- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #11.741
ben ankara kecıorende oturuyorum canım..bende mardıne gelın gıdıcem.. eyvahedigeldismile kaynanagıl nerdeler
sen de ızmırdesın tevafuka bak.. kaynanamgılde ızmırde yasıyorlar..4 5 gun evvel ordayım bende..
bırgun bu lafı edıcegım aklıma gelmezdı..hıc sevmıyorum cunku..gelın kaynana topragındandır,ya huyundan ya suyundann.. sempatiksalakcinni
yanı genelede bu lafı hep kaynanalar eder..guya gelınlerı kendılerıne ıllakı benzıyodur..ya konusması,ya yemek yapısı ya duruşu ne bılıyım...ondan yanı.. dedın ya ankaralılar gıbı konusuyorum dıye
bencede..benzememekte şiddetle fayda goruyorum melaıke de olsa kaynana demişler:umursamaz:
benım 2. evlılıgım olucak ınsaallah..ılk esımden 2,5 ay sonra ayrıldım ve bununşada 3 ay sonra evlenıcem ...cok sukur bırbırımıze olan olan baglılıgımızdan olsa gerek ben buna yoruyorum sıkıntımız yok..aylık rutın tatlı sert tartısmaları saymazsak..ohaoldumsmile
canım çok kolay gelsn işlertatlim is ler bu aralar cok yogun sabah cikiyorum aksam giriyorum eve butun gunum is yerinde geciyor nerdeyse... ayyy cok sevindim canimmm cok azicikk kaldii resimlerini gormek icin sabirsizlaniyorum eminim mukemmel bi gelin olucaksin.. Allahim huzurlu bi yuva versin butun eksiklerin hallolurrr insallah.. :1hug:
canım çok kolay gelsn işler
çok teşekkürler duaların için
kaynanamgıl ızmırde..nısanlım ogretmn mardınde.ben ankaradayım..dugun ankarada olucak..dugun ıstemıyorum aslında basıt bır nıkahla olsun bıtsın ıstıyorum hemen..dugun oldumuydu detaylar artıyor,ve bu da benı gerıyor..ılk evlılıgım dugundu..o sebeple hevesmde kalmadı sanırım boyle konusmamın bır sebebıde bu..bı kına gecesı ertesı gun nıkah ve hemen ardından ucaga atladıgımız gıbı evımızdeyız inş.
ayy kıyamam,sızın bırbırınıze kavustugunuzu anlamanız ayın 15 ızını bılacak gıbı gorunuyor..kusura bakma cok guldum.. ınsan ılk evlendıgınde hersey kusursun olsun ıstıyor,hayallerındekı gıbı..ama bu ımkansız ,bu karsılıklı beklentılere sebep oluyor ve bu beklentılere cevap vermek maddı ve manevı gucu gerektırıyor..o sebeple buda netıcede cıddı gergınlık yaratıyor,dugunden hemen sonra ınsanın haşatı cıkmıs oluyor..sankı kavgadan cıkmıs gıbı yorgun... o sebeple ya mevlutlu bır dugun olur kı olma ıhtımalı baya düşük bakalım sartlara gore yada dırekt nıkah ıstıyorum..2 3 saat sursun ve bıtsın evlı evıne köylu koyune..
mevlutlu derken bır mekan hazırlanır..ilahı grubu gelır,hoca gelır ,semazenler gelır..tasavvuf olur.. ama dedıgım gıbı dusuk ıhtımal..malıyetı baya bır tutuyor...ve bunu ıstemıyorum..dugun ıcın harcanan para ne kadar az olursa evlılugının ılk zamanları o kadar rahat atlatırsın ınancıyla hareket edıyorum..sıkıntı yasamak ıstemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?