- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 38
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #12.601
ya tatlım biz en geç ocakta nişan yaparız dedik haziran temmuz gibide düğün dedik hani araya bide ağustosta ramazanı sokmayalım dedik :kedi: ama amileler ne der bilmiyoz büyük ihtimal uzatmak istemezler çünkü beklicek bişey yok bakalım kısmet
pericimm zaten önünüzde bi engel yoksa birşey demezler.. bizim askerlik derdimiz var o yüzden önümüz şuan işin kapalı gibi düğün bakalım bizim ne zmn belli değil. Allah hayırlısı ile tezden nasip etsin gülümm..olumunekankayizsmile
amin canım amin hepimiz için hayırlısı ben bekledim askerimi taaaaaaa vanda yaptı turkbayragi dediğim gibi engel yok o büyük zaten önünde abla abi yok ben evin en küçüğü abim evli beklicemiz kimse yok ohh :))) e niye uzatalım ailelerde böyle düşünüyo yani :))))) sositososito
varya kara kara düşünüyorum nasıl geçecek şu askerlik(( Allah hayırlısını nasip etsin hakkında canım
biz o zaman cik cikkk öten kuşlar için ayrı bi topik aççaz demi deniiiizzzz :kedi::dance::dance:
inş. rahatça konuşabilirsiniz tatlım yaaaa:Saruboceq:
evet kızz kimin kuşu en çok ötüyorr diye:roflol:
valla inşallah canım hayırlısı ile şu askerliği bi atlatalım daaa evlenelimm artık ayrı kalmak istemiyorum zor geliyorr
geldim geldim iki telefonu fırlattım wc de stret attım birazsempatiksalakcinni nişanlım arasa onada fırçayı kayacam bugün kalkmaz 2 ye kadar oda nasibini alsa aslında iyi olacaktı:roflol:
sakin şekerim sakiiiinnn nişanlına laf yok yasakkelime o seni pek çok düşünüyo :roflol:
sempatiksalakcinni valla ya çok düşüncelidir kıskandın mı kızz yoksa:roflol:
oy oyyy allah bozmasın bebeğimmbenimkide düşünür sağolsun :asigim:
Ne açıklaması canımcım?
Hemen aydınlatsın Güzin ablanız sizi :))
Du bide çay alayımda, muhabbet daha koyu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?