- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #11.721
papatyacım ne olduu canım
axcım seninde günün güzel geçsin
herkese günaydın kızlar
benimkinle aramiz limoni.. dugun konulari, aileler falan derken tartisiyoruzzz.. :sinifsinif:
canım benim inşallah çözersiniz
aileler işin içinde zor canım
sana dua edicem
canını sıkma canım ,dugun zamanı olur boyle tartısmalar...her zaman ıkı tarafında ıstedıgı seyler tam manasıyla olmayabılır..ınsanların bu konuda bıraz esnek ve yapıcı olmaları lazım...bugunler gectıgınde bgun kadar hassas olmayacaksın ınan bana...mutluluklar dılerımboshayallersmile
shewall ıyıyım cabım sukur elhamdulıllah..hayat gailesi yasamaya calısıyoruz..sen nasılsın
bizimkilerin biseyden haberi yok aslinda.. evde yapmacik yapmacik dolasiyorum annem yuzumden anlicak diye yuzune bile bakmiyorum.. anlar cunku... dugune 5 ay kala nisanlimin ailesinin bussuru borcu cikti falan... zor zamanlar geciriyolar anlayisli davraniyorum herseye... dugunle ilgili degil borclari... benimkiside bunlara uzuluyor bana catiyor.. agir konusuyor... bisey istedigim, YAP YAP dedigimde yok ama .. offfff.
canım strestendir
inşallah düzelir
sen tatlı canını sıkmamaya çalış
katılıyorum ... aslında dugune de daha baya var ama bu sekılde yıpranmamaya ve yıpratmamaya calıs..
sagol canim yaaa. :1hug: sen naslsinn? hazirliklarin nasil gidiyor.. gelinligini almissin galiba.. ben pek giremedim bu aralar kk ye..
benım 2. evlılıgım olucak ınsaallah..ılk esımden 2,5 ay sonra ayrıldım ve bununşada 3 ay sonra evlenıcem ...cok sukur bırbırımıze olan olan baglılıgımızdan olsa gerek ben buna yoruyorum sıkıntımız yok..aylık rutın tatlı sert tartısmaları saymazsak..ohaoldumsmile
canım dün seçtim nihayet resim eklerim
haftaya evimi temizleticem
9unda eşyalarım gelcek
halı perde yatak baza falan kaldı alıncak
evet eskiden çok girerdin kkya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?