- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #12.621
sen o yüzüğü tak hele hemen mükafatını verecektir sana laelaelaelaelae
Bende ıhlamur aldımda konuyu anlamadım =))))) Geçmişte pek uzun =)))
o diyoki sen bana ver mükafat yarın akşam gelelim istemeyi manyakkkk :kedi::kedi:
Hangisiydi o şu şey meselesimi :))
Zaten şu karşımdaki hödüğü dövecektim akşam, tam yazarken modemi çekmiş geri, son yazdıklarım gitti...
Su perisi Deniz'e katılıyorum, yüzükle beraber başka hediyelerde alıyosun :))
:roflol: kızz gösterrr ama sakın vermeee elinii yanii :roflol:
Sinirliyim bugün dün gece bizim kerata msj atmış, bende kestirme cvp verdim, sonra uyumuş galiba gece msjlaşamadık...
Bugün bunun acısını çıkarmam lazım :))
Sinirliyim bugün dün gece bizim kerata msj atmış, bende kestirme cvp verdim, sonra uyumuş galiba gece msjlaşamadık...
Bugün bunun acısını çıkarmam lazım :))
geçen akşamda benim karşımdaki yaptı yedi fırçayı :enbuyukkk:
e ozaman hemen istesem hediyemi olmazmııı :icecream:
:roflol: kız paket halinde mi istersin kırmızı kurdeleyle:roflol:
e tatlım kestirme cevap veren sensin bide fırçamı atcan Çok üzgünüm çoook
e tatlım kestirme cevap veren sensin bide fırçamı atcan Çok üzgünüm çoook
kızzz superisiii aman haa bak sen taktiği bilmiyonn ilk kestirtirip atacaksın istemem yan cebime koy misali:roflol: sonra karşıdan tekrar bi atak bekleyeceksin sonra ayağını gçsterceeksin biraz :kedi:
benimd egece telefon bozuldu tam ayarlamıştım kendimi süprizler içn mideme oturdu yani yattım uyudumboshayallersmile
kızzz superisiii aman haa bak sen taktiği bilmiyonn ilk kestirtirip atacaksın istemem yan cebime koy misali:roflol: sonra karşıdan tekrar bi atak bekleyeceksin sonra ayağını gçsterceeksin biraz :kedi:
E yaklaşık yarım saat sonra telafi ettim, ama cvp gelmedi sinir şey...
Zaten çok duygusaldım akşam öyle bir geçer zamanki yi izledim, helak oldum yaa, hele o Osman'nın ağlamaları yokmu bitirdi beni, ablamda dalga gçeti ağlıyorum diye...
:roflol: kız paket halinde mi istersin kırmızı kurdeleyle:roflol:
E yaklaşık yarım saat sonra telafi ettim, ama cvp gelmedi sinir şey...
Zaten çok duygusaldım akşam öyle bir geçer zamanki yi izledim, helak oldum yaa, hele o Osman'nın ağlamaları yokmu bitirdi beni, ablamda dalga gçeti ağlıyorum diye...
ne süpriziiiii gece gece eŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?