- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 38
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #12.581
kurbandan sonra yada en geç yılbaşından sonra ocakta nişan tatlım daha var benim mendilee
naber şekerimm opuyorumnanaktan
iki dakka girmiyoz yetişemiyoz hızınıza be ya =)
kızz olsun benim söz taa 24.temmuzdaydı çabucak geçti anacım bak 1 ay kaldıı. o yüzdenn dert etmeee hayırlısı ile gelir şekerimm olumunekankayizsmile
tatlım ben gece olmuyom burda olsam muhabbeti bırakmam ama evde net yok mafoldumben ama aşkitoma dedim evde net olcak demi tabiki dedi söz o zemen hep burdayım sırnaşık şey
sorma kızz acayipp ötüyorr gıkkkkk gıkkk sesi kısılsada ötecek bu horozsempatiksalakcinni çok düşüncelidir o konularda olmuyorsa yer yatağında yine olur der yani:roflol:
iyi ne olsun geldik yine işee
dikkat edin kızz ablamların üst komşusunu biz dinliyoz yatığın gıcırdısı duyuluyo valla :roflol::roflol: ablamla alıyo bizi bi gülmek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
e
heeeeee o zaman bırakırsın kocanıdaa gelirsinn eminimm :1rolleyes:
biz o zaman cik cikkk öten kuşlar için ayrı bi topik aççaz demi deniiiizzzz :kedi::dance::dance:
ya pericim bu ba bs nereden çıktı çok gıcık bunlar sinir geliyor hep kendi muhasebemizi tuuuğumuz yetmiyor mileltinde kontrol ediyoruz
kuşlar topiğiii :)))) bende takip ederimm.. Allahımm o günlere bi geleydikk ayyy :1rolleyes:
hadi senin az kaldııı ya ben ya ben üffffffffffffffffff bak evlenesim geldi beeee :roflol: ilk topiği sen açıyon galiba ilk seni uğurluyoz :gitme:
kız anacımm düğün seneye benim taaaa bu nişan ayol nişandan sonra cik cik topiği açılırmı heeççç :)))
heeeeeeeee sayi nişandan sonra açılmaz demi :kedi: tamam tamammmm :icecream:
açılmazz tebiii guclubacismile cik cik olmak içinn evlenmek gerek :kedi: onada daha var koca bir yıll beee :gitme:
hadi bakemm cik cik topiğini ilk kim açcakk ŞenizŞeniznaniknanik
hadi bakemm cik cik topiğini ilk kim açcakk ŞenizŞeniznaniknanik
senin düğün ne zaman tahminen bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?