2011 gelin adayları buyrun sohbete

yemegede gitmiyorsunuz siz anladım ben.yahu hangi ara konuştunuz bunları..benimde eksiklerim var.büyük taksitle alacaklarımı aldım bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldı çogu şey aklımda belli acle etmeden yavas yavas alıyorum..mutlaka eksik cıkacaktır.ev düzldükten sonra eksige acıga bakıp kalanlarıda tanmamlarsam çok da bişe kalmıyor geriye.allah yardımcımız olsun

önemlileri alınır kalanlar evlendikten sonrada alınır
benimde 4 saatlik yere gidecek uzak değil gerçi
evlenince tamamlanır

birlikte derken aynı evde mi
yoksa altlı üstlü falan mı

beraber oturucaz Aylin. Kayınvalidem tek. Kayınbaba rahmetli olmuş 4 sene önce.
Nişanlımın başka kardeşide yok. Bide kayınvalide ms hastası. O yüzden birlikte oturmak zorundayız. Ev derdimiz yok bizim çok şükür. Oturdukları ev haricinde başka evleride var.
Ayrı otursak kira vermicez ama başka çare yok işte. Hasta diye tek bırakamıyoruz.

evet canım doğru
bizim de aynı durum olsa öyle olurdu
ama çok şükür ki yok
bazı problemler çıkabilir ama karşılıklı anlayışla sorun olmaz inşallah

kızlar çeyize yeni başlayacaklar

* kesinlikle bi Liste yapın aklınıza geldikçe ekleyin bütçenizi ona göre ayalarsınız.
* Yer yok alamıyorum demeyin ufak tefek alın boşluk doldurun
* Ufak tefek demeyin alın mesela benim sarımsak rendem bile var. :)
* Aldıklarınızı da güzelce kolileyin göz öününde durmasın batmasın kimseye.

evet canım doğru
bizim de aynı durum olsa öyle olurdu
ama çok şükür ki yok
bazı problemler çıkabilir ama karşılıklı anlayışla sorun olmaz inşallah

Kesin problemler çıkacaktır.
Yeri geliyor kendi öz annenle sürtüşüyosun bazı şeylerde anlaşamıyorsun.
Gönül isterdi ayrı evim olsun ayrı eşyalarım olsun kendi düzenim olsun
ama herşeyde bi hayır vardır kader kısmet =))
İlerde biz nasıl olucaz acaba

hanımlarr ben moda tasarımcısıyım.. gelinlik nişan abiye,gece giysileri diktirmek isteyen özel tasarımlar isteyenlere yardımcı olmak isterim.en azından profesyonel çalışmalarımın olduğu adresimi ilgilenenlere vermek isterim.
sevgiler..

bence hepimiz isteriz o adresi :))))

bende büyük bir kutu bulsam içine doldurcam ufak tefeği üstünede yazacağım içindekileri. pratik olur hem neler olduğunu bilirizdelikafadulden

Son düzenleme:
bende büyük bir kutu bulsam çine doldurcam ufak tefeği üstünede yazacağım içindeki olanları pratik olur hem neler olduğunu bilirizdelikafadulden

aynen yerimsenibenyerimseniben bakkaldan falan alsana koli onlarda oluyor söyle atmasınlar aklinialirimsmile benim hep öyle hazır üst üste duruyor

Bu çeyizlerimin eski hali şimdi daha düzenli kesinlikle..

Son düzenleme:
Meltemcim biz akşamları skypeden görüşüyoruz. Ben telefonuma skype yükledim. Telde konuşacağımız evde bilg başında olmadığım zamanlarda da cepten skype ile. Yerel operatörden konuşmak ne güzeldir saatlerce heralde. Biz ancak o türkiyedeyken konuşuyoruz. Neyse hepimiz kavuşucaz inşallah.
günaydın kızlar
geçmişi okuyayım dedim ama
maşallah döktürmüşsünüz gene
geçmişi okuyayım dedim maşallahınız var yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
Kızlar ben çok uzun süredir yazamıyodum ya bi susmadım dün gece.
Esracım sevdiğinin yanında olunca katlanılır gibi geliyo canım.
İnşallah Allah hepimize güzel günler gösterir.
Yaaa bide şarjlı süpürge var di mi?
Neye elimizi atsak para.

speedy ben nilfisk marka aldım canım öneririm. Hafta sonu ablamda vardı kullandım çok güzel temizliyor.. bu marka aslında otellere falan büyük süpürgeler üreten bi marka ev olayına yeni girmiş. Bi araştır canım istersen.

Benim ablamın evi iki kat üst katındaki kileri benim çeyizlerde dolduruyoruz :))
Ben bugünki listeyi devam ettirmeyi düşünüyorum, hediye almak isteyen olursa listeyi eline tutuştururum :))

evet orası öyle
ilerde kendi durumumuzuda düşünmemiz lazım
inş allah bize de birgün çocuk verirse bizim durumumuz ne olucak dimi

ben geldim kızlar döktürmüşüünüzzz yine oku oku bitmedi :))) çok şükür mutfak eşyalarım kalmadı benim yaa yani ben öyle düşünüyorum :))) bi beyaz eşyalar kaldı onlarda nişan olduktan sonra alınır demii yoksa erken alan arkadaş varmı ???????

ben 5 sene önce aldım :)))
ama mağazayla anlaştım eşyaları almadım sadece parasını ödedim
alırken bana yeni çıkanlardan vericekler

ben sözden sonra aldım martta ama haziranda nişanlandık yani indirimli bulduğunuz anda alın canım -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…