2011 gelin adayları buyrun sohbete

gunaydınn
sonbaharım ıyyım cnm cok saol sen nasılsın
29 da benım cocuklarım olur ınş
suan 22 yasında ve nışanlıyım cunku kısmetse seneye düğün

inş. canım.
hazırlık fln yapıyıormusun? ben pek nete giremiyrm bu aralar takip edemiyrm topici
çeyiz hazırlığı gibi

hazırlıklara hiç başlamadım daha. bu ay başlıcam artık para biriktirmeye. senin sözün nişanın nasıl oldu sonbahar. yani söz alışverişine nezaman gittiniz kim kim. neler aldınız. istenildiği gün yzük taktınızmı yoksa bi kaç gün sonramı ... =)) valla bilgi verirsen makbule geçer =))

hakket kımse yok ben burdayım aşkım vardı gıttı ıkı kelam edemedık koklasamadık
acılen cıktı karsıda oturduğu ,için yol uzak
sızler ne edıysınız

ben akşamları evden pek giremiyorum erkenten yatıyorum tavuk gibi =) öyle uzakta oturmakta kötü ya. hemen pat diye gelemez, istediği kadar oturamaz...

slm kızlar
benimde evlenmeme biraz zaman var

hoşgeldin süpürgelicadı :)) herşeyin hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasın =)) söz falan düşünüyomusunuz yakın zamanda?

slm..sanırım benim evlenmeme de 3-5 yıl kadar var :) 29 evlilik için nasıl bi yaş sizce? :)

evlenmek için bence bilinçli ne istediğini tam bilen bi yaştır heralde. Bende uğur böceğiyle aynı yaştayım. 22 yaşındayım =)) ama o benden önce evlencek Ben anca 24 de evlenirim.

gunaydın cnm
bellı olmas bu işler ksmet işi bıze yardım eden bı aılemız olsaydı hemen sımdık evlenırdık ama ıkı aılenınde durumları yok
zaten benımkı pek gururlu kımseden bısey ıstemez:mymeka:
ama en guzelıde o deıl mı aılem bana 1 tl bıle bısey almadı
alırlar aslında ama calısıyom hep kendım aldım ya yabancı alıyo sankı o mal bana yabancı gelıyomuş gıbı oluyo
pekı sızn ceyıs hazrlıkları ne alemde
buyuk esya falan aldın mı

uğur böcüğü beni biliyosun zaten benim bişey yokta. sen nasıl alıyosun çeyizlerini. her ay paran oldukça bişeymi alıyosun. yoksa biyerden aldın taksidemi bağladın

uğur böcüğü beni biliyosun zaten benim bişey yokta. sen nasıl alıyosun çeyizlerini. her ay paran oldukça bişeymi alıyosun. yoksa biyerden aldın taksidemi bağladın

ben 2009 yılını pek sevmedım genede cok şükür suan aldığım maaş 580mafoldumbenocaktan bu aya kadr sadece 530 tl aldım
bu ay 50 tl daha verdıler mafoldumben 8 aydır asgarı gecım ındırımı alamıyoz
ama şükür dıyorum:Saruboceq:
2008 hazıran ayıında ceyıse basladım
yemek takımı catal bıcak kahvaltı tencere aldım 2008 aralık ayına kadr onu ödedım aıleme yardım ettım
abım evlendı
sonra 2008 aralıkta arcelıkten camasr ve bulasık mak aldım 2400 tl ınox :lepi:suan 5 taksıtım kaldı bu hafta vercem 4 kalcak yanı 800 sositososito
sonra kalan paramla mutfak arac gereclerını aldım aıleme hıc para vermedım zaten kac tl alıyomkı :sinifsinif:
bıdahakı ay 1400 tl taksıt ödemem baslıyo/(phılıps mutfak robotu elektrık süpürgem ütüm yemek takımım 2.)aldım
daha dantellerım srılcak ve cok eksık var ama RABBIM yardım eder

