- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #12.241
Ah Ayşecim benim eksiklerde çıktı yazdıklarından :))
Unuttuklarım varmış meğer, hemen ekliyorum listeye Şeniz
kızlar çeyizden konu açılmışken bende bu kavanozları beğenip aldım baharatlık yapacağım büyük boyuda var paşabahçenin mantar gibiler ahşap kapaklı nasıl sizce kullanışlı olurlar mı 3 tane aldım tanesi 3 tl
http://i1009.hizliresim.com/2010/9/28/1379.jpg
evet spedy çok hoşlar onlar ama aldığım yerde çeşit yoktu böyle aldım bende uygundu fiyatları küçükler 3 tl büyük vardı 4 tl.
sevindim esracım işe yaramasına
bu liste daha uzundu ben ihtiyacım olmayanları sildim
kızlar çeyizden konu açılmışken bende bu kavanozları beğenip aldım baharatlık yapacağım büyük boyuda var paşabahçenin mantar gibiler ahşap kapaklı nasıl sizce kullanışlı olurlar mı 3 tane aldım tanesi 3 tl
http://i1009.hizliresim.com/2010/9/28/1379.jpg
amanınnnnnn çeyizler çeyizlerrrrrrrrrr...
canım gelinligin çok güsel olmuş çok begendim
seninde az kaldı yaa
alınacaklara baktımda şimdii ne çok var ya bende bi liste yapsam iyi olucak eyvahedigeldismile
canım çok teşekkürler. 40 gün kaldı bakalımmmm
heyecan dorukta.
gizcim bende spidinin ve esranın listelerini kopyaladım excele bende olmayıp o listede olanları da toplucam.
kıslar size tavsiyem kesinlikle fazla bişi almayın mutfak için ben bürsürü açmadıgım kutular var hep kaldırdım onlar birde hiç birşeyden fazla almadım daha hediyede gelecek diyorlar
kendi topiğim yetmedi bide bu kızları bulaştırdım bayanssulusmileopuyorumnanaktan
kıslar size tavsiyem kesinlikle fazla bişi almayın mutfak için ben bürsürü açmadıgım kutular var hep kaldırdım onlar birde hiç birşeyden fazla almadım daha hediyede gelecek diyorlar
bulaştır bulaştır iyi oluyor
ben biraz şanslıyım bu konuda. kaynanayla bir oturcaz diye alıcağım şeyler baya az olucak. =)) Rendeme kadar düşünmicem mesela =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?