir konusuyor... bisey istedigim, YAP YAP dedigimde yok ama .. offfff.

sagol tatlim.. evet herkez hassas oluyor.. daha 5 ay var ama puruzler cikiyor falan.. zor isler bunlar kizlar bazen dugune kalkismasamiydik diyorumm yaaaa. sadesinden bi nikah oldu bittiii. bizim birde ayri sehirler.. ayri ayri olucakk uffff.

canım strestendir
inşallah düzelir
sen tatlı canını sıkmamaya çalış

benım 2. evlılıgım olucak ınsaallah..ılk esımden 2,5 ay sonra ayrıldım ve bununşada 3 ay sonra evlenıcem ...cok sukur bırbırımıze olan olan baglılıgımızdan olsa gerek ben buna yoruyorum sıkıntımız yok..aylık rutın tatlı sert tartısmaları saymazsak..ohaoldumsmile

o aylik rutin tartismalar zaten iyi oluyor canim, barismasi cok tatli oluyor.. amann ne biliyim yaaa ben buyutuyorum herseyi galiba... benimkisi ofkesini cikartiyo sonra 2 dakka sonra gel askim barisalim diyo.. ben barisamiyorumm oyle amaaa. Tatlimm sende Ankaralimisinn neresindensin? bende Ankaraya gelin gidicemm sayilir.. nisanlim ankarali ama biz Eskisehirde yasicaz.. Kayinvalidemler Ankarada oturuyolar.

canım dün seçtim nihayet resim eklerim
haftaya evimi temizleticem
9unda eşyalarım gelcek
halı perde yatak baza falan kaldı alıncak
evet eskiden çok girerdin kkya

tatlim is ler bu aralar cok yogun sabah cikiyorum aksam giriyorum eve butun gunum is yerinde geciyor nerdeyse... ayyy cok sevindim canimmm cok azicikk kaldii resimlerini gormek icin sabirsizlaniyorum eminim mukemmel bi gelin olucaksin.. Allahim huzurlu bi yuva versin butun eksiklerin hallolurrr insallah.. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…