- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #12.361
sağol kradese.. :)
evet bayram son günü inş aksilik olmadan olur her şey ..
kızlar eğer babam kabul ederse bizimkilerde bu hafta pazar gelicekler ilk isteme daha doğrusu tanışma için
olmazsa da haftaya ...
ayyy iki kişiyide duyunca nişanlanasım geldiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
toprağımmmm gözün aydın:))) daisy canım darısı en kısa zamanda başına canım:)
inşallah olur aylincim.sonrada düğün günlerimiz belli olur artık 2011 topiğinin evli bayanları oluruzz
sağol kradese.. :)
evet bayram son günü inş aksilik olmadan olur her şey ..
2012 ilk bebişi ilk annesi ay bunlar ne güzel hayaller inşallah herkesin allah gönlüne göre verir mutluluk huzur içinde hayırlısını nasip etsin hepimize
aylincim baban ilk hamleyi atlattımı gerisi kolay canım hepsi peş peşe olur inşallah
ilk bebişli ben olacam galiba nişanlımı bir türlü ikna edemedim hemen olacak diyor :roflol: adam düz duvarlarda valla :roflol:
ilk bebişli ben olacam galiba nişanlımı bir türlü ikna edemedim hemen olacak diyor :roflol: adam düz duvarlarda valla :roflol:
senin ne zaman olucak canım kısmetse
tahmini bile olsa yani
2012 ilk bebişi ilk annesi ay bunlar ne güzel hayaller inşallah herkesin allah gönlüne göre verir mutluluk huzur içinde hayırlısını nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?