- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #12.261
Bende az ve öz olsun istiyorum, zaten taa nerelere gidecek...
Bu kadar tabak çanak yoldu kırılır sonra
birlikte derken aynı evde mi
yoksa altlı üstlü falan mı
beraber oturucaz Aylin. Kayınvalidem tek. Kayınbaba rahmetli olmuş 4 sene önce.
Nişanlımın başka kardeşide yok. Bide kayınvalide ms hastası. O yüzden birlikte oturmak zorundayız. Ev derdimiz yok bizim çok şükür. Oturdukları ev haricinde başka evleride var.
Ayrı otursak kira vermicez ama başka çare yok işte. Hasta diye tek bırakamıyoruz.
evet canım doğru
bizim de aynı durum olsa öyle olurdu
ama çok şükür ki yok
bazı problemler çıkabilir ama karşılıklı anlayışla sorun olmaz inşallah
hanımlarr ben moda tasarımcısıyım.. gelinlik nişan abiye,gece giysileri diktirmek isteyen özel tasarımlar isteyenlere yardımcı olmak isterim.en azından profesyonel çalışmalarımın olduğu adresimi ilgilenenlere vermek isterim.
sevgiler..
kızlar çeyize yeni başlayacaklar
* kesinlikle bi Liste yapın aklınıza geldikçe ekleyin bütçenizi ona göre ayalarsınız.
* Yer yok alamıyorum demeyin ufak tefek alın boşluk doldurun
* Ufak tefek demeyin alın mesela benim sarımsak rendem bile var. :)
* Aldıklarınızı da güzelce kolileyin göz öününde durmasın batmasın kimseye.
bende büyük bir kutu bulsam çine doldurcam ufak tefeği üstünede yazacağım içindeki olanları pratik olur hem neler olduğunu bilirizdelikafadulden
Meltemcim biz akşamları skypeden görüşüyoruz. Ben telefonuma skype yükledim. Telde konuşacağımız evde bilg başında olmadığım zamanlarda da cepten skype ile. Yerel operatörden konuşmak ne güzeldir saatlerce heralde. Biz ancak o türkiyedeyken konuşuyoruz. Neyse hepimiz kavuşucaz inşallah.Aysecim en azından seninki yavru vatanda :)))hesaplı avantajlar var konusabilirsin benim nişanlım libyada bir arıyorum 1 dk 5 lira yazıyor allahım inşallah en kısa zamanda kavusuruz da bu sıkıntıların hepsi son bulur Aysecim kına kıyafetin de çok hoş iyi günlerde kullan....
Bu arada günaydın kızlar umarım güzel bir gün geçirirsiniz....
Aramıza yeni katılan arkadaslar da hoşgeldiniz...
günaydın kızlar
geçmişi okuyayım dedim ama
maşallah döktürmüşsünüz gene
Kızlar ben çok uzun süredir yazamıyodum ya bi susmadım dün gece.geçmişi okuyayım dedim maşallahınız var yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
Esracım sevdiğinin yanında olunca katlanılır gibi geliyo canım.Günaydııın, anacım yine herkes duygusala bağlamış dün akşam :))
İyikide gelmemişim ağlayıverirdim ben...
Herkes evleniyo ama çok yakınlar ben taa nerelere gidicem, bazen çok kararsız kalıyorum, yap yapamazsm diyorum, sonra geçen hafta yaşadıklarım geliyor aklıma, onsuzluk çok daha zor gibi...
Yaaa bide şarjlı süpürge var di mi?kızlar belki söylemişimdir ama şarjlı süpürgenin ve kadar pratik olduğunu görünce onun çeyizde önemli olacağını düşündüm ve almanızı tavsiye ediyorum.
Bizim evdeki süpürge sulu o nedenle kullanımı kolay olmuyor ama şarjlı süpürge sayesinde her zaman açma gereği duymuyoruz.
Toz şeker, un gibi gırgırla alınamayacaklar için çok faydalı oluyor...
speedy ben nilfisk marka aldım canım öneririm. Hafta sonu ablamda vardı kullandım çok güzel temizliyor.. bu marka aslında otellere falan büyük süpürgeler üreten bi marka ev olayına yeni girmiş. Bi araştır canım istersen.
benimde yoktu mart ayından bu yana hepsini kendim aldım Şeniz oluyor yani Şeniz sizde bakın aklınıza gelen eksikleri yazabilirsiniz ben unutmuş olabilirm. elektrik süpürgesi alan var mı sulu düşündüm ama toz torbalı alıcam laelaelaelaelae
aynen yerimsenibenyerimseniben bakkaldan falan alsana koli onlarda oluyor söyle atmasınlar aklinialirimsmile benim hep öyle hazır üst üste duruyor
Kesin problemler çıkacaktır.
Yeri geliyor kendi öz annenle sürtüşüyosun bazı şeylerde anlaşamıyorsun.
Gönül isterdi ayrı evim olsun ayrı eşyalarım olsun kendi düzenim olsun
ama herşeyde bi hayır vardır kader kısmet =))
İlerde biz nasıl olucaz acaba
ben geldim kızlar döktürmüşüünüzzz yine oku oku bitmedi :))) çok şükür mutfak eşyalarım kalmadı benim yaa yani ben öyle düşünüyorum :))) bi beyaz eşyalar kaldı onlarda nişan olduktan sonra alınır demii yoksa erken alan arkadaş varmı ???????
ben geldim kızlar döktürmüşüünüzzz yine oku oku bitmedi :))) çok şükür mutfak eşyalarım kalmadı benim yaa yani ben öyle düşünüyorum :))) bi beyaz eşyalar kaldı onlarda nişan olduktan sonra alınır demii yoksa erken alan arkadaş varmı ???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?