2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet tam 90 gun var..ama ortada henuz ne gelınlık ne ev ne esya yok...kasım ayında ızın alıp gelıcek nısanlım ve annesı..ve butun bunları ankaradan temın edıcez.1 hafta ıcersınde nıkah ıslemlerı,esyalar,gelınlık,nıkah sekerı ve nıkah davetıyesı..butun bunları halletmemız gerekıyor..zamansızlık nedenıyle..esyalar burdan ceyızımle mardn e gıdıcek..iş cok ama faalıyet yok sımdılık beklemedeyız.:uhm:

ayyyy kolay gelsin canim... senin daha onceden yapacagin seyler olabilir aslinda.. herseyi 1 haftaya yetistirebilirsiniz insallah.. en azindan sen bakinmaya basla canim esyalara falan nisanlin geldiginde beraber gider begendiginiz yerlere bakarsiniz.. zaman kaybini engelle vallah..

bır bayan bunnlara nasıl bakmaz kı daha onceden zatenkaydirigubbakcemile3 .. mobılyama beyaz esyama nerdeyse karar verdım. hatta ankaradan nerden alabılecegımıze kadar sorup arastırdık..aynı magazadan hem beyaz esya hem mobılya alıcam kı pesınde ındırımı kayda deger olsun..ve burdan almamın sebebı de ceyızım ıcın kargo masrafı vermek ıstemıyorum 2.000 lıra cıvarı tutuyor cunku..esyalarla beraber aynı kamyona yukletıp beraber gonderıcem ceyıaızde oda aradan cıkıcak yanı..bılemıyorum gelınlıktede nerdeyse bazı seyler oturdu kafamda..sadece ALLAH ın yürü kulum demesıne muhtacım suan...sanssızlık yapıstımı adamın yakasına bırakmıyor cunku..ıns carcabuk ve olabıldıgınce ıcımıze sıne sıne hallederız..

ohh iyi o zaman canim.. sen cogu seyi cozmussun kafanda zaten.. hehehe nisanlin gelsinde hallediverin herseyiii.

Sansını küstürme canım olumlu düşün olumlu olsun hersey...

Ankaradaki nikah işlemlerine ne zaman baslayacaksın canım?

slm kızlar nasılsınız, yiğenimle pc başında takılıyoruz :))
Ayşecim gelinliğini almışsın hayırlı olsun...
Resim bekliyoruz ona göre :))
Yeni gelen arkadaşlar var sanırım geçmişi okumadım ama hoşgeldiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…