2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet var ya kınaya da Allah kerim daha 9 ay falan var işte..
ben çıktım kızlar sağolun iginiz için..
bugün aşkımın doğum günü yanına gitcem..
pastamı yaptım hediyemi aldım :)

tabiki hevesin varsa giyin tabiki hem zevk meselesi sen beğendikten sonra gerisi önemli değil ....mesela bende aksine çok sade severim mesela gelinlikte allı pullu yok fırfırlı falan hiç sevmem yakında evlenince görürsünüz yani bistüyer tarzı olur üst kısmı kesin orası bi taşlı olursa olur geri kalan kısmı sade olur nişanlıkta var kafamda bir kaç model akşam yada yarın koyarım unutmassam:)

Yasemin ankarada alışveriş yapmıştınız Ne aldın giyicek? bulabildinmi güzel şeler.

evet canım çok güzel bir kıyafet denk geldi. siyah askılı üstünde ceket vardı öyle güzel durdu ki aslım yasin dediki kabinden çıkar çıkmaz ne kadr güzel oldun dedi :))) ben daha başka birşey bakarmıyım yahu sositososito aslıcım işimiz çok yaver gitti. görümcem fön çektirmek için kuaföre girdi ama bayağı durdu o esnada bizde yasine beyaz bir gömlek aldık manşetli sonra gezindik çok güzeldi yaa.. aslımm ben artık onla yaşamak istiyorum artık zor geliyor yahu :1rolleyes: :asigim: askere giderken napıcam bilmiyorum varya :a015:

aman maşallah diyelim
gel 2011 gel gel =)))
Allah ağız tadımızı bozmasın hiçbirimizin.
sevindim ya gönlüne göre kıyafet bulmana. resimleri çok merak ediyorum bilesin.

aman maşallah diyelim
gel 2011 gel gel =)))
Allah ağız tadımızı bozmasın hiçbirimizin.
sevindim ya gönlüne göre kıyafet bulmana. resimleri çok merak ediyorum bilesin.

:)) aminnn gülümm aminn Mevlam cümlemizin ağız tadını eksik etmesin inşALLAh... dur bilgisayarcı burda cd yeri açılmıyor ona bakacak birazdan hallederse inşallah eder o zaman albüm açarım emi canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…