2011 gelin adayları buyrun sohbete

Selam Kızlaaarrr... Ben de 2011 gelinlerindenim kısmetse... Nişanlıyım ama henüz düğün tarihim belli değil,ilk bahara yapmayı düşüyoruz.. Genel olarak yazdıklarınızı okudum,çok eğlenceli kızlarsınız vesselamyerimseniben İnsan burda dertlerini paylaşınca iyi stres atıyor.. iyi ki varsınız....

hoşgeldin tugba. bahar düğünüde güzel olur doğrusu. insana burası çok iyi geliyo bende çok seviyorum fıstıklarıolumunekankayizsmile

tugbacim aramiza hosgeldiniz herzaman bekleriz:) birlikte stres atariz bundan sonra.gun icinde hep burdayi:) cenemiz dusuyor:)tubacim ne zaman nisanlandin nereye gelin gideceksin.

Hoşbuldum canımm...1 Kasım 2009 da nişanlandım,nişanlım askerdeydi 4 ay oldu geleli,beylikdüzünde oturuyorum,oturacağımız yer henüz belli değil ama Avrupa yakasında bi yer olcak inş.

Hoşbulduk Didoss... Ben de çok severim bahar düğününü.. İnş yaza kalmadan olur düğünüm,yazın çok sıcak oluyor o yüzden pek tercih etmiyorum yaz düğününü..

Hoşbulduk Didoss... Ben de çok severim bahar düğününü.. İnş yaza kalmadan olur düğünüm,yazın çok sıcak oluyor o yüzden pek tercih etmiyorum yaz düğününü..

bende sevmiyorum ama bazen benim gibi yazı tercih etmek zorunda olunca yazada şükrediyorum.Allah ömür verirse benimki de temmuzda olacak

Herşeyin hayırlısı canım... Hakkımızda en hayırlı tarih nezamansa ozaman olsun düğünlerimiz... Yeterki sağlığımız,huzurumuz olsun.. Sıcak mıcak Senin en azından tarih belli,ben de o da yok:)

kizlar bende sonbahar gelini olacagim ohhh serin serinnn :))

Benim hayalim hep ya ilkbahar ya da sonbahar gelini olmaktı.. Bu sonbahara yetişemeyeceği için ilkbahara kaldı... Nişanlım okulu bitti sözlendik,askerden yeni geldiği için biraz birikim yapması lazım,düğün yapmak hiç kolay değil,Allah tüm evleneceklerin yardımcısı olsun.AMİİNNN...

Kızlar merhaba a.s.
Yaaa çok uzun zamandır giremiyorum işler acayip yoğun ve şirkette durumlar karışık bayaaa :gitme:
Bayaa konuşulmuş yeni gelenler olmuş herkese sevgilerimi iletiyorum inşallah uğramaya çalışırım kızlar... kafamçokkarıştı
Öpüyorum herkezi... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tugbacim bizde isti askerlikti diye diye 2 yil oldu nisanimiz olali,nasip canim hersey.anca kendimizi toparlayabildik 2011 eylule boshayallersmile

dugicim cok ozletme kendini.umarim islerin biran once duzelir canim kisa zamanda don aramiza.bu arada safagin kac oldu canim hadi gel teskere gelll:)

Ayyy denizcimmm saol bebeğimm yaaa valla inşallah işler yoluna girer :sinifsinif:

Şafak atar heralde dimi saat 21:50 sempatiksalakcinni

Şafak 110 turkbayragi

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
İyi geceler kızlarr.. bayanssulusmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…