2011 gelin adayları buyrun sohbete

ancak okuyabiliyorum kızlar yazmaya başladığım an birşey çıkıyor, bizdede yatak oda fırın çamaşır bulaşık mutfak bize ait geri kalan erkek tarafı alıyor her yörenin adeti farklı aslında bi< ortak alalım dedik ama babam kabul etmedi özel sektör her an herşey olur düşüncesiyle borca sokmak istemiyor şimdilik de babama kalsa tam takır kuru bakır 1 ay kala aldıracak emekli olup bana o teleşade.
benden önce çalışan kıza patronlarım hediye çamaşır makinası almışlar bakalım bana ne alacaklar

sorma yaa eşim ameliyat oldu işlerim de onun benim üzerime gelir gibi bi yogunlaştı sorma yaaaa

geçmiş olsun canım
allah acil şifa versin

patronlarım iyidir sağolsunlar arada beni delirtmeyi başarırlar ama, nişanımda bir çelenk göndermişlerdi salona gerçi birşey beklemiyorum sözde izin aldım birgün önceden nişanda aldım 2 gün kesinti yapmadılar aralarda aldığım izinler kapatıyor beklentilerimi yinede açığım hediyelere :)))

bende ne yaparlar kestiremiyrum nişanlım işten ayrılmasaydı mobilyaların hepsini hediye ediceklerdi ama byle olunca koltuğu falan hediye ederler herhalde
sözde de nişanda da 2 patronum vare birer altın taktılar

ben geldim ve çok mutluyum...
sonunda nişan tarihim kesinleşti..
19 Kasım yani kurban bayramının son günü :))))))))))

dilekk bacımm hoşgeldinnnn hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhh çok sevindim adına

kızz bizde 20 kasımı tutacaktık ama son anda vazgeçmiştik 30 ekim oldu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…