2011 gelin adayları buyrun sohbete

valla canım evet eylül gibi olucaktı ama biz yaklaşık temmuz ayından beri kötüyüz ağustos ayında ayrıldım sonra barışır gibiyiz şu an konuşuyoruz falan msj laşıyoruz:) bilmiyorum bakalım beni kırdı biraz sinirlendirdi ama beni sevdiğinden kıskanıyo paşam ama işte aman ne bilim bakalım işte her an olabilir belli olmaz pandom

zuzu44 tanışmıyormuşuz bizim sayfanın kızlarından zannettim sanki zuzu muhabbetim vardı

ahh daisy bizi o günleri götürdün bak ne iyi oldu :)

belki zuzu88 karıştırdın zuzu oldukça yoğun bu sitede bende şaşırdım ala ala dedim tanımıyorum:)))))))))))))))))

Hayırlısı olsun zuzucum. Niyetiniz varsa uzatmayın gelsinler istesinler olsun bitsin =)

dilek benimde büyük ihtimal evde olucak söz nişan ama ben evde yapılıcaksa kabarık elbiseyi garipsiyorum bence şık abiye giyinsen daha çok hoş olur

valla bakalım be pandocum bilmiyorum ekimde olmassa kurban bayramından sonra olur herhalde çünkü ben kurban bayramında almanyaya gitmeyi düşünüyorum

Bayram tatilimi sadece. ayrıca izin alcanmı?
Amma geziyon zuzu sende ya öf kıskandım =)
Ben bu sene hiç biyere gidemedim. dinlenemedim bile.
1 hafta iznim var ama onu seneye saklıcam.
Düğün olursa ozamana kullanırım.

ya evde olacak biizm nişan..
kabarık elbise giymek istiyorum ama çok mu abes olur yada zorlanırım hareket ederken ..

Evde kabarık olmayan modeller daha çok tercih ediliyor ama sen beğeniyosan
içinde kalmasın kabarık al giy yani. baktın sıkıldın tarlatanı çıkarırsın.

dilek kardeşim bence çok az kabarık olan modeller var onlarada bakabilirsin içinde kalmaması niyeti ile

kız pando kız benmi geziyorum nereye gittim ulen yazki senelik izindi oda zorla aldım nereyi gezdim delü
bayram için gitmek istiyorum doğduğum yere ama bakalım çünkü normalde bu kadar tatil olmassa gidemezdim izin alamıyorum ben kolay kolay dr bile biliyosun nasıl zar zor izin almıştım pando

ya kabarık model içimde kaldı..
ben de abartı bi kabarık istemiyorum zaten yani azıcık kabarık olack..
nişan olmyck ve düğüne 9 ay var..
elbise de istemiyorum sözde giydim onu bir de kapalıyım o yüzden dar giyemiyorum hoş olmuyor..

evet hatırlıyorum doktor işini. şimdi halloldu dimi sağlık sorunları.

olsun yinede gittin mersinlere ohh tatilini yaptın =))
Sefan olsun ))
imkanın varsa bayramda da git Almanyaya bence :lepi:

cimcime dilekle karıştırdın o kabarık elbise giyinmek istiyo ben hayatta kabarık giyinmem:)sevmem çünkü sadece gelinlik kabarık severim ben o kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…