2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben ankara kecıorende oturuyorum canım..bende mardıne gelın gıdıcem.. eyvahedigeldismile kaynanagıl nerdeler

kaynanagil ler mamakta oturuyolar canimm. hehehe bazen bende Ankaralilar gibi konusmaya basliyorum dil aliskanligi benimkisi kopuyor gulmekten bak bizim gibi oldun diyo.. GIDEK, GELEK falan diyom hehehe

bırgun bu lafı edıcegım aklıma gelmezdı..hıc sevmıyorum cunku..gelın kaynana topragındandır,ya huyundan ya suyundann.. sempatiksalakcinni

yanı genelede bu lafı hep kaynanalar eder..guya gelınlerı kendılerıne ıllakı benzıyodur..ya konusması,ya yemek yapısı ya duruşu ne bılıyım...ondan yanı.. dedın ya ankaralılar gıbı konusuyorum dıye

haaa. amannn benzemiyimmmmmm.. Allah korusunn.. hos benim kaynanam cok iyidir dee sonucta kaynana yaniii hehehe

inşallah bu evliliğinde çok mutlu olursun canım
amin

canım çok kolay gelsn işler
çok teşekkürler duaların için

kaynanamgıl ızmırde..nısanlım ogretmn mardınde.ben ankaradayım..dugun ankarada olucak..dugun ıstemıyorum aslında basıt bır nıkahla olsun bıtsın ıstıyorum hemen..dugun oldumuydu detaylar artıyor,ve bu da benı gerıyor..ılk evlılıgım dugundu..o sebeple hevesmde kalmadı sanırım boyle konusmamın bır sebebıde bu..bı kına gecesı ertesı gun nıkah ve hemen ardından ucaga atladıgımız gıbı evımızdeyız inş.

anladim canim.. ilk evliliginde dugunu gormussun ondandir.. sen bu tartismalari falan yasamissindir ilk dugununde herhalde.. bende senin gibi dusunuyorum su an vallahh.. ne guzel bi nikah olup bitse hersey hehehe. onemli olan birbirmize kavusmamiz vallah su an hic cekmek istemiyorum kimseyi.. bizim nikahimiz 27 subatta ankarada olucak.. 4 mart ta kina gecesi izmirde, 5 marttada dugun izmirde.. 7 sinde balayina gidiyoruz antalyaya 13 undede eskisehire gecicez ordan evimize.. karmakarisik bisey olucak iste :roflol:

ayy kıyamam,sızın bırbırınıze kavustugunuzu anlamanız ayın 15 ızını bılacak gıbı gorunuyor.. kusura bakma cok guldum.. ınsan ılk evlendıgınde hersey kusursun olsun ıstıyor,hayallerındekı gıbı..ama bu ımkansız ,bu karsılıklı beklentılere sebep oluyor ve bu beklentılere cevap vermek maddı ve manevı gucu gerektırıyor..o sebeple buda netıcede cıddı gergınlık yaratıyor,dugunden hemen sonra ınsanın haşatı cıkmıs oluyor..sankı kavgadan cıkmıs gıbı yorgun... o sebeple ya mevlutlu bır dugun olur kı olma ıhtımalı baya düşük bakalım sartlara gore yada dırekt nıkah ıstıyorum..2 3 saat sursun ve bıtsın evlı evıne köylu koyune..

yok kiz biz birbirimize kavustugumuzu balayindada anlariz hehehe :roflol: mevlutlu dugun nasil oluyor canim ben ilk defa duyuyorum yaaa. bence kokteyl tarzinda bi nikah guzell olur.. soyle 2 saat sursun nikahtan sonra kokteyl gibi.. olduda bitti masallah iste :dance:

mevlutlu derken bır mekan hazırlanır..ilahı grubu gelır,hoca gelır ,semazenler gelır..tasavvuf olur.. ama dedıgım gıbı dusuk ıhtımal..malıyetı baya bır tutuyor...ve bunu ıstemıyorum..dugun ıcın harcanan para ne kadar az olursa evlılugının ılk zamanları o kadar rahat atlatırsın ınancıyla hareket edıyorum..sıkıntı yasamak ıstemıyorum

hmm anladim canim.. evet bende ayni seyi dusunuyorum senin gibi.. masraflari minimum yapmak.. ama yinede dugun yani gidenin haddi hesabi yok.

bakalım hayırlısı olsun..arrtık soyle olsun boyle olsun da olsun dıye durup dusunmek yerıne sadece olsun ve bıtsın ıstıyorum..aralık 26 gelsın ve bız kavusalım..tum sıkıntılar gerıde kalsın ebede kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…