- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #11.761
bakalım hayırlısı olsun..arrtık soyle olsun boyle olsun da olsun dıye durup dusunmek yerıne sadece olsun ve bıtsın ıstıyorum..aralık 26 gelsın ve bız kavusalım..tum sıkıntılar gerıde kalsın ebede kadar
evet tam 90 gun var..ama ortada henuz ne gelınlık ne ev ne esya yok...kasım ayında ızın alıp gelıcek nısanlım ve annesı..ve butun bunları ankaradan temın edıcez.1 hafta ıcersınde nıkah ıslemlerı,esyalar,gelınlık,nıkah sekerı ve nıkah davetıyesı..butun bunları halletmemız gerekıyor..zamansızlık nedenıyle..esyalar burdan ceyızımle mardn e gıdıcek..iş cok ama faalıyet yok sımdılık beklemedeyız.:uhm:
bır bayan bunnlara nasıl bakmaz kı daha onceden zatenkaydirigubbakcemile3 .. mobılyama beyaz esyama nerdeyse karar verdım. hatta ankaradan nerden alabılecegımıze kadar sorup arastırdık..aynı magazadan hem beyaz esya hem mobılya alıcam kı pesınde ındırımı kayda deger olsun..ve burdan almamın sebebı de ceyızım ıcın kargo masrafı vermek ıstemıyorum 2.000 lıra cıvarı tutuyor cunku..esyalarla beraber aynı kamyona yukletıp beraber gonderıcem ceyıaızde oda aradan cıkıcak yanı..bılemıyorum gelınlıktede nerdeyse bazı seyler oturdu kafamda..sadece ALLAH ın yürü kulum demesıne muhtacım suan...sanssızlık yapıstımı adamın yakasına bırakmıyor cunku..ıns carcabuk ve olabıldıgınce ıcımıze sıne sıne hallederız..
kızlar iyi gecelerr
yarın uzun yazarım
gelinlik ve ayakkabı olayı bitmiştir
öptümmm
Sansını küstürme canım olumlu düşün olumlu olsun hersey...bır bayan bunnlara nasıl bakmaz kı daha onceden zatenkaydirigubbakcemile3 .. mobılyama beyaz esyama nerdeyse karar verdım. hatta ankaradan nerden alabılecegımıze kadar sorup arastırdık..aynı magazadan hem beyaz esya hem mobılya alıcam kı pesınde ındırımı kayda deger olsun..ve burdan almamın sebebı de ceyızım ıcın kargo masrafı vermek ıstemıyorum 2.000 lıra cıvarı tutuyor cunku..esyalarla beraber aynı kamyona yukletıp beraber gonderıcem ceyıaızde oda aradan cıkıcak yanı..bılemıyorum gelınlıktede nerdeyse bazı seyler oturdu kafamda..sadece ALLAH ın yürü kulum demesıne muhtacım suan...sanssızlık yapıstımı adamın yakasına bırakmıyor cunku..ıns carcabuk ve olabıldıgınce ıcımıze sıne sıne hallederız..
anladim canim.. ilk evliliginde dugunu gormussun ondandir.. sen bu tartismalari falan yasamissindir ilk dugununde herhalde.. bende senin gibi dusunuyorum su an vallahh.. ne guzel bi nikah olup bitse hersey hehehe. onemli olan birbirmize kavusmamiz vallah su an hic cekmek istemiyorum kimseyi.. bizim nikahimiz 27 subatta ankarada olucak.. 4 mart ta kina gecesi izmirde, 5 marttada dugun izmirde.. 7 sinde balayina gidiyoruz antalyaya 13 undede eskisehire gecicez ordan evimize.. karmakarisik bisey olucak iste :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?