- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
- 413
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #11.901
bu arada giz09 tanışıyormuyuz:)
zuzu44 tanışmıyormuşuz bizim sayfanın kızlarından zannettim sanki zuzu muhabbetim vardı
ahh daisy bizi o günleri götürdün bak ne iyi oldu :)
valla canım evet eylül gibi olucaktı ama biz yaklaşık temmuz ayından beri kötüyüz ağustos ayında ayrıldım sonra barışır gibiyiz şu an konuşuyoruz falan msj laşıyoruz:) bilmiyorum bakalım beni kırdı biraz sinirlendirdi ama beni sevdiğinden kıskanıyo paşam ama işte aman ne bilim bakalım işte her an olabilir belli olmaz pandom
Hayırlısı olsun zuzucum. Niyetiniz varsa uzatmayın gelsinler istesinler olsun bitsin =)
Hayırlısı olsun zuzucum. Niyetiniz varsa uzatmayın gelsinler istesinler olsun bitsin =)
ya evde olacak biizm nişan..
kabarık elbise giymek istiyorum ama çok mu abes olur yada zorlanırım hareket ederken ..
valla bakalım be pandocum bilmiyorum ekimde olmassa kurban bayramından sonra olur herhalde çünkü ben kurban bayramında almanyaya gitmeyi düşünüyorum
ya evde olacak biizm nişan..
kabarık elbise giymek istiyorum ama çok mu abes olur yada zorlanırım hareket ederken ..
kız pando kız benmi geziyorum nereye gittim ulen yazki senelik izindi oda zorla aldım nereyi gezdim delü
bayram için gitmek istiyorum doğduğum yere ama bakalım çünkü normalde bu kadar tatil olmassa gidemezdim izin alamıyorum ben kolay kolay dr bile biliyosun nasıl zar zor izin almıştım pando
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?