- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #12.401
:roflol: yoksa sende mi yandan akrep burcusun kızz
ee evlilik monoton olmasın canım romantik erkek iyidir allaha şükür nişanlım da sorun yok da ona ayak uydurabilirmiyim şüpheliyim kendimden .))))))))))))))))
cimcime yatak odasını almasakta annemin yer yatakları var diyor:)) hazırmış yani:))
aman cimcime sende adamın yüreğine indirmişsin ha:))
:)) Allah'ım onuda düşünmüş :))
Gerçi ben bir kere ilk gece hiçbişey olmayacak dedim, adam 1 hafta kafasına taktı :))
kız öyle denirmi adam kalpten gitcek kalcan sonraaa naniknanik
ooooooooo esraa baksana deniz aştı kendinii :roflol::roflol: güldürmeyin yaa işteyim sırnaşık şey
Bu erkeklerin hepsimi böyle yaa delikafadulden
buna romantiklik mi denir yoksa :kedi:kaydirigubbakcemile3
birkere anneside var oturuyoruz kaynana dediki kzıım 2 yer yatağı size ayırdım bi baktım benimkine radarlar fora:roflol: alalım diye çakıyor istemem deme sakın ,sağlığını düşün diyor hani yerde belimi filan kırma tehlikesi yaşarsak diyesempatiksalakcinni
birkere anneside var oturuyoruz kaynana dediki kzıım 2 yer yatağı size ayırdım bi baktım benimkine radarlar fora:roflol: alalım diye çakıyor istemem deme sakın ,sağlığını düşün diyor hani yerde belimi filan kırma tehlikesi yaşarsak diyesempatiksalakcinni
ay kızlar yeni gördüm yazdıklarınızı yıkıldım burda ulen siz varyaaaaa..:lepi::jeyyar::teytey:
Bu erkeklerin hepsimi böyle yaa delikafadulden
gel gelllll :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?