2011 gelin adayları buyrun sohbete

uğur böcüğü ben sözlenicem sen evlencen... sen çeyizleri yaptın bitirdin ben daha yeni başlıcam of of birsürü yolum var =))

hayrlısı olsun cnm
benım uşak kasımda evlenelım dıo ben zor bela 2010 baharı dıyorum uzatabılırsem hazıran temmz ıstıyorum
ceyis bıtmedı daha cok eksığım var ınş bıter bıgun

hayrlısı olsun cnm
benım uşak kasımda evlenelım dıo ben zor bela 2010 baharı dıyorum uzatabılırsem hazıran temmz ıstıyorum
ceyis bıtmedı daha cok eksığım var ınş bıter bıgun

ooo uğur böcüğü senin yine çeyizinin çoğu var bazı şeyler eksik bizimkinde doğru düzgün hiç bişi yok biz napalım

ama senın yaşın küçük daha
yanı yanlış anlama bıde ben nışanlıyım evlencem okadrcık olsun
hemm hersey olur merak etme yeterkı sağlık olsun çalışır alırsınız
bılseydım ben daha önceden baslardım ceyıse 1 yıldır alıyorum
modası gecer dıe almadım sımdık düşünüyorum
ama ıyıkı coğunu aldım
zemuszemus

Kızlar dün aşkımla konuşurken dediki 2010 da evlenicez görüceksin. Biraz borçlar yüzünden biz 2011 de evlenicez diyoruz ama ozamana borcunu bitirip 2010 da alcakmış beni =)) Bana pek inandırıcı gelmedi ama son anda bide bakıyomuşsunuz ben 2010 da dünya evine giriyomuşum.

olmazzz biz vermeyiz kızımızı 2011 den önce bizim topiğimizden kız almak kolaymı öyle

he ya kımse yok
pırlanta ece ben

hayrlısı olsunn cnm tarıhınde pek önemı yok onemlı olan sızınn kavustuğunuz tarıh:asigim:
benım uşak aksam bana kredı cekcem kasımıda evlencez dedı -tatlicadiarzu- yuh dedım gene mı yaa
napcam bılmem benımkı cok hızlı
1 ayda oldu tanıstık 1.aymızda nışanlandık bız
ahada 4 ayda evlencez gıbı

ay canım seninkisi gerçekten çok hızlıymış bu gidişle sen düğünden2 ay sonra bize bebek haberi de verirsin

yuhh:roflol: yok bacım benımkını boşverelım o öle der durur
akşama bıze gelır ıkna etmeye calısır ama yemezler
sabır lazım evlılıkte öle hemen hopp dıye olmaz
geçım derdı var herseyı ıkımız alıyoruz sonra yıllarca takst öderız bu sıkıntılar var

oo damat romantikte. şaka bi yana canım hayırlısı olsun siz mutlu olunda ha 2010 ha 11 çokta önemli diil yani

evet hayırlısı olsun hepimiz için.

ya harbiden çok hızlıymış...

aynen senin gbii düşünüyorum. evlenip borç ödemektense evlenmeden beklerim herşeyi yaparım yani.

hakket kımse yok ben burdayım aşkım vardı gıttı ıkı kelam edemedık koklasamadık
acılen cıktı karsıda oturduğu ,için yol uzak
sızler ne edıysınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…