2011 gelin adayları buyrun sohbete

pericimm zaten önünüzde bi engel yoksa birşey demezler.. bizim askerlik derdimiz var o yüzden önümüz şuan işin kapalı gibi düğün bakalım bizim ne zmn belli değil. Allah hayırlısı ile tezden nasip etsin gülümm..olumunekankayizsmile

amin canım amin hepimiz için hayırlısı ben bekledim askerimi taaaaaaa vanda yaptı turkbayragi dediğim gibi engel yok o büyük zaten önünde abla abi yok ben evin en küçüğü abim evli beklicemiz kimse yok ohh :))) e niye uzatalım ailelerde böyle düşünüyo yani :))))) sositososito

varya kara kara düşünüyorum nasıl geçecek şu askerlik (( Allah hayırlısını nasip etsin hakkında canım

geldim geldim iki telefonu fırlattım wc de stret attım birazsempatiksalakcinni nişanlım arasa onada fırçayı kayacam bugün kalkmaz 2 ye kadar oda nasibini alsa aslında iyi olacaktı:roflol:

Günaydın şekerleer, geçmişi okuyamadım ne döktürmüşsünüz yaa, o destanı okumaya kalksaydım öğleden önce muhabbete katılamazdım, umarım kaçırdığım bişey yoktur...

Hangisiydi o şu şey meselesimi :))
Zaten şu karşımdaki hödüğü dövecektim akşam, tam yazarken modemi çekmiş geri, son yazdıklarım gitti...
Su perisi Deniz'e katılıyorum, yüzükle beraber başka hediyelerde alıyosun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…