2011 gelin adayları buyrun sohbete

Pardon isimler karıştı, dilek içindi msjım :))
Ya bu ay düğün patlaması yaşıyoruz, sokaktaki tüm kızlar evleniyor, 2 hafta içinde yakım komşularımıdan 5 düğün var :))

Dilek mesela elbiselerin altına numara numara tarlatanlar oluyor. Sende küçük numara tarlatan alırsan iyi olur.

Pardon isimler karıştı, dilek içindi msjım :))
Ya bu ay düğün patlaması yaşıyoruz, sokaktaki tüm kızlar evleniyor, 2 hafta içinde yakım komşularımıdan 5 düğün var :))

cimcime bırak kızz olsunn herkeşlerrr kavuşsun sevdiğineeee alkisalkisalkisa.s.

evet hatırlıyorum doktor işini. şimdi halloldu dimi sağlık sorunları.

olsun yinede gittin mersinlere ohh tatilini yaptın =))
Sefan olsun ))
imkanın varsa bayramda da git Almanyaya bence :lepi:

eee bir zahmet gideyim senelik izinimdi herhal çok bunalmıştım sağlık açısından biliyosun ekimin 19 kontrolüm var tekrar değerlerime bakılıcak umarım sonuçlar iyi çıkar dua et....bilmiyorum bakalım bana pahalıya patlamassa almanya gitmeyi istiyorum ama şu vize konsolosluk falan offff uyuz oluyorum koşturmaca

aman gittin zaten. seneyede ben gidicem bi yerlere inşallahhhhh .
içimde kaldı bu sene hiç bi şey yapamadım. hatta ben bu sene denize bile girmedim.

Sana vize için filan çok zorluk çıkarmazlar dimi? normal birinin gitmesine göre.

Balayında İtalyaya gitmeyi okadar çok istiyoruz ki İnşallah olur.

sende gitseydin ulen ala ala:))))))))))))) ya ora doğumlu olduğum için evet kolay olur ama işte yinede vize için randevu al git koştur pasaport falan offfffffffffffff

Renk ve model çok hoş, tek beğenmediğim yeri bel kısmı iki parça olunca bel kısmı çok kalın duruyor gibi geliyor bana, o nedenle tek parça ve bel kısmına oturanlar tercihimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…