çeyiz konusunda ben beyaz esya falan almıcam o tarz büyük şeyleri biz aşkımla beraber alcaz bende bu ay takside başladım uyku seti pike falan aldım yemek takımını zaten 1 takım alcam onuda düğüne yakın alırım çünkü koyacak yerim yok dantel falan da çok sevmediğim için annem 2 takım vitrin ördü onun dışında annemin çeyizindeki pikeleri falan var diğer dantelleri de ordan tamamlıcam yani ben o konularda şanslıyım biraz

benım pıke nevresım gbı dantelım cok onun dışında vıtrın ve yatak odası sevmıyorum zaten
yengem bı tane ördu yatak odası cok farklı örumcek denılen tarzda ördu kenarlarını ve seklı yumurta gıbı yamuk kaydirigubbakcemile3değişık dıye beğendım ılk zamanlar kullanırım ama sonra kullanmam zaten makyaj malzemem cok fazla onlar gorunmez bıle
ben beyaz esyamı daha onunla tanısmadan almıştım ıyıkı almışım ama bısekılde ödendı cok ıyı oldu
daha fırın buzdolabı alıncak
onları alınca bıze tv hedıye etcekler tanıdık yer o dert yok:lepi:
yemek takımı benım 84 parca ve 69 parca ıkı tane olcak bıde gunluk renklı olanlardan almıştım zaten
baya şeyım varmış benımde hee delikafadulden

evet ya herşeyin var senin günlük kullanım için bile eşyalarını almışsın diğerleri de zaten zamanla alınır hemen yarın evlenmiyorsun ya. bütün beyaz eşyaları sen mi alıyorsun ?

evet ya herşeyin var senin günlük kullanım için bile eşyalarını almışsın diğerleri de zaten zamanla alınır hemen yarın evlenmiyorsun ya. bütün beyaz eşyaları sen mi alıyorsun ?

yok anam daha gunluk catal kasık almadım cunku hıc beğendım bısey cıkmadı karsıma porselen saplı ıstıyom gırdığım mağazalarda ya karaca var yada shefer ıkısıde kötu marka bana göre alamıyom:mymeka:
cıx herseyı kız almaz ama camasr bulasık ve fırını kız alır buzdolabı tv erkek
yatak odası kız oturma odası yemek odası halılar erkek
gerçı şuan erkek kızı yok bırlıkte alıyoruz
gecen hafta alalım dedı ama aldrmadım önce bı aılem gelsın tarıh bellı olsun ıstedım
h sonu markette gırdım bısey almıycam dedım kendı kendıme sadece reçel alıp cıkcaktım
ve son 20 tl kalmıstı cebımde ana bı baktımkı ne görem :1shok:
pızza(hamur)kesme bıcağı konserve acıcağı pasta servıs rende gıbı parcalardan oluşan takım gordum aldım
param tukendı :sinifsinif:
bıde koçtaş mıgrosa gırsem amanın dıom aylardır gtmıyom oralara kaydirigubbakcemile3

evt ya çok güzel şeyler var bende geçn ikeaya gittim ordan anneme neler neler aldım ben beğendiklerimi annemin evine alıyorum şimdilik çünkü herşeyin güzeli çıkıyo

evt ya çok güzel şeyler var bende geçn ikeaya gittim ordan anneme neler neler aldım ben beğendiklerimi annemin evine alıyorum şimdilik çünkü herşeyin güzeli çıkıyo

ama her yıl değişıcek dıe kendıne bısey almamazlık etme
ornek verım benım 20 tane nevresımım var ve suan hala cok satıyor
yada kucuk bı ornek 1,5 yıl önce hayalet tuzluk aldım hala cok ısteyıp bulamayanlr var
valla şuan nışanlancamı bılseydım hıc öle gezmez tozmaz elbıse almaz hep eksıklerımı alırdım
ama senın ıcın cok erken
sevgılın var mı unuttum affet her yerı takıp etmeye calısıyorum 19 yasındasın daha cunku

Allah bereket versin parana. Çok eksik yok bence büyük şeyleri halletmişsin bi yola sokmuşsun geri kalanlarda olur bi şekilde. Benim hiç dantelim yok annem bitane vitrin takımı yaptırdı sadece o da kullanmıcam yani boşuna yaptırdı kaydirigubbakcemile3

Benimde koyucak yerim yok o yüzden yakın zamanda alıcam para biriktirsem yeter. Benimde annemin çeyizinde bişeyler var ama onlarıda alıp kullanmam kaydirigubbakcemile3

Evet büyük yapı marketlerini bende gezmeyi çok seviyorum cebimde para varsa da boş çıkmıyorum anneme hediyeler alıyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…