- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
ama her yıl değişıcek dıe kendıne bısey almamazlık etme
ornek verım benım 20 tane nevresımım var ve suan hala cok satıyor
yada kucuk bı ornek 1,5 yıl önce hayalet tuzluk aldım hala cok ısteyıp bulamayanlr var
valla şuan nışanlancamı bılseydım hıc öle gezmez tozmaz elbıse almaz hep eksıklerımı alırdım
ama senın ıcın cok erken
sevgılın var mı unuttum affet her yerı takıp etmeye calısıyorum 19 yasındasın daha cunku
benım camasr mak ıle bulasık mak mağazada duruyo ne zaman ıstersem alcam ozmn garantısı başlıycak
bayı muduru tanıdık hıc sorun yasamıyoruz ustelık baya ındırım aldım
ama buyuk takstler öde öde btmıyo ohhhhh 4 tane kaldım dıom ama bende bıttım hee
benım nevresımlerden cok masa örtumu bıle ördum sardrcam hemde taa ortaokulda örmustum
ıstersenız lınk verım dantellerıme bakın
Allah daha çok versin 20 tane nevresim takımı =))
Ben kaynanamla birlik oturucam büyük ihtimalle. Çünkü babamız rahmetli. Sadece annesi var ve hasta. Tek çocuk. Güler teyze (aşkımın annesi) Bişey açılıyo konu geçiyor. Hiç bişey getirme bende herşey var diyor =)) Kullanılmamış yemek takımından tutta çarşaf takımına kadar herşey var. Ama benim getiriceklerim ayrı tabiki zevkime göre. Allah hayır etsin sonumuzu artık.
daha almıyom ama kaydirigubbakcemile3 annem benı keser artık
ee tabıkı cnm allah rahmet eylesın ınş
yalnız bırakılmaz bı anne ınş cok ıyı gecınırsınız cunku bende aıleısnı cok sevıyorum
sende şanslısın
al ama cok fazla alma
sızın evde hazrmış neyı beklıyorsunuz
ev kıra mı
ama her yıl değişıcek dıe kendıne bısey almamazlık etme
ornek verım benım 20 tane nevresımım var ve suan hala cok satıyor
yada kucuk bı ornek 1,5 yıl önce hayalet tuzluk aldım hala cok ısteyıp bulamayanlr var
valla şuan nışanlancamı bılseydım hıc öle gezmez tozmaz elbıse almaz hep eksıklerımı alırdım
ama senın ıcın cok erken
sevgılın var mı unuttum affet her yerı takıp etmeye calısıyorum 19 yasındasın daha cunku
benım camasr mak ıle bulasık mak mağazada duruyo ne zaman ıstersem alcam ozmn garantısı başlıycak
bayı muduru tanıdık hıc sorun yasamıyoruz ustelık baya ındırım aldım
ama buyuk takstler öde öde btmıyo ohhhhh 4 tane kaldım dıom ama bende bıttım hee
benım nevresımlerden cok masa örtumu bıle ördum sardrcam hemde taa ortaokulda örmustum
ıstersenız lınk verım dantellerıme bakın
anladım cnm cok üzüldum yaaALLAH rahmet eylesın tekrar
evt ev satılmasın bencede almak cok zor
huzurla oturun ınş cnm
tskler cnm ŞenizÇok güzeller... Güle güle kullan sağlıkla huzurla inşallah.
aaa hayrılısı olsun bızden önce evlenırsen yanı pırlanta ıle benden doverız senıvar canım var bayramdan sonra sözüm var hatta
lınk verdım cnm bı öncekı sayfaya bak ıstersen CADIARZUlınk versene belki anneme ördürürüm. birde sen nişan resimlerini koyacaktın koymadın hala bekliyroum bakk
Amin celil cümlemiz. Biz tanışalı çıkmaya başlayalı bir seneye yakın oldu. Bizimkiside hızlı gelişti aillerimizin tanışması falan filan. Borçlar olmasa şimdiye kandırır evlenirdik =))
Zaten benim aklımda hiç evlilik yoktu bir sene öncesine kadar ve hiç evlenmiyeceğimi düşünürdüm. Bu fikrede o alıştırdı beni. =)) Şimdi cidden bi an önce evleneyim evim yuvam düzenim olsun istiyorum=)
aaa hayrılısı olsun bızden önce evlenırsen yanı pırlanta ıle benden doverız senı
askerlığını ettı mı sevgılın
B]lınk verdım cnm bı öncekı sayfaya bak ıstersen CADIARZU
akşam evden koyabılrım ama sız yoksunuz
bugun koyarım sılmem yarın bakarsınız [/B]
yaptı askerliğini ya ama beklicem sizi 2011 mayısa kadar vaktim varlınkı göremiyorum ben ya sen koy bu akşam ben yarın sabah bakarım sonra silersin sen
:Saruboceq:
hayrlısı olsun cnm annem derken başbakan olursun padısah sultan olursun ama bıdaha kız olamazsın
bekarlıkta cok guzel hatta en guzel dönem nışanlılık:1rolleyes:
eğer bız sızın yerınızde olsaydık(hazır bı ev)coktan evlenırdık cunku bız tanıstığımız gun evlenmeye karar verdık
1 hafta benım aıleme söyleme zamanımda cesaret edıp dıyemedım cunku tam bır yıl önce sözlumden ayrıldım bıdaha acı ysamak ıstemıyordum :sinifsinif:
ben asla derdım hep ana benım usak benı 1 haftada kandrdı
aılemın memleketten gelmesı 1.ayı bulduğu için 1.ayımızda oldu nışan yoksa coktann ohoo kaydirigubbakcemile3
hayrlısı olsun bız kırada olcaz ve yardım eden yok beklemek zorundayız
benımkı du bakem hala kasım ayı dıo ama ımkansz
vay vay vayyy nelerin varmış kız öyle çok güzel nevresim takımların ya benm de dantel damat bohçam var bi tane. ama hakkaten nevresim takımların falan çok güzel iyi günlerde kullan
tskler cnm :kedi:eskıden berı ceyıs maynağıymışım dımekkı
masa örtumde cok modern demı heryerı dantel olanı sevmıyom
cok saol cnm
ornek cıkarabılırsın cıkar ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?