2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende en azından bi söz olsun diyorum birlikte gider bakarız aşkitomla :asigim: çamaşır mak.bulaşık mak. onlardan bahsediyom kızlar onları diyonuz demi sizde

evet canım hepsi birden beyaz eşya olarak geçiyr ya yerimseniben hepsini aynıyerden almaya çalış daha uyguna geliyor hediyeleri falan oluyor sengözlerimebaksanab

Bizde de buzdolabı hariç mutfak ve yatak odası kız tarafına aittir.
Biz yatak odası halı ve perdelerinide alıcaz.
Ama Tekirdağlı arkadaşım var onlarda da oturma odası ve mutfak kız tarafına ait olurdu.
Aslında paylaşım olması güzel, iki tarafta zorlanmamış olur.
Gerçi asıl memleket adetlerini uygulasak kız tarafı hiçbir büyük eşyayı almaz bizde :))
Üstüne Erzurum burması, beşi birli ve hamam takımıda alınır :))

kesinlikle çok çok doğru
geçen yıl kndme bi liste yaptım pc de, bi de deftere liste yaptım
ordan aldıkça eksilttim listeyi. çok kolaylaştırdı işimi
annem yer yok nere sığdırcaz dedi bi ara
onlarıda aldıkça koliledim. dağınık kötü bi görüntüsüde yok

bizde kız tarafı mutfağı yapar
bide ya yatak odasını ya da oturma odasını
biz sanırım oturma odasını alıcaz
çünkü annem kızımın yatatacağı yatağı ben mi alcam diyo
işin farklı boyutlarını düşünüyo yani kaydirigubbakcemile3

Ben evlendikten sonra bir süre çalışmıcam o nedenle nişanlıma yük olmamak adına yatak odasını annemler alacak, bende şimdiden kenara altın atıyorum zaten.
Patronla konuşup işsizlik parası almayı düşünüyorum belki yatak odasının taksidini o şekilde bitiririm...
Belki bileniniz vardır, acaba patron kabul edermi bu teklifimi, ona bir zararı olurmu?

evet canım öyle oluyor.
benim annemde hergün diyor alma diye ama ileride onlar sıkışıcağına şimdiden
alıp kenara atıyorum artık oda bunun farkında kaydirigubbakcemile5

ilk 1 yıl içinde çıkarsan tazminatını alma hakkın var aklinialirimsmile

benim annemde öle düşünüyo :kedi::kedi: zaten erker tarafı alıyo yatak odasını canım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…