- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #12.321
selamlar kızlarrr
benim arkadaşım 300 TL alıyo tatlım gün sayına göre değişiyo rakam
hoşgeldin canım
nerelerdesin kız sen???
sorma yaa eşim ameliyat oldu işlerim de onun benim üzerime gelir gibi bi yogunlaştı sorma yaaaa
selamlar kızlarrr
çok geçmiş olsun canımm Mevlam eşinize şifalar versin. Sizede kolaylık nasip etsin inşallah..
doğrudur canım çok fazla detayı bilmiyorum bi taksiti öder valla :)))
tşkler canım iyi şimdi evde bende işte tabikide.. apendisitten oldu anneciğide yanında.
hoşgeldin fatma çok geçmiş olsun eşinede
sorma yaa eşim ameliyat oldu işlerim de onun benim üzerime gelir gibi bi yogunlaştı sorma yaaaa
ancak okuyabiliyorum kızlar yazmaya başladığım an birşey çıkıyor, bizdede yatak oda fırın çamaşır bulaşık mutfak bize ait geri kalan erkek tarafı alıyor her yörenin adeti farklı aslında bi< ortak alalım dedik ama babam kabul etmedi özel sektör her an herşey olur düşüncesiyle borca sokmak istemiyor şimdilik de babama kalsa tam takır kuru bakır 1 ay kala aldıracak emekli olup bana o teleşade.
benden önce çalışan kıza patronlarım hediye çamaşır makinası almışlar bakalım bana ne alacaklar[/QUOTE
negüzel ben patronumun hediye aldığını daha duymadım :1no2: bi altın yapar belki :roflol:
ancak okuyabiliyorum kızlar yazmaya başladığım an birşey çıkıyor, bizdede yatak oda fırın çamaşır bulaşık mutfak bize ait geri kalan erkek tarafı alıyor her yörenin adeti farklı aslında bi< ortak alalım dedik ama babam kabul etmedi özel sektör her an herşey olur düşüncesiyle borca sokmak istemiyor şimdilik de babama kalsa tam takır kuru bakır 1 ay kala aldıracak emekli olup bana o teleşade.
benden önce çalışan kıza patronlarım hediye çamaşır makinası almışlar bakalım bana ne alacaklar[/QUOTE
negüzel ben patronumun hediye aldığını daha duymadım :1no2: bi altın yapar belki :roflol:
bana ne alıcak bende merak ediyorum doğrusu
ben geldim ve çok mutluyum...
sonunda nişan tarihim kesinleşti..
19 Kasım yani kurban bayramının son günü :))))))))))
ben geldim ve çok mutluyum...
sonunda nişan tarihim kesinleşti..
19 Kasım yani kurban bayramının son günü :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?