- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #12.441
Selam Kızlaaarrr... Ben de 2011 gelinlerindenim kısmetse... Nişanlıyım ama henüz düğün tarihim belli değil,ilk bahara yapmayı düşüyoruz.. Genel olarak yazdıklarınızı okudum,çok eğlenceli kızlarsınız vesselamyerimseniben İnsan burda dertlerini paylaşınca iyi stres atıyor.. iyi ki varsınız....
tugbacim aramiza hosgeldiniz herzaman bekleriz:) birlikte stres atariz bundan sonra.gun icinde hep burdayi:) cenemiz dusuyor:)tubacim ne zaman nisanlandin nereye gelin gideceksin.
Hoşbulduk Didoss... Ben de çok severim bahar düğününü.. İnş yaza kalmadan olur düğünüm,yazın çok sıcak oluyor o yüzden pek tercih etmiyorum yaz düğününü..
kizlar bende sonbahar gelini olacagim ohhh serin serinnn :))
Benim hayalim hep ya ilkbahar ya da sonbahar gelini olmaktı.. Bu sonbahara yetişemeyeceği için ilkbahara kaldı... Nişanlım okulu bitti sözlendik,askerden yeni geldiği için biraz birikim yapması lazım,düğün yapmak hiç kolay değil,Allah tüm evleneceklerin yardımcısı olsun.AMİİNNN...
dugicim cok ozletme kendini.umarim islerin biran once duzelir canim kisa zamanda don aramiza.bu arada safagin kac oldu canim hadi gel teskere gelll:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?