2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım gelinligin çok güsel olmuş çok begendim
seninde az kaldı yaa

canım çok teşekkürler. 40 gün kaldı bakalımmmm
heyecan dorukta.

alınacaklara baktımda şimdii ne çok var ya bende bi liste yapsam iyi olucak eyvahedigeldismile

gizcim bende spidinin ve esranın listelerini kopyaladım excele bende olmayıp o listede olanları da toplucam.

kıslar size tavsiyem kesinlikle fazla bişi almayın mutfak için ben bürsürü açmadıgım kutular var hep kaldırdım onlar birde hiç birşeyden fazla almadım daha hediyede gelecek diyorlar

canım çok teşekkürler. 40 gün kaldı bakalımmmm
heyecan dorukta.

gizcim bende spidinin ve esranın listelerini kopyaladım excele bende olmayıp o listede olanları da toplucam.

Ayşecim dur bende yapayım annem hep yap diyordu dinlemiyordum iyi olur
bende alışveriş yaptım baya ama telefonum bozuldu çekemiyorum :bbo:

kıslar size tavsiyem kesinlikle fazla bişi almayın mutfak için ben bürsürü açmadıgım kutular var hep kaldırdım onlar birde hiç birşeyden fazla almadım daha hediyede gelecek diyorlar

evet elçincim
benimde bir sürü arkadaşım evlendi
evleri yerleşirken bende gittim yardıma
onlarında öyle oldu
bir sürü alınmış şey kutularda kal
fazlalığa gerek yok hakikaten
bende şimdilik aldıklarımdan başka bişey almıycam
evin yerleşmesine yakın alınması gerekenleri alıcam
eksiklerde o zamna çıkar zaten
onları da o zaman alırız napalım

kendi topiğim yetmedi bide bu kızları bulaştırdım bayanssulusmileopuyorumnanaktan

bulaştır bulaştır iyi oluyor

ben biraz şanslıyım bu konuda. kaynanayla bir oturcaz diye alıcağım şeyler baya az olucak. =)) Rendeme kadar düşünmicem mesela =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…